11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Zegi Norbi HUN
    Nekem az kicsit fura volt. Megálltak a bokornál és egyszer csak jön a cica, majd szembe fordul velük, ők meg elkezdik lőni. Pattan és pattan, közben a Tigris csak áll és néz(gondolom trollkodtak a sörmivel vagy nem tudom). Aztán végre elsüti a 88ast, tornyot ketté szedi, de a sörmi tolat majd pedig elmegy. Kicsit hihetetlen. Vagy mikor a Királytigris be akar fordulni a házak között, hogy kilője a tankelhárító löveget(amit nem tudtak mozgatni az amcsi katonák, mert beragadt és gyakorlatilag már készültek is a halálra), majd elkezd tolatni a KT, hogy inkább a frontját mutassa feléjük, erre beletolat a háztömbbe és ráomlik. Egy ~69 tonnás szörnyet megállít egy ház. Szóval vannak benne furcsa sztorik.

Egyébként nem rossz sorozat(bár ott megint kiakadtam, mikor Jagdtiger-ről beszéltek és Jagdpz IV-et mutattak).
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.05.14. 10:24:20