War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BÚÉK mindenkinek!
Szerintetek lesz ma valamilyen küldetés az M8A1 megszerzéséhez (illetve a repülőshöz), vagy a srácoknak nagyon jól sikerült a tegnap este és kimarad a mai nap? <#idiota>

JethroHUN
Külön kell kiválasztani az ágyúkat, hozzá fog igazodni a célkereszt. options / controls / tank controls / primary , secondary weapons.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.01.01. 00:45:52

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Nem op, csak érdekesen működik. Én nem tudom kilőni az M3 Stuartot, mert csak sima találatokat jelez akárhova lövök, ő rámfordul és max 2 lövésből kiszed. Ha én tolom az M3 Stuartot, persze rögtön leég vagy kilőnek. M2 ugyanez, mindegy hol lövöm, leszarja. Ha én viszem, meglövik pl az oldalsó ÉLÉT és vége... Ilyenek mennek. Nem op, csak szarul van valami megoldva...

Megvan az M3 Lee. A nagyágyúja jó lenne, de a kicsire adja a normális célzókört, a nagy meg jobbra-lent lő valahova. Alapból 1, inkább 2 lövés minimum kell mire betájolom a célt vele, az ellenfél meg addig nem tétlenkedik ugye... És persze rálőttem a Stugra 4x, ebből a nagy is elkapta 1x, semmi extra, ő meg 1 lövésből robbantott.... Op, persze...
Sherman0070
Boldog Új Évet!

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Nincs még W76-os Sherman-em, a medet fejlesztem, az lesz meg hamarosan.
Te melyik löszert használod a 76-os löveghez? Az M4A2 W76-on az M79-et használtam, jó is volt, de a 76-os Jumbon valamiért nem akar müködni. Szinte semmit nem sebez. Az M62-vel meg voltak killjeim rendesen.
AnuluWork
Low tierben dorbézolok. Az ott még mókás. Nekem túl gyors. Viszont egy olyan amcsi tank van eddig ami tényleg tetszett az én játék stílusom alapján és squadban együtt nyomtuk a sráccal (én Pantherrel), tényleg "fun" vele menni, az pedig a Walker Bulldog. A fentiek ellenére benne pont az tetszik, hogy roppant gyors.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.12.31. 19:46:29

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

RB nekem max. 2 perc bármelyik nemzettel. Be van pipálva a többi szerver is? Legalább az oroszt érdemes bepipálni. Ha meg háromszor kigyújtod a shermant akkor az le fog égni, mivel csak 2 tűzoltó van egy tankban. De tényleg, aki azt hiszi, hogy mekkora op. az usa ág az vágjon bele, azután kíváncsian várom a visszajelzéseket.
Na jó, ez a játék jelenleg egy rossz vicc. Az összes amcsi tank egy bugos fos, ki se lehet lőni őket. Épp most léptem ki a játékból, mert miután háromszor(!!!!) gyújtottam ki valami nyomorult Shermant és semmi sem történt... Ő persze rám fordult, első lövés elvitte a csövet, a második meg robbantott. Igen, persze, hogyne... Mondjuk az is szép, hogy SB-re be se lehet kerülni, ha csak nincs fölös 2 órád kivárni... RB-re is 4-5 perceket kell várni. De persze nem ezzel kell foglalkozni, hanem a felfüggesztést megcsinálni szépre...

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

tigrincses
BUÉK*

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Na mentem a 76-os Jumboval, amikor a nagyok ellen tesz be (Pershing, Tiger2H, IS2, stb.) akkor nem nagy élmény, kevés oda.
Mikor jobban jön ki (IS1, Tiger1, T34-85), akkor azért elég jól lehet vele alkotni.
17 találat. 0 kill, 0 kill assist. 😄

Relog?
egyébként érdekes hogy hogy nem kapom meg pedig sokszor vettem így,paypol fizetés is meg jött meg a köszönet tőlük de gold sehol :S
AnuluWork
BUÉK!

Ez a low tier US line! 😄 Na ez tényleg bohóckodás. 😄

Nesuten
BUJJÉK !!!

;;;

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Valóban, az 5000-es megy átalakítva a linket.
csak a 2500 nem megy!
Próbáltam, de már az sem működik. Marad az orosz proxy..
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.12.31. 15:31:40
boldog új évet! valaki meg tudná csinálni a 2500 goldot ruberban ?mert ruberben a 1000 gold és az 5000 meg a 10000 mükszik de a 2500gold nem :S köszi előre is!
Nem, de írhatsz verset. 😄

AnuluWork
Sherman0070
Ja oké. Értettem a dolgot 😄 Most már megpróbálok nem sírni 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Nem kezdek semmit, azt kérdezted csináltak-e vele valamit. Mondd meg mit csináljanak vele ha egyszer ez a tényállás, több a front páncélja, mint a tigrisnek az átütése

Mondjuk az állandó személyeskedés/cinkelés helyett kezdhetnéd ott, hogy legalább a tankok adatait megnézd.
Jumbo armor 63+38(effektív 84+51 szemből, de szögben még többnek is számít) vs Tiger1 pzgr39 (10m-130mm, 100m-125mm átütés)
Mondjuk ez kb. az a felállás ahogy egy 76mm-es amcsi lő egy tigrist szerintem, vagyis szerencse kell hogy át tudja lőni, ha pont eltalálja a gyenge pontot. Szóval nem mondanám olyan rossz felállásnak.

