11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • kissssss
    "Játsz a játèkèrt"

csakhogy én pont azért játszottam/grindeltem hogy még nagyobb élvezet legyen a későbbiekben a játék, nekem egész jól ment a su-76-al a játék mert olyan helyekre is befér ahová a nagyobb tankok már nem, 2 su76-al olyan aljas támadásokat tudnék csinálni egy Realistic csatában hogy égnek állna az ellen haja, na most ettől az élvezetöl fosztott meg valamelyik féleszű ötletgyáros ott a gajin főhadiszálláson, + én szerettem az ilyen event kihívásokat mert a végén kaptál igazi nyeremény... volt motiváló erő, most nincs.

ezt is azért csináltam mert kíváncsi voltam növekszik e az esély szintenként.... hát nem.

még valami, ezt az új rendszert pont a kanadai tank event közepén hozták be amiből én már megcsináltam 3 rész a maradék 2 részben meg pörgettem a nagy semmit, aki nekilát grindeli az új rendszer után az kapott 5 lehetőséget(már ha volt rá ideje) hogy a dobozban lévő számtalan tárgyból pont azt az egy prém gépet kapja meg amit talán ha egyszer lehet látni a sorsoláskor, hogy is állunk az esélyekkel? doboznyitáskor egyszer feltűnik a főnyeremény? talán van 5% esélyed(dobozonként 1%) hogy megkapd a kanadai tankodat... én hogy is álltam esélyekkel a 2 hátramaradt részemmel? 2%???

nem kicsit unfair.