War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk a 75mm ágyut a németeknél átalakitották petárdává, biztos mert jon az szilveszter.

https://www.youtube.com/watch?v=IHZAROvUOeM
Ezen látszik is jo kis petárda.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Új német álcázás . 😊

AnuluWork
Pár napja - meg már máskor is - szó volt arról, hogy tavaly január elsején milyen jó kis 4xes meccsek voltak egész nap. Nos, csak 2xesek.

Link1

Én is úgy emlékeztem, hogy tavaly sokáig 4xes szorzó volt, valamikor január közepéig. Az idő ezek szerint mindent megszépít. De január 16-18 között tényleg volt 4xes reward első győzelemért, meg pár napig hasonlók csak más néven.

Link2

Link3

Szóval idén ez az 5xös RP egész jó volt. 😊 Remélem lesznek még hasonlók!

Mindenkinek Boldog Új Évet!

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Mert előtte egy másik IS-el ugyan így harcoltam, ott volt 3-3 átütő szemből a tornyon a gun két oldalán, valamint 3 a driver hatch környékén, de semmi eredménye nem volt. Lőttem a toronyforgató mechanikát de azt sem tudtam kiütni. Kár, hogy arról nem csináltam screentshotot, ezt is azért lőttem, mert egy csatán belül az már a második tank volt amit szitává lőttem, de semmi eredménye nem volt és már kezdett felhúzni a dolog. Ahogy valaki írta nemrég, a német 75-ösök most furcsán muzsikálnak (mintha paintball-t játszanék..).
Sherman0070
A driver-nél a lapos frontot miért nem próbáltad? Azt már nem tudta a sherman átvinni?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Lődd ott ahol 1 lövés 😉

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Most te a T54-et gyengének tartod? Mondd már milyen tankokkal-rankban játszol hogy ennyire tudod. Ja meg akkor üsd át a 150mm-es effektív fronttal rendelkező shermant meg próbáld kigyújtani frontból ha szerinted ilyen könnyű kigyújtani--azt tudom hogy rank1-ből tapasztaltad hogy gyulladnak de nem csak ott vannak shermanek... 😉

Egyébként ez tök gáz, mostanában sokszor crit, és felgyújtás után nem kapok még assistot sem. 4-5 lövés valakibe a semmiért...
Igen, de az már a harmadik próbálkozása volt a bombernek, házak takarták, ezért mindig megakadt egy épületben 😄
az az 1000Kg-s bomba pont ráesett ? 😄
Nekem a legnagyobb gondom jelenleg a sebzésmodell, amit bevezettek. Hiába célzol gyorsabban, hiába lősz pontosan akár nagy távolságra is, ha sokszor egyszerűen nem lehet kilőni a tankokat kisebb űrméretű lövedékkel. Ma volt, hogy egy Sherman Jumbot kezdtem lőni, gondosan el is lőttem a láncot is, hogy nehogy vissza tudjon vonulni fedezékbe. 8 átütő találat után simán kilőtt, modul nem sérült, legénység egy részét kiiktattam, de ez is kevés volt. Volt olyan csatám ahol 8 assistra futotta, mert a PZ IV-el egyszerűen nem tudtam kilőni, csak sebezni a tankokat.
Jó példa erre ez a kép, bár itt legalább az asistot megkaptam. A lőszer miatt lőttem a tornyot, ami fekete lett, de nem robbant be, végül az a bomba intézte el az IS-t. Ha felém néz, akkor ennyi lövést sem tudtam volna eladni, mert valószínűleg 1 lövéssel elintézett volna.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ezen map-ek többségén inkább T54 -el vagy előnyben 😛
Ja az a 30 fok mennyi is méterben mikor egy kilométerre vagy töle? Nwm fénysebességgel halad a T54 sem.
Inkább az a balfék aki egy Ferdinanddal nem olyan helyen áll, ahonnan belövi szinte az egész pályát.

Egyébként nem a nemzetenkénti boncolgatás volt a célom, hanem rámutatni hogy unalmas minden fórumon a sírást olvasni.
Akkor nem értem minek rugózol a statisztikán... 😊

LOL valószinűleg te vagy a játék csodája ilyen kiegyensúlyozott adatokkal 😄 56-56 😄

én meg valami furcsa erő behatására német vasakkal elfelejtem a tudásomat 😄
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.30. 16:27:02
Értem.
Nos, én is összeszámoltam.
Az AB eredményekbe csak a 10 legtöbb csatával rendelkező tankokat számoltam, az RB-be csak az első 5-öt.
Nem láttam értelmét 10 csatás eredményekből következtetést levonni...

Szóval eddig ennyi csatát játszottam:
AB: 1365 csata
RB: 420 csata

Német AB: 56,84% (461 csatával számítva)
Orosz AB: 56,31% (605 csatával számítva)

Német RB: 60,5% (142 csatával számítva)
Orosz RB: 67,16% (159 csatával számítva)

Érdekes... 😊

Az a gond azzal a statisztikával, hogy azóta sokat változtak a dolgok. Én imádtam a PZ IV-eket, de most, hogy IS-2-ők is jönnek szembe nem akkora fun (5.0-ás a legnagyobb br abban a preset-ben amiben használom őket) Tiger, Panther D most nagyon jó, Shermanok meg nyelik a lövést és nem történik semmi, ellenben van rajtuk olyan gun amivel pár tankot csak karcolgatni tudok, ha olyan jön éppen szambe akkor csak nézhetek egy nagyott, nem sok esélyem van ellene. Oroszok szerintem most egész jók, T-34 küldetést imádtam, gyorsan összejött.
a karakterlapomról és ez RB
ja a t54 tényleg nagyon szar a maga 200-as toronypáncélzatával.A panther 2-nek meg van 120. A 8.0 BR Tigrisnek(heavy tank) meg 180. Ja nem tudsz mindent szemből kilőni az alap lőszerrel, még fejleszteni is kell rajta a GOD módhoz, szörnyű. IS4M szintű op ge*iséggel meg nem is emlékszem, hogy találkoztam volna más játékokban.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2014.12.30. 16:06:36

Ejj, az a fránya statisztika. 😊
Megtudhatom, hogy milyen játékmódban érted el a lent említett győzelmi arányokat?
Illetve honnan vetted az adatokat?

hát nem tudom....azért én mentem közel 1000 meccset az olyan /12 ezer játékos/ szerintem egészen korrekt a statisztikám arra,hogy már példaértékűnek tekinthető 😛

kíváncsian várom a többi user statisztikáját is
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.30. 15:49:41
Igen, a gyorsan mozgó orosz vassal mindent meg lehet kerülni, mert pl. az említett Ferdinandok is mindig egyedül táboroznak megkerülésre várva.
Az a baj, hogy mindenáron feketén illetve fehéren akarjátok látni a dolgokat.
De a valóság sajnos nem ilyen. Minden tankkal lehet szopni illetve jó köröket menni. Nem mondom, hogy jó ez a mostani rendszer, de azért a németekkel a legtöbb gondot a félkegyelmű csapatnak köszönheted. Vér Istvánka beül a sebezhetetlen, legendás német csodákba és rohan előre meghalni.

Nálam WinRate

47.9% Német (580 meccs )
73,4% Orosz (320 meccs)
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.30. 15:47:02
azért a statisztikák önmagukért beszélnek...aki meg mint mondtam korábban is olyan balfék,hogy egy gyorsan mozgó orosz vassal kilöveti magát pl. az általad említett Ferdivel ami kb. jó ha egy 30 fokos szöget tud lőni utána már fordulnia kell -gyök kettővel ofc- az meg is érdemli!
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.30. 15:40:40
+1
Teljesen egyetértek. 😊

Ja az kimaradt hogy a "kilöhetelen" sherman az elsö légyfingtól is kigyullad. Kéne bele vagy 6 poroltó.
Én nem értem miért kell állandóan a "jaj amivel én játszom az szar bezzeg az oroszok/amcsik"

Az amcsik ágyúi a papirt talán átviszik, a 76-os valamivel jobb, de az elég fos mikor tigrisek ellen kell menni.

Oroszoknál sem rózsaszín minden ahogy páran gondolják, tigris2, ferdinand meg társai szemböl 99% kilöhetetlenek, ök meg oneshotolnak mindent, IS2 kb. 50% hogy árüti a tigrist, de az 100% hogy pukkantja az IS-t. Ahogy lentebb is írták T44 addig jó amíg kisebb tankok jönnek, de rádnéz egy tigris2 és vége. Az ultraopnak mondott T54 a 8.0 BR-el semmit nem tud átütni T5-ben amíg a legutolsó (talán 412D) löszere meg nincs. Addig csak golyófogó, vagy tán egy-egy szerencsés oldalbalövés leesik neki.
Tönksz.

Ez a rubellel fizetős dolog még működik? Valaki tudna egy rubeles linket dobni a stuart packhoz?

T5 nél tartok oroszokkal ,de átlagosan 75% a Win rate az összes vassal! van amivel 87% :
És még így is simán alázzák a T-34-ek a tigriseket/párducokat.

Úgy látszik nem elég a háború utáni technika, vagy hogy egyes tier 3 szovjet tankokba már háború utáni lőszereket is tettek.😊
Egyébként vannak gyengébb tankok ott is, de ki lehet választani jó tankokat.

Visszarakták a tegnap visszavont frissítést:

Update 30.12.2014 (1.45.10.71)

szerintem ebben a játékban orosz technikával játszóknak egy szavuk sem lehet ! ha meg van akkor a hibát önmagatokban keressétek ! mert annál szánalmasabb nincs amikor a kimagaslóan OP orosz tankok,repcsikkel játszók sírnak! az a nonplus ultrája ennek a játéknak
T-44-el még jobb.Csak Tigris 2 és Ferdinánd.Moccanni sem lehet és máris félbelőttek.Ha a németek csak a közelében jártak volna annak ami a játékban van,hátra tett kézzel nyerték volna meg a háborút.....
Sherman0070
Legalább így "realistic" <#hehe>

JethroHUN
Persze biztos. Rinyáljál még. Játsszál akkor T34-85 vagy T34-57 mod-dal. 5.0 a BR-e. Teljes német csapat állandóan Tiger, Pather. Orosz csapatba még IS-1 sincs.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Hehe, ismerős ez a földalatti üzemmód. 😊

április elsejei tréfák a gaijilla és a pónikkal együtt ha jól rémlik 😊
azt hiszem az az űrhajós volt talán az első
0:26-nál az a nagy lézeres izé az valameik halloween-kor volt?
😉

oké már látom,de olvastam a patch note-t tegnap és a mostani még nem az a verzió😊 gondolom mert visszavonhatták😊
Utoljára szerkesztette: joe38, 2014.12.30. 00:15:37
Reggel volt patch, de gond volt vele ezért csináltak egy rollback-et.
Nem volt ma patch, nem tölt le semmit. A verzió továbbra is 1.45.10.35.

Ma reggel már bent volt, látom nem próbáltad.
Valamint a patch note-ot sem olvastad. 😊

Update 29.12.2014 (1.45.10.65)
Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.12.29. 19:41:20

2 óra játék után (tier I-II-III német oldal):menjen el a gaijin a jó ****** anyjába!Ennyire aránytalanul legyen megcsinálva.Kilőhetetlen shermanek és t-34-ek.Aki most kezdené el nem csodálnám ha 1 nap után hagyná az egészet a francba.Szánalmas banda ez a gaijin.

Az új felfüggesztés animácio csak a kövi frissítésben lesz benn,látom ezt nem olvastad😊
Ugyan igy vagyok csak a német oldalon tigris II és a ferdivel állando rank 5 tankok ellen. Nem sokszor nyerek idovel kicsit idegesito.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP