War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
én tegnap bele se kezdtem a pz3-as feladatba, inkább toltam a shermanem.
az már szinte nekem volt kínos, mikor white fortressen a falon belül haladtam déli irányba, az egyik nyílásnál mikor elrobogtam keresztbe, 3 pz3 volt kb száz méteren belül. gyorsan megfordultam és vártam őket a magasabb pozícióból. egyszerűen röhej volt, hogy megkarcolni se bírtak. jön az első, cannon barrel, tolatok reload alatt, addigra kibújik a második, turret ring, horizontal, vertical... a harmadik egyből robban az oldalába kapott lövéstől. utána az első kettő csak végignézte, ahogy kivégzem őket, próbáltak repairelni.
vagy mikor ash river hegytetőn ketten úgy megállítottuk őket, hogy volt vagy 5 killem, csapattársnak meg 2...

Per Aspera Ad Inferi.

Ez nem a nemzeteken múlik, amcsi vagy orosz oldalon is ki lehet fogni full kretén csapatot vagy jót is.

Inkább amint haladsz T4 felé, egyre nagyobb a nehéztankok/lövegek aránya, akik megállnak a spawntôl 100 méterre és vârnak. Szuper mikor mondjuk a csapat 80%-a ilyen. A naradék 2-3 ember meg próbálna foglalni azokat bedarálják persze.
Ezt látom én is. Csak... nem értem miért. Mármint... németekkel már csak jórészt azok mennek akik ostobák? Lehet annyit tudnak a ww2ről Tigris, Tigris Tigris és mennek a németekkel de amúgy semmihez se értenek.

És igen nagyon jó hogy én elindulok a pont felé és ott les a fél ellen csapat... persze hogy megdöglök a francba easy. Próbáltam hátul maradni legalább lesz +1-2 kill de...
Toby0501
Ez így van. Két napja squadozok egy bulgár sráccal, volt pár csata, amit ketten hoztunk vissza a semmiből, de volt olyan Mozdok pályán, hogy a térkép bal alsó sarkában volt az 'A' pont, amit foglalni kellett, el is indultunk oda és jött velünk még pár Tiger 2 is, aztán ők valamiért félúton megálltak, majd elindultak az ellenfél !spawn pontja! felé. Fene se értette, kérdeztük és azt mondták, hogy nem elég gyorsak ahhoz, hogy odaérjenek.. Érdekes, mert mi ketten odaértünk, be is foglaltuk csak aztán szétcsapott minket a túlerő.

A tapasztalatom az, hogy a német egységekkel játszók legalább kilencven százalékának a teljesítménye nulla. Német tankokkal én sem udok nyerni. Biztos van balans oka is, többen is írták a besorolásokat is, biztos az is az oka, hogy az amerikai tankok többségének nincs rendben a sebzésmodelje, de a legnagyobb hiba a játékosokba nvan. Egyedül nem fogsz tudni nyerni, sőt egy jót játszani sem.
Ha orosz vagy amerikai tankban vagyok, és egy pont van a pályán, akkor a játékosok fele legalább rögtön a pontra megy, így elfoglalva és nyomást helyezve az ellenfélre, akinek kiépített állások ellen kell harcolnia, mert kegyeg az idő. Ha német tankkal megyek, rendre egyedül próbálok pontot foglalni, mert nem jön senki. Persze az ellenfél 5-6 tankja kilő, a pontot bevédik, majd egyesével odamegy az összes játékos, hogy véletlenül se tudjuk visszafoglalni a pontot.

Ha a németekkel játszok, akkor a legerősebb tankok csak kóriicálnak a pályán, míg a legtöbb esetben a másik két frakció játékosainál a főbb pontokon harcolnak a legerősebb tankok.

A németeknél szinte minden esetben van oylan játékos, aki csak kilép még az előtt, hogy bármi eldőlne. Sok esetben a legjobb tankokkal rendelkezők csinálják ezt.

Ha megpróbálsz a németke esetében a töbiekkel menni, akkor sem képesek a csapatmunkára. Hiába van melleted, nem segít, nem fedez arról az oldalról, ahol ő áll. Ha írsz neki nem reagál.
azért egy játékban nyerni kellene. De ahogy Te is mondod, kicsapsz teszemazt 5-8 tankot(nem AI-t) és utána kilőnek akkor azt mondom f@sza kör volt. De most? általában oneshot vagyok bárkinek-bármiben, közben több lyukat lövök az ellenre mint ami egy sajton van. első lövésben szokás szerint gunner ÉS loader esetleg még a driver, hogy még fedezékbe se tudjál menni... tegnap kaptam egy lövést a "suspension"be és nem tudtam lőni...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Hhhhmmmm, ezt latva kezdem sajnalni azt a 30 eurot, amit erre forditottam......

Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)

Szarnák én rá hogy veszítek. Veszítsem midnent. De ÉLVEZZEM a csatát. Németekkel így nem lehet. Céltáblának lenni nem poén.
ilyenkor kell inni egy sört...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

11
YEAH! Németek 9ből 9 defeat.
simát lőttem a gömbcsuklós géppuskásnál...

Másokat is legyalulnak ha némettel van? Tegnapi pz 3as küldetést csinálnám de az amcsik mint a kés a vajon...
Fellner
Én Játszottam a JT-vel eddig 85 meccset és még a parts-ot se tudtam kihúzni, szóval engem is érdekel milyen fullosan.

csaba90
hali! Köszönöm szépen a segítségedet! 😊

Csaby

Ha Jumbot lőttél akkor egyet visszalapozva megtalálod a választ miért, ha simát, akkor meg rosz helyre lősz. 😊
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.01.03. 11:44:33
Jagtiger spam van a T5-ben német oldalon, megáll 1-2 a cap felé vezető úton és onnantól a másik csapat vesztett, mert szinte lehetetlen kilőni őket.
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.01.03. 11:44:06
6.7 BR felett kell a németeknél egy kis mazochizmus, háború után kifejlesztett szovjet gépek ellen kell menni, így azok pofátlanul op-ok. Német AA jó repülőgépek ellen, de (szintén háború utáni) zsu57 teljesítményt szintén nem kell várni tőle, mert azzal a tankokat is lehet aprítani rendesen.... A jelenlegi T5 állapotnak inkább egy szovjet propagandafilmben lenne a helye, nem egy játékban.

AnuluWork
Van valakinek T5ös maxos Tigrise, Panther2je vagy Jagdtigerje? Mit tudnak fullosan? A T5ös német légelhárítóval lehet RPt gyűjteni T5ben, vagy felejtős az egész? (A ruszkikat nem kérdezem, látom. 😊 )

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Repülőknél ... A tankoknál, ha van piros színes névvel tankod, akkor az ő értéke a legmagasabb, ill. párszor bugos a BR átlagoló, főleg a német tankok esetében, de nem mindig. A repcsiknél úgy van ahogy leírod. Vagyis, egy 5.7+5.3+5.0 egy 5.3as átlag BRt eredményez arcadeban. 5.7+1.3+1.0res pedig szintén egy 5.3ast. De bugos ill. ha van heavy vagy páncélvadászod, akkor tankoknál!!! a legmagasabb értéket számolja el. 5.7es BRel realisticben vagy szimulátorban 5.7 +-1 BR ill +-1 Tier jöhet szembe. (Kivétel T1!)

Trucker39
Ezen az oldalon sok kérdésre találhat választ egy kezdő játékos, sőt tapasztaltabb játékosok is találhatnak hasznos információt.

Fontos infók kezdőknek, leánykori nevén: Groundforces Info

ja, én meg 10 méterről nem lövöm ki a shermant tigrissel, csak egy nyavalyás Hit-re tellik...

Sziasztok!
Beállítottam a középső egér gombra a zoom-ot, de folyamatosan nyomva kell tartani hogy zoomolva maradjon. A controls menüben viszont nem találom a megoldást.... Valaki tud megoldást? Köszi!
No a T4-es shermanok-hoz már van APCR löszer azzal már eléggé lehet aprítani a nagyfiúkat is. 200mm feletti átütés, pár kingtiger meg jagdpanther azt hiszem meglepödött mikor átlöttem öket szemböl 😊
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

csaba90
sziasztok!

Érdeklődnék, hogy ha 5.7-es BR számú a legmagasabb tankom és a másik kettő az 4.7-es akkor is a -0.6 tehát 5.1-es BR-t fog csak hozzá adni? és így lesz 5,4?
Vagy itt tankosba a legmagasabb 5.7 lesz a rendes BR számom is?

Illetve a másik legfontosabb kérdésem, hogy itt hogyan sorol be csatába?
+ / - 1.0 BR vagy + / - 1.3 BR vagy más?

Csaby

Nem mindegy. Most már csak 34 játékost kell kilőnöd Pz3-mal. 😊

akkor az mindegy hogy szürke vagy színes a csillag? mert azt látom hogy 6/40-en állok.
Szerintem lépj ki-be, mert nekem is csak akkor frissítette a mai kiírását.

de nekem a mai már kész van és reggel még csak 5 kill kellett
5 kill a tegnapi volt.Délelőtt szoktak váltani.
RatBaG
szerintem észbe kaptak, aztán feltornázták a szokásos 40 killre. 5 túl könnyű lett volna... hogy rohadnának meg.

Per Aspera Ad Inferi.

akkor most ennek az accsinak több fokozata van? mert nekem reggel még 5 kill-t kellett összeszedni
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.01.02. 17:21:39
Most még nem gond, mert van rá időm, de jövő héttől munka, és nem biztos, hogy minden nap bele fog férni a napi küldi.
Előbb még neki álltam duplázni az USA ágat, Kuban mapon, a pálya felső részén két Tigrist szedtem ki 2v1-ben face to face harcban 😄. Epic küzdelem volt, a végén már szerintem anyáztak nagyon, máshogy nem tudtam kárt tenni bennük, így a motort lőttem és megvártam míg leégnek (párszor azért oltották).
Talán akkor jobb megoldás lenne, ha nem killeket kellene gyűjteni, hanem pontokat. Pl. 40 kill helyett 25 ezer pontot.

Szerintem azért, mert a reserve gépekkel 3x lehet. Azaz azokkal van +2 spawn, tehát ha van 1db reserve gépe, akkor 3+2=5 spawn.

miért van az hogy break módban voltam és én 3szor spawnolhattam és végem lett másik ember meg 5ször spawnolthatott.
Imádtam őket, de most csak hit, asist jön velük. Előbb ellőttem a teljes lőszerkészletet, 2kill-re volt elég, több asis volt, kaptam érte 89k-t. Ez szép, de most nekem kill kellene, mert a napi mission azt díjazza.
Pz3 keveset sebez, de amúgy jó gépek. Távolról köpködni elég jól lehet velük.
Pz3 N nekem meg külön kedvenc. Azzal közelről szoktam. 😊

Én meg úgy érzem, hogy hagyom a faszba, ezekkel kisebb a német tankokkal tényleg csak szopás most a játék.
Én attól tartok, hogy egyszer kitalálják, hogy 40 kill kell légvédelemmel. Azokkal nem szeretek menni. 😊

40 kill kell PZ3-asokkal.
5 kill kell a pz3-asokkal összehozni
Nektek is bugos a presets garázs összeállító kütyü? Nekem amit utoljra készítek beállítást azt más nemzetnél is mutatja.....
pl. tegnap szovjet tankoknál készítettem egyet, azt ma a japánoknál mutatja repülővel.

Egyébként mikor szokott jönni az új feladat? Most volna időm rá, de még nincs új feladat.
Utoljára szerkesztette: e57, 2015.01.02. 11:34:44

AnuluWork
Már van 8 ezer kreditem. Hogyne nyertem volna. 😄

Nekem is, de annyi vigasztal, hogy január 11-ig meg lehet őket csinálni.
Ráadásul egyre könnyebb feladatok jönnek mostanában.

kb. a felénél tartunk a feladatokkal, de még senki nem írta, hogy nyert volna. Lehet csak bekamuzták a "kis esély"-t. 😊

Hétfőtől elég sűrű, munkás napjaim lesznek. Nem tudom, hogy tudok-e foglalkozni a feladatokkal.
Utoljára szerkesztette: e57, 2015.01.02. 10:29:39

Rubel-Forint árfolyam ismét lefele vette az irányt. Érdemes lesz figyelni a következő 5 napot. Talán sikerül megint occsón hozzájutni a csomagokhoz.
Láttam, köszi. Azóta már megcsináltam.
Valakinek sikerült már sorsolással megszerezni valamelyiket?
Eddig mindegyik napi küldetést megcsináltam, de semmi... 😊
Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2015.01.01. 14:07:50

"5 kills while driving any reserve tank" honlapon már kint van.