37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
foxbat88fx #21469 ash river?????????? karelia????????
a két legjobb map a játékban..... legszarabbak az új Berlin, Jungle, Carphatians meg az a sík szar -
Dagohun74 #21468 Nos úgy néz ki az 1.51 patchbe jön a térkép szűrő. Úgy hogy bye bye karelia, kárpátok, Ash river. -
kissssss #21467 uhh mindjárt írok moderátor topikba hogy töröljék, bakker. -
Valami qurvára nem jó! Az egyik kép miatt olvashatatlan az egész oldal. -
kissssss #21465 ostwindel is rég volt már ilyen jó köröm sim csatában, csak az a nagy kár hogy alig lehet kapni RP-t meg ezüstöt egy jó sim csatáért... bezzeg ha repülővel mennék.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
legyalultuk a pályát, kettő darab kv-2 a domb tetején osztotta a pofonokat(sok pz4 elhullott) közben az m18 hordák rohamoztak shermanok és t34 tankokkal megtámogatva de mindegyik elpatkolt egytől egyig, nem volt kegyelem.
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2015.05.22. 10:05:29 -
kissssss #21464
-
nemrossz ez a prém Panzer 4-es..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Malarki #21462 Mondjuk ez a free Rp is a világ legnagyobb f*szsága. Free, de csak pénzért tudod átváltani hogy használni is tudd. És még szépen a pofádba is tolják, hogy minél nagyobb legyen a kényszer a fizetésre. -
Dagohun74 #21461 Rank 5-ös tankoknál nem a tank kihúzása a gond hanem az alkatrészek. Meglőnek szétmegy az ágyú az ellent kilövik te meg nyomhatod a J billentyűt mert kell 50K RP a rohadt parts-hoz. Egyből mínuszba vágod magad. Mert a meccsen nem tudtál semmit csinálni és ha RB vagy SB másik tankot se hozhatsz be (mondjuk a mediumok kivételek ott van még esélyed a szépítésre) . -
Gondolom ha beteszik a gyalogosságot azoknak is ilyen sík hülye mesterséges intelligenciát adnak. De legalább majd mondhatják maguknak, hogy azt is megvalósították. -
Dagohun74 #21459 Érdeklődés hiányában elmarad a SB. Legalábbis ez a hivatalos verzió. A botok engem nem zavarnak, de ha már vannak adjanak nekik valami célt. Régen foglaltak legalábbis a dzsungeles pályán. Néha poén volt mikor megmaradt egy bot ami ment körbe és körbe, foglalta a pontot mire odaértünk sehol senki, aztán megint foglalata, csak már a másikat. -
Azt el is felejtettem hogy 50K RP egy rendes rank5 tank és azt fejlesszük ki úgy hogy ha már nincs 6-10 killünk egy meccsben ( RB-ben is) akkor esélyünk sincs meccs végére 1000RP fölött lenni. De hát erre mi a megoldás? Hát persze! Vegyél meg egy rank4-es prémtankot és húzd ki azzal az ágat!-még ez sem ad elég RP-t?-Hát vegyél prémet is!-Nem elég?-Akkor vegyél ilyen 75%-os biszbasz bónuszokat és 1 hónapon belül ki lesz fejlesztve mindened!- Még mindig nem vagy megelégedve?-Akkor váltsd be a free RP-d az úgyis 1 millió felett van(mivel úgy adja azt a játék mint a cukrot) és már minden megvan!
Hát nem szuper az egész? -
Dagohun74 #21457 Nem a méretével van a gond a nagy az jó, lehet taktikázni de kivitelezés....... Mindent bele a közepébe és csókolom. Az egyedüli ami jó térkép továbbra is a Kurszk de csak a battle módja. -
Aztán Sim-et is ki kellett venni, érdekes szerintem az volt a legjátszottabb játékmód ( nagyjából egyből betett bármivel) de most már várhatok akár 3 percet is egy tetves rank3 meccsre.
Meg a másik tökéletes ötletük amikor bevezették a mapokra a botokat. Még mindig ugyanúgy felmásznak bárhova mint a CBT-ben de akkor legalább ha kilőttük őket kaptunk RP-t. Most meg az van hogyha kilőjük őket nagyjából 10RP-t kapunk rá meccs végén. Most könyörgöm minek vannak bent ha semmit sem kapunk azért ha kilőjjük őket? Amikor ők persze ki tudnak lőni... Nem egyszer volt hogy megyek valami nagy újratöltésű tankkal, látok egy botot, gondolom nem tud kilőni ezért nem kockáztatom azzal az életem hogy ellövöm magam és utána épp felbukkan egy enemy, de nállam nem így működik: a BOT vígan egylövésez engem frontból a legerősebb pontomra célozva....
-
Amióta bekerült ez a szaros Poland, Modzok, Eastern Europe meg a többi szar map a játékba azt játssza el, hogy egyik nap csak Poland-ra tesz utána meg mondjuk csak Modzok-ra. Mert az a kurva random 7 vagy mennyi map közül nem tud rendesen válogatni. Legalább amikor Kuban, Karelia, Ireland (ash river) mapok voltak akkor változatosabban csinálta. Na de most... Karelia mapon már vagy 3hónapja nem voltam pedig szerintem sokkal izgalmasabb mint az a rohadtnagy Poland, Modzok ahol amúgy is a map egy tizede van kihasználva. De hát muszáj ilyen rohadtnagy mapokat csinálni mert másképpen semmiben sem különbözne a játék a WoT-tól... -
Dagohun74 #21454 Arról nem beszélve tegnap a nap csúcspontja ahol megfogadtam hogy újra hanyagolom a játékot, az az volt 3x egymás után kuban/domination és mindháromszor kivel találkozok .... IS-3-al. Elöször tiger I E-be ülve és kétszer panther G-be ülve (aminek még a parts része nincs kifejlesztve) szóval szemtől szembe ezzel a szörnnyel. Rövid életű volt mindhárom meccs. Mostanában rám jár a rúd.
-
Dagohun74 #21453 Nem az elképzeléssel vannak a gondok. Az remek a gazsi részéről, de a megvalósítás főleg a játékosokhoz való viszonyuk. Pofázik mindenki mindenről de valahogy nem halad a dolog pl.: a BR rendszer mindenki mondja hogy szar de ők kicsit finomítanak rajta oszt felejtsetek el. Vagy tegnap részemről amitől agyf@szt kapok mostanában ezek a csata leosztások random csata RB és 3x-5x ugyan az a térkép plusz még a játékmód is. Nekem nem mondja senki hogy ez random. Szóval jó lenne ez de valahogy mindig elszúrják.
Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2015.05.21. 11:52:05 -
carp3tm0nster #21452 így gondolom én is. és ha már oneshot, akkor a Marat hajójuk tudna mesélni erről... -
Szpecnyaz #21451 Éppenséggel volt nekik. A nagysága és minősége már más kérdés xd. -
carp3tm0nster #21450 csak olyan,hogy orosz flotta... nem nagyon volt. első vh-ban igen, de a másodikban? -
Mint a tankosban, oneshotolnak majd mindent 20+km-ről. -
carp3tm0nster #21448 hajósban hogy csinálják meg a legyőzhetetlen orosz flottát? :D -
vajakos21 #21447 Valszeg a hajós is simán veri majd a WG-t ahogy a repes is.Már aki nem árkàd fan.(mondjuk abban is jobb)Más kérdès hogy a játékban levö potenciált hogy használják ki.Pl. repes event kivétele.. -
Max_Andaxin #21446 Meddig lesz megint leállás??? Tudja valaki? -
Max_Andaxin #21445 El...főleg hogy nem is frissít...mi a tököm ez???
-
bajsz #21444 Az új kis frissítés másnak is elcseszte a a játékot ? -
Dagohun74 #21443 Még a GF-t se tudják belőni rendesen.Ráadásul a WG megelőzte őket megint a hajóssal. Szóval mire ők kijönnek a tengeri részével az még legalább 1 év vagy jövő év eleje.És buknak egy rakat játékost mert akit érdekel a WG-s félét nyomja majd. De nem baj csináljanak még több mozi filmet a hős orosz katonákról stb...
-
Dewri #21442 Ja, egy kis kis Interstate '76 fíling...:) De mondjuk kijöhetnének inkább a Gaijin-féle csatahajós játékkal... -
Ezennel a "kussolj és játssz" szószerkezet új értelmet nyer
-
kissssss #21440 új szabájok.... link
Initially we will be setting the limits to:
1. 3 Games will "credit" you with a 7 consecutive day period where you can post.
2. 15 Games will "credit" you with unlimited access for that calendar month.
-
sanyicks #21439 Hogy lehet ezekkel a síkhülye szovjetekkel kapcsolatba lépni? Beléptem a fórumra, jött a privát üzenet, hogy legalább 2 meccset le kell játszanom, hogy írhassak is rá... 231 lejátszott meccsem van, belépés óta 4-et lejátszottam, de persze még mindig nem írhatok... -
Hát igen ultimate damage modell az is hogy amikor M5A1-el nekimegyek egy fakerítésnek (ami közben 50km/h-val megyek) és a hatalmas ütközéstől nem a fakerítés dől el hanem a 15 tonnás tank visszapattan és forog egy 180 fokosat. -
twi452 #21437 igen, azon én is felnevettem :DD -
Mért amikor rákattintottam a linkre bejött az oldal, háttérben mennek a szövegek. Mi volt ami bele égett a retinámba:DDDD
"ULTIMATE DAMAGE MODEL": óóóóóó:D -
kissssss #21435 egy próbát megér... -
Inkább kihagyom
-
twi452 #21433
tessék csámcsognivaló fb-ról :)
CRAFT! RIDE! DESTROY! Gaijin Entertainment and Targem Games announce Crossout, a new team based multiplayer vehicle combat game. Crossout tests players’ creativity in building, upgrading and customizing deadly armored vehicles to destroy enemies in open player vs player combat. #crossout
Beta testing starts this summer: http://crossout.net/
-
kissssss #21432 "ezek is minden mással akarnak foglalkozni, csak azzal nem amivel kellene."
jah pl: mostani agymenésük az volt hogy hiv fórumra is csak akkor írhat az ember ha kötelezően játszott már 3 kört egy hónapban, a legújabb pedig hogy most már a nevedet se változtathatod meg akkor amikor akarod mert már ez is korlátozva lett.
következő mi lesz? hetente 2 alkalommal be kell logolni vagy instant profil törlés? :DDD -
Hát lassan itt tartok én is... Most az a kurva t95 is baszottul fontos volt, ezek is minden mással akarnak foglalkozni, csak azzal nem amivel kellene. Just like Wargaming. -
Lehet
Nem rossz film, de a "Legyőzhetetlen Amerika" jobb cím lett volna