37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
kissssss #21389 4 silveres amcsi TD a pém pz2 ellen, az oroszoknak meg ott vannak a t34 sport autóik.
még árkádban ez nem lenne túl nagy probléma de sim csatában esélytelen egy pz4j (vagy párduc D) toronyforgatási sebességével elkapni egy m18-at, hacsak nem száguld az ágyúcsöved elé önként. -
Persze hozzá tartozik, hogy nekem is sokszor vannak érdekes fragjeim, ahogy Vog kolléga is emlitette. -
kissssss #21387
az igen....
-
carp3tm0nster #21386 Tudom,hogy nem szép dolog, de ezen a damage modellen csak röhögni lehet... -
ezt valaki megtudja magyarázni? :D -
Ez elég érdekes lövés... Nem elég, hogy ezt a papir szart bárhol átlövik, még ilyenek is jönnek 
-
Egy dolog ami vigasztal a bugokban, hogy nem csak a káromra, hanem az előnyömre is válnak, statisztikailag ugyan annyiszor. -
e57 #21382 Tulajdonképpen van a német ágban nagyon hasonló: Pz.Kpfw. II Ausf. H
Sajnos csak prémium változatban, és csak csomagban, így nehezen hozzáférhető.
De ha ezüstért lehetne venni, akkor se sokat érne, mert az 50mm-es ágyúnak a játékban nagyon kicsi a tűzereje, ráadásul kevés lőszert is lehet belepakolni.
Ha megoldanák, hogy a kisebb kaliberű ágyúk a mostaninál használhatóbbak legyenek, akkor ez a gép nagyon hasznos lehetne. (Mondjuk egy ezüstért kapható változat)
Utoljára szerkesztette: e57, 2015.05.18. 11:28:51 -
Az elmúlt két hétben némi kényszerpihenő miatt elég sokat játszottam /magamhoz képest/. Realisztikusban többnyire érthető, hogy melyik lövésem miről miért pattan le, viszont néha előfordul olyan saját kill, hogy csak a fejemet fogom, ha az ellen ugyanazt látja ilyenkor a killcam-en min én, akkor valószínű, hogy éppen kárt tesz a környezetében...
Legutóbbi eset: Normandy csata eleje, fövenyről indulva IS-2vel haladok, Bfw.Jpanther fent a városban a kőkorlát takarásában kb 300 m-en, csak a teteje látszik, lead egy lövést, ekkor veszem észre, próba szerencse, killcam szerint: bal felső döntött rész sarkáról felfele lepattan a lövedék+keresztben a td-n belül valami repesz
elhúz és bezöldül egy ember, semmi más. Naba***a tolatás, ekkor tűnik fel, hogy kiírta, hogy kilőttem. Mivel nem hagyott nyugodni a dolog replay visszanézve, csapattárs nem lőtt rá sem korábban, sem a lövéskor, valamint gyönyörűen látszik ahogy a lepattanó elhúz az ég felé.
A másik és gyakoribb gondom a láthatatlan tank: távcsövön keresztül látom, hogy 400m-en egy gyönyörű pirosra festett tornyú KV-2 "lopakodik" a domboldalon pár bokor takarásában, váltás célzásra Kv sehol, vissza távcső csak ott van, ez még 2x eljátszva, lövés a semmibe Kv robban, köztünk sík terep volt természetesen. Ugyanezen csatában ellenfél foglal, domb fölött 2x átkémlelve sehol senki, gondolom biztos a romok mögött vannak, át a dombon, majd a nyílt rész közepén, amelyen nem látszott senki előtűnik egy T-34 /gondolom itt kapcsolta ki a klingon álcapajzsát/, természetesen a csöve elé sikerült kimenni.
Az ilyen gondokkal kezdhetnének valamit, illetve az is jó amikor az egy lövéssel romba döntött /toronyforgás, ágyú és pár ember pirosra lőve/+kigyújtott tank az oltás után/előtt fordítja a tornyát és rögtön kilő még azelőtt, hogy egyáltalán újratöltenék, majd vígan tovább indul a dolgára. -
Yag #21380 Töri tétel :
-
Persze, hogy random. De el nem ismernék. Előbb a csávó 86 meccsből 80 killt tudott összehozni IS2vel. Erre pont ellenem egy meccsen sikerült neki 7et összehoznia? Spenótot evett, vagy mi? :D Amúgy, a meccsen 3 IS2t lőttem ki ugyanúgy, és hogyhogynem mind meg is halt. De a gyerek csak sérült, sérült, sérült, átment rajta minden lövedékem, pedig a lyukak ugyanott voltak, a fontosabb helyeken, mint a többi IS2 esetében. Majd miután kilyuggattam, hopp oneshotolt.
Szerk. Más is panaszkodott, hogy érdekes, de anno elfogadtam, hogy random, akkor elfogadtam. A folyamatos BR+1 szembejövetel jobban zavar, de ez van.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.05.17. 19:27:19 -
Egyre jobban random, hogy mi mit lő át. pl ma az M10 lőszere lepattant a Hetzer kémlelőnyílásáról 100m-en belülről (kamerán látszódott is, hogy pont ott találtam el), pedig ha én megyek a Hetzerrel, akkor ott minden bemegy és megöl 2-3 embert. -
carp3tm0nster #21377 most lőtt ki egy m18 tiger II-ből úgy, hogy előtte átlőtt egy tigris-t keresztbe... hát mennyire hihető már:-D
-
Iszonyat csalódás az USA TD vonal "B(é)Rezése". Nincs olyan csata, hogy ne +1 BR jöjjön szembe. Ezeknek a papírszaroknak pedig ez már sok. Ráadásul az utolsó forgótornyos populáris lőszere nála valahogy nem úgy viselkedik, mint mondjuk a Pattonnál, vagy nerfelték volna? :( -
kissssss #21375 1. csak csapatban érdemes belekezdeni 2. előre meg kell lebeszélni egy időpontot mikor mindenki ráér 3. GE wager előtt a csapattal gyakorolni néhány körön keresztül 4. csata előtt megbeszélni egy egyszerű alap taktikát pl: kereszt tűzbe fogni egy cap zónát. -
Sqad-al vagy valamivel megoldható lenne a győzelem? -
twinr #21373 felejtsd el. A pálya végéről átlőnek, te meg pattansz majd mindenről... -
Golden Wager-hez van valami ötletetek hogyan nyerjek folyamatosan? Kéne minimum 600gold de nem merek belekezdeni mert gondolom folyton vesztenék... -
kissssss #21371 a spawn kill az tényleg nagy szemétség, épp most mentem sim csatában berlinen és a csata már javában tartott engem meg későn dobot be a gép.... természetesen a spawnon már 3 darab m18 várt. -
Molot115 #21370 Pont ettől van hangulata. Simán lehet 4-5-6 killeket nyomni rajta és még campelni se kell hozzá. Olyan gyönyörűen meglehet lepni az ellenséget hogy öröm nézni. Persze van amikor meg engem lepnek meg:D. A bombázás szerintem meg semmivel se durvább mint más pályákon, főleg hogy a házak között nehezebben dobják rád.
A bombázókat meg amúgyis kiszedném a harckocsiktól mert akik nem tudnak érvényesülni a harckocsikkal elmennek repülni. Teljesen jó amikor gurulsz 4 métert és máris az arcodba dobja a bombáját. Talán ez a legidegesítőbb legalábbis számomra... -
labirintus, át l áthatlan, csomóan campelnek kb. spawn pontnál, nem tudom miért, szarrá bombáznak ahhoz képest hogy nem is nyílt terepű, alig látok valamit mert annyi a terep tárgy/homály stb
borzasztóan idegesítő pálya -
Molot115 #21368 Mi a baj vele? Szerintem a legjobb pálya... -
teli van a tököm már Berlinnel, ilyen játszhatatlan egy szar pályát -
Madi92 #21366 Hát árkádban játszol mit vársz? Amúgy lehet átment rajta a lövedék, minimál páncélnál előferdül. Tessék Rb-t vagy Sb-t tolni. -
sikora #21365 egy kis idő után visszanéztem a játékba. tényleg csak átmeneti szórakoztatásra való. arcadban tankolok de nevetséges az irányítás a célzás a sérülés modell úgy az egész játék. élethűségre van hirdetve de kérdezem én mi élethű van abban amikor egy light tankot 10x egymásután lövök át és csak kapom és kapom az xp-t de az ellen még mindig él. vagy ellövik a lánctalpam és a motor áll meg. totál vicc az egész játék de komoly cél nélkül baromkodni megfelel.
-
kissssss #21364 kedves ganij ezekkel az új amcsi TD speed démonokal alaposan felborította az eddig megszokott játékmenetet, remélem szándékoznak a jövőben a német ágat is bővíteni ilyen gépekkel -
Madi92 #21363 Na, hát én meg ilyet nem találok! :D
Amúgy a Nick-et nem írtad bele ugye? Madi92 simán. :D -
nem talállak
N3su no Asahi az én nevem
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.05.15. 15:00:02 -
Madi92 #21361 Mehetünk.Nick Madi92. -
Kinek van kedve szakaszozni ??? csak szimulátor vagy Realisztikus
Stug III G
Panther D
Tiger H1
Tiger Porsche
Pz IV vagy III -
Molot115 #21359 Azt tudja valaki hogy mikor szokott lenni tier5 simulator battle? Mármint melyik napon? -
Azt hiszem, nem kell elkapkodnom az aktiválását 
-
kissssss #21357 a mai nap első sim csatája.... instant kilőtt engem saját csapatárs aztán utána még kettőt a játék első két percében, de kár hogy már a sim modot is ellepik a hülye trollok meg agyhalottak és egyéb emberkezdemények. -
Malarki #21356 Pedig vannak, rögtön kettő is, M18 és M18 Black Cat. -
Molot115 #21355 Amit te mondasz az az amikor hirtelen összetalálkozol valakivel és elsieted a lövést ezért pattansz, vagy messziről figyeled de nem találod el viszont téged meg felfedeznek. De amikor benzin tartályt lövök 3x vagy a lőszerrekeszt és mutatja hogy ott a lőszer. Persze akkoris szerencséje van az ellenségnek csak ez nem szerencse faktor hanem a játékba épitett véletlen faktor... Ami köszönő viszonyba sincs a valósággal. -
gstup #21354 M18 nem az? -
Yag #21353 A valóság többször hihetetlenebb mint amit esetleg kitalálna az ember. Hiszen a pillanat töredéke is számíthat, megremeg a kéz, pillanatnyi helytállás elég az ellennek hogy reagáljon, egy cm jobbra vagy balra és máris kész a szerencse factor. -
Yag #21352 Az amcsi HellCat-eket hiányolom a játékból. Vagy vannak csak nem ilyen néven? -
Molot115 #21351 A valóságban is voltak furcsa esetek meg csodával határos történések. De ha egy tigris átütő találatot vitt be egy shermannak akkor az a sherman soha többet nem lőtt! Vagy max egy nagyjavítás múlva. Kivéve talán a jumbot mert az a valóságban is elég bika volt.
Akik túlélték a háborút szerintem legalább 80% szerencse miatt a maradék volt a kiképzés a túlélési ösztön stb. Akik itt eltudják mesélni hogy mi volt hogy volt azok is szerencsések, mert a 2. Vagy 3. Ugyanolyan vagy hasonló szituációban meghalt... -
Nekem az kicsit fura volt. Megálltak a bokornál és egyszer csak jön a cica, majd szembe fordul velük, ők meg elkezdik lőni. Pattan és pattan, közben a Tigris csak áll és néz(gondolom trollkodtak a sörmivel vagy nem tudom). Aztán végre elsüti a 88ast, tornyot ketté szedi, de a sörmi tolat majd pedig elmegy. Kicsit hihetetlen. Vagy mikor a Királytigris be akar fordulni a házak között, hogy kilője a tankelhárító löveget(amit nem tudtak mozgatni az amcsi katonák, mert beragadt és gyakorlatilag már készültek is a halálra), majd elkezd tolatni a KT, hogy inkább a frontját mutassa feléjük, erre beletolat a háztömbbe és ráomlik. Egy ~69 tonnás szörnyet megállít egy ház. Szóval vannak benne furcsa sztorik.
Egyébként nem rossz sorozat(bár ott megint kiakadtam, mikor Jagdtiger-ről beszéltek és Jagdpz IV-et mutattak).
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.05.14. 10:24:20