11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Példálul arra is de mondhatnám tier 3-at is. Amikor a T-44el kell mennem párduc g meg tigris II H ellen. Meg amikor az IS 2 mod44-et minden onnan lövi ki ahonnan csak akarja. Meg amikor a 8-at kell belelőnom a sima tigris h-ba szemből mire sziveskedik megpusztulni, megtörtént eset direkt számoltam. Meg amikor az IS 2-vel nem sikerül 3x egymás után átütni a Tigris-t ami még ráadásul be sincs forgatva... Szóval én nem fogom sajnálni szegény németeket mert legalább annyit segít a játék nekik is mint fordítva. De említhetném azt is amikor hiába lövök be a királytigris tornyába elölről még lead 2 lövést mire újratöltök. Szóval nehezen hiszem el hogy annyira szar lenne főleg hogy én nem veszek észre nagyobb adag szopatást német ágon az oroszhoz képest.