Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Az elmúlt két hétben némi kényszerpihenő miatt elég sokat játszottam /magamhoz képest/. Realisztikusban többnyire érthető, hogy melyik lövésem miről miért pattan le, viszont néha előfordul olyan saját kill, hogy csak a fejemet fogom, ha az ellen ugyanazt látja ilyenkor a killcam-en min én, akkor valószínű, hogy éppen kárt tesz a környezetében...
Legutóbbi eset: Normandy csata eleje, fövenyről indulva IS-2vel haladok, Bfw.Jpanther fent a városban a kőkorlát takarásában kb 300 m-en, csak a teteje látszik, lead egy lövést, ekkor veszem észre, próba szerencse, killcam szerint: bal felső döntött rész sarkáról felfele lepattan a lövedék+keresztben a td-n belül valami repesz
elhúz és bezöldül egy ember, semmi más. Naba***a tolatás, ekkor tűnik fel, hogy kiírta, hogy kilőttem. Mivel nem hagyott nyugodni a dolog replay visszanézve, csapattárs nem lőtt rá sem korábban, sem a lövéskor, valamint gyönyörűen látszik ahogy a lepattanó elhúz az ég felé.
A másik és gyakoribb gondom a láthatatlan tank: távcsövön keresztül látom, hogy 400m-en egy gyönyörű pirosra festett tornyú KV-2 "lopakodik" a domboldalon pár bokor takarásában, váltás célzásra Kv sehol, vissza távcső csak ott van, ez még 2x eljátszva, lövés a semmibe Kv robban, köztünk sík terep volt természetesen. Ugyanezen csatában ellenfél foglal, domb fölött 2x átkémlelve sehol senki, gondolom biztos a romok mögött vannak, át a dombon, majd a nyílt rész közepén, amelyen nem látszott senki előtűnik egy T-34 /gondolom itt kapcsolta ki a klingon álcapajzsát/, természetesen a csöve elé sikerült kimenni.
Az ilyen gondokkal kezdhetnének valamit, illetve az is jó amikor az egy lövéssel romba döntött /toronyforgás, ágyú és pár ember pirosra lőve/+kigyújtott tank az oltás után/előtt fordítja a tornyát és rögtön kilő még azelőtt, hogy egyáltalán újratöltenék, majd vígan tovább indul a dolgára.