37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
kissssss #21429 majd elmúlik az idegeskedés mikor ráviszed a kurzort a battle! gombra de rákattintani már nem tudsz mert egy belső hang azt mondja neked hogy minek vele szenvedni mikor a csapat fele agyhalottakból áll a másik fele meg campel a pálya sarkában, mikor azt mondja neked...... na jó inkább nem fojtatom.
én már ott tartok hogy nekem az inventory-m már dugig van wagerekel és talán ha 2 hónaponként egyet beaktiválok akkor már sokat mondtam :) ge wagerböl is van vagy 3 darab de már semmi késztetést nem érzek arra hogy beaktiváljam, árkádal is csak akkor játszottam mikor volt valamilyen prémgépes event, most hogy ez megváltozott én még kevesebbet fogok játszani.
-
Nem tudom mit várnak egyesek egy olyan cucctól ahol a pálya másik végéből kilőnek úgy hogy a tankom csövén levő drótot találja el és az erről pattanó repeszek felrobbantják a tankot.. ez annyira hihető kb. mint hogy a holdon lehet lélegezni... hiába adnak ki ilyen idióta videókat a löszerekről meg a páncélról hagyjuk már kb mintha dobokockával dobnál egyet... -
Annyi történt hogy azóta látták a Fury-t:DD Valszeg dokumentum filmnek hitték:D -
Kezd a f*szom tele lenni ezzel is, mint az idóta WoT-tal.
1.Golden wager, természetesen 3 vereség zsinórban, természetesen nem tudnak bázist foglalni, minek is.
2. A nyomi battle trophy-k meg folyton aprópénzzel szúrják ki a szemem, akkor inkább már ne is adna semmit.
3. Ha repülőt hívok, állandóan egy kósza golyótól szétb*szódik a gép(történhetett valami, mert eddig nem ezt tapasztaltam), állandóan picsányi közelségre rakja az ellen vadászát/vadászait aztán akkor hajrá. Hát kösz.
4. Nem tudok arty támogatást hívni, mert sokszor nem engedi. Valami bug lehet.
5. A büdös pokolcicákon minden átmegy. Van egy tippem, mi történne, ha egy ~50 kilós lövedéket bekapna... hát kurvára nem az ami a játékban.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.05.20. 15:32:20 -
Ha ez sem segít, akkor nem tudom :/ -
Madi92 #21424 Nem segített. Passzolok. Talán egy driver reinstall vagy nem tudom. -
Újratelepítés esetleg? Hátha az segít :)
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.05.20. 13:06:03 -
Madi92 #21422 Hát ilyet még nem pipáltam, fogalmam sincs mihez kezdjek ezzel. -
Lokker #21421 Visszament a játék closed alphába. Amúgy még hírből se. Nálad lesz valami bibi. -
Madi92 #21420 Nálam meghalt a játék. Elindítom és játék helyett ilyen színes foltpamacsok jelennek meg. Elsőre azt hittem, vége a VGA-mnak, de minden más játék megy. Másnak hasonló? -
SU-85 mióta képes átlőni a 66 fokban döntött 114mm-es páncélt????
Mehet vissza Closed Alphába ez az egész szar. -
Valaki golden wager szakasz? :) -
Úgy tűnik ügyeskedik a játék tökéletes damage modellje. -
Flikka #21416 Mentem most még 1 kört de a csata elején egy Kugelblitz 1lövésezte az IS-4 em. Mi a sz.r lett ezzel??? -
Flikka #21415 8 napja egész jó csatáim voltak, ezért aktiváltam 1 booster, de azóta csak TARGET UNDAMAGED. T-54 /51/47 IS-4 Bárkit, bárhol bár hányszor találok el, csak ezt kapom. illetve nagy ritkán "HIT" de arra már felkapom a fejem, hogy mi történt, csatánként kb 1600 ezüst és 1-200 xp Az 5X-ös backupokat viszont futószalagon kapom de csak annyit érek el vele, hogy 5x lőnek ki csatánként míg én nullázok. Néha annyira kirekeszt a csatából. hogy 5 m-ről lövöm az ellent de még csak felirat sincs, hogy t. undamaged, stb. de ami a legnagyobb, hogy kb 5 csatánként dobálja be, hogy invitáljam meg valakim. :D :D :D -
Pedig azt hittem meglesz :D Nem irigyellek :D -
kissssss #21413 pedig néha gyönyörű szépen végiglehet pucolni repeszekkel a tank belsejét...... már ha épp hajlandó normálisan működni az átokverte.
de nem az részemről ennyi volt, én többen nem fogok használni heat lőszert egyik nemzetnél se az már fix. -
foxbat88fx #21412 1 win-re voltam az 1000 aranytól a golden wager-es szarban, erre mentem egy olyan wint ahol azonnal becapolt a csapatom és legyalulták az enemyt nekem meg csak egy rakat assist-om volt :( így csak 700 arany lett meg pfffffff
ekkora szopást bazdmeg :D -
-
Dagohun74 #21410 De legyen kicsi az árkádosoknak tök mind1 úgyis kijelez a kis kereszt meg ott a neve a feje felett. De RB és SB be minek? gyorsan pörögjenek a csaták? Na az meg a másik olyan random csatákat megyek hogy 5x egymás után ugyan az a térkép és játék mód. Komolyan néha azt hiszem ugyan oda dob vissza ahol előbb voltam. -
Dagohun74 #21409 Ne is mond játszom amcsikkal ott divat bejön a m18-al és eltelik 2-3 perc már ott csücsül a térkép másik végében. -
Stefan99 #21408 Sok helyen panaszkodtak rá, hogy kicsik a térképek még korábban. Erre Gaijin a szokásos kiváló érzékkel nagyszerűen ráérezve a fogyasztói igényekre, több meglévő nagyobb pályát lekicsinyített.:) -
gstup #21407 Rb-ben régen nem volt divat.Az új rb-ben viszont igen.Mivel nincs name tag.Sokan a térkép szélén(fealdatot le***va) elosonnak a spawn pontig és várnak...
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.05.19. 13:48:01 -
Dagohun74 #21406 A dolgok másik oldala a térképek elcseszése. Mostanában sok olyan meccs van ahol középen indulunk és ez RB és SB csata. Miért? Akkor mi a fenének a b@szott nagy térkép. Legyen karelia méretű oszt kész. A másik a spawn camp-elés. Az édés a...d, nincs jobb dolgod. Szóval a gazsi mindig tesz róla megutáljam a játékát. -
carp3tm0nster #21405 németekkel jó ha van 40%-os winrátám bármelyik tankkal, oroszokkal meg nincs 70 alatt...
ennyit az orosz fölényről... -
Molot115 #21404 Hát én majdnem minden nap látok 105 millis királytigrist.
Carp3tm0nster:
Sose játszok arcade-ot amióta nincs rendes simulator azóta szoktam realisticot játszani. Nézhetsz hülyének nyugodtan, de nem azt mondtam hogy nem tudom kilőni hanem hogy ilyenek előfordulnak. Lehet hogy ezzel próbál egyensúlyt teremteni de továbbra se látom sehol azt a fene nagy orosz fölényt.
Igen sokszor van amikor T 44-el egy lövés a királytigris is meg a ferdinand is de legalább annyiszor vagyok én is csak egy lövés bármelyik németnek. -
carp3tm0nster #21403 Ha is2 mod 44-gyel nem tudsz kilőni egy Tigrist... az nem az is2 hibája...
T-44 detto.... MIlyen módban játszol, árkád?
-
Hát Tigris 105mm jó ha havonta 1x rank4-et kap. Mert hát a csoda IS-3 7.0br-ben rohangálhat a Tigrissel ellentétben ami 7.7-ben van, így 80% esély hogy IS-4M ek ellen szórakozhassunk. -
Molot115 #21401 Igen rank 4 hogy észrevetted! Az előbb párduc g-t meg tigris 2 h-t írtam ami szintén rank 4. De legalább ennyiszer jön szembe a 105millis tigris 2 meg a párduc 2. Amit én láttam eddig legalább annyiszor dob be oroszként is plusz 1 rankba vagy br-be mint németként. Nem igazán látom hogy hol van itt a németek csesztetése? -
Ez még mindig csak rank4 és nem rank5. -
Molot115 #21399 Példálul arra is de mondhatnám tier 3-at is. Amikor a T-44el kell mennem párduc g meg tigris II H ellen. Meg amikor az IS 2 mod44-et minden onnan lövi ki ahonnan csak akarja. Meg amikor a 8-at kell belelőnom a sima tigris h-ba szemből mire sziveskedik megpusztulni, megtörtént eset direkt számoltam. Meg amikor az IS 2-vel nem sikerül 3x egymás után átütni a Tigris-t ami még ráadásul be sincs forgatva... Szóval én nem fogom sajnálni szegény németeket mert legalább annyit segít a játék nekik is mint fordítva. De említhetném azt is amikor hiába lövök be a királytigris tornyába elölről még lead 2 lövést mire újratöltök. Szóval nehezen hiszem el hogy annyira szar lenne főleg hogy én nem veszek észre nagyobb adag szopatást német ágon az oroszhoz képest. -
Nézzél be rank5-re. Kíváncsi leszek mit fogsz ott csinálni német tankkal. -
carp3tm0nster #21397 Tier 4-5-re gondolsz?
Amikor a stock Tiger IIP-vel kell mennem MINDEN meccsen IS3 és tsa ellen? -
Molot115 #21396 Hát abból amit a játékban látok nem az jön le hogy annyira sajnálni kéne a németekkel játszó playereket... -
A HiGr38B elég gyengécske a randomgenerátor nélkül is. -
kissssss #21394 na jó most lett elegem a heat lőszerekből, tisztára olyan mintha a nyerőgép karját húznám meg minden egyes lövéskor, váltok vissza az alap AP löszere a stuh42-nél..... nem érdekel hogy low pen. -
carp3tm0nster #21393 majd amikor nem lesz german player, na akkor majd rájönnek a retardált fejlesztők,hogy elszabták... talán -
az kemény -
Hát megbaszhatják a jó kurva anyjukat ezek a buzi gyökerek is. Egyáltalán azt sem értem hogy ez a sok értelmi fogyatékos hogy gondolta ki a részeg agyában, hogy IS-4M mennyen a Tigrisek ellen. Komolyan én röhögném ki először őket amikor az egész szaros játékuk befuccsol.
Már visszakívánom a CBT-t mert akkor legalább volt balance amikor max rank3ig mehettünk. ( igaz az OP T-50, T-34 akkor is ott volt de még mindig tűrhetőbb volt annál ami most megy) -
Egy kis adalék a mighty IS4-M nevű UFO-ról:
előzetesnek:
és következzen az 3. tipusú találkozás: