Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
kissssss #21327 :D volt rá elég szabadidőm múlthéten szerencsére, és ami azt illeti az első 500 kill jó móka volt mert a 3 t-34 tankkal durván meglehet törni az egyensúlyt a 2 csapat között, üss és fuss kb ennyiben ki is merült a taktikám és nem is volt szükség többre, öröm volt nézni azt a sok kur** anyázást és csalózást amit a fejemhez vágtak, de aztán beleuntam meg el is ment a kedvem az egésztől mert kb semmi értelmeset nem kaptam 15 szint után se, a tonnányi értéktelen ezüst mellet talán kaptam néha egyszer vagy kétszer backupot néhány low tier tankra többnyire olyanra amit soha nem fogok használni(t-80, kv-1L11, stb)
nőtt a win/battle ratio-m pár százalékkal(53.2%) meg tudtam fejleszteni egy kicsit a tank crew szintet néhány tanknál kb ennyi volt a "kézzel" fogható eredménye a múlthétnek, számomra ez teljes időpocsékolás volt így utólag visszatekintve.
ne csináljátok utánam nem éri meg, főleg így hogy csak esélyért játszik az ember.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.05.12. 14:16:56