Egyébként az áll, amit Droughert írt, én is azt írtam, nehéz kilőni a jumbot, de az ágyúja meg fos, szóval ő sem fog nagyon kilőni másokat.
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2014.12.31. 11:27:34
Na, látom tényleg bugos a küldetés:
Winter Holiday Specials - Part Deux

Valaki találkozott már ezzel a problémával? Nyertem egy csatát amcsi tankokkal, elméletileg meg is kaptam a tankot, de a tech tree-n csak azt látom, hogy meg tudom venni... Szép munka, Gaijin... 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.12.31. 11:15:18

Amúgy ahogy Droughert írta sokra nem megy a Jumbo azzal hogy erős a frontja, ha a 75-ös ágyú van rajta, előbb utóbb úgyis kiszednek, mert nem tudod kilőni aki lő rád. Egy t34-57-nek sikerült kiszednem a gunnerét, aztán még vagy 6-ot lőttem bele és nem halt meg. Szerencse hogy nem jutott eszébe hogy felborítson, mert akkor gunner nélkül is ő nyert volna. A sherman súlypontja olyan magas, hogy bármi fel tudja borítani.
Sherman0070
Ne kezdd már..... előbb épp arról beszélt Droughert hogy nem OP. Akkor a te hatalmas tapasztalatoddal mondd már el hogy mit higgyek arról a tankról?

Mit kellene csinálni ha egyszer a Tiger-nek 10 méterről van akkora átütése amekkora front páncélja a jumbonak? Vegyék ki a játékból ahogy van?
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2014.12.31. 11:06:14
A 75-öst nerfelték, nem is érdemes most ilyenekkel játszani szerintem. Van erről fórum a hivatalos oldalon is:
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/193680-75cm-guns-nerfed-again/

Sherman0070
Amikor bekerültek azt 2 Tiger és egy Panther lőtte a frontját 100m-en belül és csak pattogtak. Azóta csináltak vele valamit?

Ezek a pattanó gyilkos lövedékek nagyon érdekesek ám. Valami amcsi tank meglőtte a tigrisem lánctalpának alsó felét (majdnem a földbe lőtt) és onnan bepattant a lőszerekhez ás BUMM.
AnuluWork
Én a német ágról a két T4es Párducot érzem kurvára rossz BRben a maguk kis 75ös lószarjaikkal (ill a jagdpzIv/70et, de arról már írtam). A többi T4-T5 körüli német tank kapcsán sok minden mást nem lehetne kitalálni, mint ami van. Az utolsó két német T4es légelhárító pedig határeset kategória ott, ahol vannak. A szovjet tankok esetében pedig egyértelműen rossz pár BR, de azzal főleg nekik kedveznek, tehát egy ruszki játékban ezt nem fogják megváltoztatni. Az amerikai tankok esetében a Shermanek low tierben tényleg durvák, utána viszont tényleg kevesek. Ami az USA ágon ultrabrutál, az a Walker Bulldog mozgékonysága. Páncélilag, fegyverzetileg kevés, de foglalni, support szerepre kiváló.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.12.31. 10:43:03

AnuluWork
Akkor lassan meg lesz a piromán title, nem? 😄

jaja! az az időszak katasztrofális volt amikor a Németek mentek 500 métert és A B C már az oroszoké volt és tikkelt lefele a csíkjuk.....és még egy lövés sem dördült el! na még akkor is volt aki sírt az oroszokkal! csak vissza kell nézni a topikot!
Pont arra lenne jó a wr, hogy lássa az ember, hogy valami éppen nem jó, és unbalanced mint láttuk legutóbb pl. a 8.0-ás br-en ami volt. Mondjuk most jó lenne bele egy szűrő, hogy adott időszakra lehessen szűrni eredményt, mert annyi változtatás volt, hogy a korábbi eredmények biztosan torzítják a jelenlegi adatokat. Nálam például a Ferdi. stat sokkal rosszabb lehet mint például annak aki azután kezdett játszani vele, hogy bevezették az új spawn rendszert.
"Nem értem sokan mit görcsöltök a győzelmi arányokon és a statisztikákon." Nem görcsöl senki rajta, de gondolom te nem játszottál akkor amikor németekkel csatába indulni nem az élvezetről, hanem az önszopatásról szólt, és ezt a fejlesztők felé legjobban a wr arányokkal lehetett jelezni, mert akkoriban egy német tankos hozott 10% wr-t, egy orosz tankos meg 90%-ost. Gondolom nem nehéz elképzelni, hogy aki némettel játszott az valószínűleg nem élvezte a játékot, és ha már pvp, akkor legyenek közel azonos feltételek.
😄 😄 😄

hihetetlen figurák járnak ide különben! "nem érdekel a win rate blablabla" ,de bakki ha 90% ról leesik a statjuk 80%-ra már sír-rí az öszes,hogy a németek milyen OP-ok !!! pfám leszakad 😄
Sherman mennyit mentél Jumboval? Addig lehet hogy op, amíg PZ III/VI-ek jönnek szembe, de azok ellen is maximum azért, mert a német 75-ösök lószart nem sebeznek, de az esetek nagy részében Panther D, Tiger az ellenfél, és azok ellen sokat nem ér. Majd talán a 76W jó lesz, annak már van használható a gunja, de az alap M4A3E2 nem egy tömegpusztító eszköz a jelenlegi felállásban. Nagy előnye, hogy sokat bír, xp-t lehet vele szerezni, de egy Tigris-t kilőni vele művészet. T-54-el sem olyan rossz a helyzet mint anno, igaz még mindig lehet velük magasabb wr-t elérni, de a megszűnt dupla spawn, az új nagyméretű térképek és a német armor buff miatt gyakrabban nyernek a németek is. Az új dmg változás nem tudom mit befolyásol, azóta nem próbáltam 8.0-át
M2A4 Stuart ingyen. "Win one battle in US vehicles and get the premium M2A4 (1st Armored Division) for free!" From 09.00 GMT on December 31st to 09.00 GMT on January 2nd
Aki korábban megvette, az megkapja az árát GE-ben.
Sherman0070
Így jobb hogy Sherman Jumbo? Amúgy mi a helyzet a T54-el? Neked nem adja a 90%-os win ratet? <#hehe>

Az hogy kiveszik a br-t annyit jelent hogy végképp nem látjuk mi miért kerül szembe.Ettől még ugyanaz a ruszki játék marad...ne várjatok csodát :-)
Jó ez a német 75ös. Hátulról asu-122 azért tudtam megölni Pantherrel mert 3x felgyújtottam....6-7 lövés bele ment mire leéget..
Master91
Jól érzem azt, hogy az amerikai tankok ebbe a formába nem kéne hogy maradjanak?

Vagy túl béna vagyok és azért nem tudok átütni M3Lee-t, meg a Shermant, bárhol próbálom lőni szemből...
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.12.31. 01:56:17
Nem értem sokan mit görcsöltök a győzelmi arányokon és a statisztikákon.Szerintetek érdekel bárkit is,hogy milyen a stat,mert engem nem,vagy hogy milyen az MM. Az tény,hogy a BR rendszer nem a legszerencsésebb,de mivel más megoldás nincs egyelőre ezt kell elfogadni,szerintem a GF-nek nem kell hasonlítania más játékokhoz,főleg mivel más a rankbesorolás is. Én megpróbálom a játékot a játékért játszani és nem a statok és egyéb hülyeségek figyeléséért,ha nem megy kilépek ennyi. Szerintem ti is jobban járnátok,ha nem görcsölnétek a hülyeségeken😊
Egyetértek a BR rendszer szar. Elvileg ki is veszik nem?
Mivel a fullos löszer elött a legtöbb T5 tankot szemböl közvetlen közelröl (10m) sem tudja megsebezni így ja gyenge, ha meglesz az és jobb lesz vele akkor majd újra elmondom a véleményem. Most még csak a B löszerem van azzal nem túl erös.

Hogy hol játszom? Usa T3 (jumbo, 2x sherman76, m6a1,chaffe...holnapra szerintem meglesz a T4 jumbo), német T4 (Tiger2P, ferdi, jagdpanther, panther...most fejlesztem Tiger2H-t), orosz T4-T5(T54 1947, IS2, SU100, ZSU37...1-2 nap és kész az IS3)

Ja T1-ben nincs sherman 😉
Az meg hogy valaki "shermanokat" ír nem hiszem hogy a kettö darab jumbora vonatkozik.
Passz.Majd megnézem.Mindent high-ra raktam.

AnuluWork
Post FXnél szerintem Polynom van Reinhard helyett.

Egyébként ma reggelre eljutottam oda hogy delete lett a WT. Tegnap 15(!) vesztes csata német oldalon zsinorba (tigris IIH és Ferdinand-al) CSAK T-54, IS-3 és IS-4 ellen mentem. Ellenben a az IS-2 mod44 és T-44 el tigris I panther d pzIV és elszortan tigris II, jagdpanther ellen. Igy a legnagyobb probléma ezzel a játékkal az el..... ott BR rendszer.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Ez milyen beállitás hogy ennyire éles a kép?

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP