War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.youtube.com/watch?v=IHZAROvUOeM
Ezen látszik is jo kis petárda.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Link1
Én is úgy emlékeztem, hogy tavaly sokáig 4xes szorzó volt, valamikor január közepéig. Az idő ezek szerint mindent megszépít. De január 16-18 között tényleg volt 4xes reward első győzelemért, meg pár napig hasonlók csak más néven.
Link2
Link3
Szóval idén ez az 5xös RP egész jó volt. 😊 Remélem lesznek még hasonlók!
Mindenkinek Boldog Új Évet!
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Jó példa erre ez a kép, bár itt legalább az asistot megkaptam. A lőszer miatt lőttem a tornyot, ami fekete lett, de nem robbant be, végül az a bomba intézte el az IS-t. Ha felém néz, akkor ennyi lövést sem tudtam volna eladni, mert valószínűleg 1 lövéssel elintézett volna.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Inkább az a balfék aki egy Ferdinanddal nem olyan helyen áll, ahonnan belövi szinte az egész pályát.
Egyébként nem a nemzetenkénti boncolgatás volt a célom, hanem rámutatni hogy unalmas minden fórumon a sírást olvasni.
én meg valami furcsa erő behatására német vasakkal elfelejtem a tudásomat 😄
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.30. 16:27:02
Nos, én is összeszámoltam.
Az AB eredményekbe csak a 10 legtöbb csatával rendelkező tankokat számoltam, az RB-be csak az első 5-öt.
Nem láttam értelmét 10 csatás eredményekből következtetést levonni...
Szóval eddig ennyi csatát játszottam:
AB: 1365 csata
RB: 420 csata
Német AB: 56,84% (461 csatával számítva)
Orosz AB: 56,31% (605 csatával számítva)
Német RB: 60,5% (142 csatával számítva)
Orosz RB: 67,16% (159 csatával számítva)
Érdekes... 😊
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2014.12.30. 16:06:36
Megtudhatom, hogy milyen játékmódban érted el a lent említett győzelmi arányokat?
Illetve honnan vetted az adatokat?
kíváncsian várom a többi user statisztikáját is
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.30. 15:49:41
Az a baj, hogy mindenáron feketén illetve fehéren akarjátok látni a dolgokat.
De a valóság sajnos nem ilyen. Minden tankkal lehet szopni illetve jó köröket menni. Nem mondom, hogy jó ez a mostani rendszer, de azért a németekkel a legtöbb gondot a félkegyelmű csapatnak köszönheted. Vér Istvánka beül a sebezhetetlen, legendás német csodákba és rohan előre meghalni.
47.9% Német (580 meccs )
73,4% Orosz (320 meccs)
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.30. 15:47:02
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.30. 15:40:40
Teljesen egyetértek. 😊
Az amcsik ágyúi a papirt talán átviszik, a 76-os valamivel jobb, de az elég fos mikor tigrisek ellen kell menni.
Oroszoknál sem rózsaszín minden ahogy páran gondolják, tigris2, ferdinand meg társai szemböl 99% kilöhetetlenek, ök meg oneshotolnak mindent, IS2 kb. 50% hogy árüti a tigrist, de az 100% hogy pukkantja az IS-t. Ahogy lentebb is írták T44 addig jó amíg kisebb tankok jönnek, de rádnéz egy tigris2 és vége. Az ultraopnak mondott T54 a 8.0 BR-el semmit nem tud átütni T5-ben amíg a legutolsó (talán 412D) löszere meg nincs. Addig csak golyófogó, vagy tán egy-egy szerencsés oldalbalövés leesik neki.
Egyébként vannak gyengébb tankok ott is, de ki lehet választani jó tankokat.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
azt hiszem az az űrhajós volt talán az első
Utoljára szerkesztette: joe38, 2014.12.30. 00:15:37
Valamint a patch note-ot sem olvastad. 😊
Update 29.12.2014 (1.45.10.65)
Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.12.29. 19:41:20
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP