War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintetek lesz ma valamilyen küldetés az M8A1 megszerzéséhez (illetve a repülőshöz), vagy a srácoknak nagyon jól sikerült a tegnap este és kimarad a mai nap? <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.01.01. 00:45:52
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Megvan az M3 Lee. A nagyágyúja jó lenne, de a kicsire adja a normális célzókört, a nagy meg jobbra-lent lő valahova. Alapból 1, inkább 2 lövés minimum kell mire betájolom a célt vele, az ellenfél meg addig nem tétlenkedik ugye... És persze rálőttem a Stugra 4x, ebből a nagy is elkapta 1x, semmi extra, ő meg 1 lövésből robbantott.... Op, persze...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.12.31. 19:46:29
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Mikor jobban jön ki (IS1, Tiger1, T34-85), akkor azért elég jól lehet vele alkotni.
Ez a low tier US line! 😄 Na ez tényleg bohóckodás. 😄
;;;
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.12.31. 15:31:40
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Mondjuk az állandó személyeskedés/cinkelés helyett kezdhetnéd ott, hogy legalább a tankok adatait megnézd.
Jumbo armor 63+38(effektív 84+51 szemből, de szögben még többnek is számít) vs Tiger1 pzgr39 (10m-130mm, 100m-125mm átütés)
Mondjuk ez kb. az a felállás ahogy egy 76mm-es amcsi lő egy tigrist szerintem, vagyis szerencse kell hogy át tudja lőni, ha pont eltalálja a gyenge pontot. Szóval nem mondanám olyan rossz felállásnak.
Egyébként az áll, amit Droughert írt, én is azt írtam, nehéz kilőni a jumbot, de az ágyúja meg fos, szóval ő sem fog nagyon kilőni másokat.
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2014.12.31. 11:27:34
Winter Holiday Specials - Part Deux
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.12.31. 11:15:18
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2014.12.31. 11:06:14
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/193680-75cm-guns-nerfed-again/
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.12.31. 10:43:03
"Nem értem sokan mit görcsöltök a győzelmi arányokon és a statisztikákon." Nem görcsöl senki rajta, de gondolom te nem játszottál akkor amikor németekkel csatába indulni nem az élvezetről, hanem az önszopatásról szólt, és ezt a fejlesztők felé legjobban a wr arányokkal lehetett jelezni, mert akkoriban egy német tankos hozott 10% wr-t, egy orosz tankos meg 90%-ost. Gondolom nem nehéz elképzelni, hogy aki némettel játszott az valószínűleg nem élvezte a játékot, és ha már pvp, akkor legyenek közel azonos feltételek.
hihetetlen figurák járnak ide különben! "nem érdekel a win rate blablabla" ,de bakki ha 90% ról leesik a statjuk 80%-ra már sír-rí az öszes,hogy a németek milyen OP-ok !!! pfám leszakad 😄
Aki korábban megvette, az megkapja az árát GE-ben.
Vagy túl béna vagyok és azért nem tudok átütni M3Lee-t, meg a Shermant, bárhol próbálom lőni szemből...
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.12.31. 01:56:17
Hogy hol játszom? Usa T3 (jumbo, 2x sherman76, m6a1,chaffe...holnapra szerintem meglesz a T4 jumbo), német T4 (Tiger2P, ferdi, jagdpanther, panther...most fejlesztem Tiger2H-t), orosz T4-T5(T54 1947, IS2, SU100, ZSU37...1-2 nap és kész az IS3)
Ja T1-ben nincs sherman 😉
Az meg hogy valaki "shermanokat" ír nem hiszem hogy a kettö darab jumbora vonatkozik.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP