11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • e57
    Szerintem kicsit kevered a dolgokat. Most csak az eventes pörgetésekről beszéltünk.
    Ebből a trophyból ezek jöhettek: su-76m, booster, wager, backup, ezüst (zárójelbe ott volt, hogy 120k lion, de legtöbbször csak 5k vagy 10k ezüstöt pörgetett)

Tehát ha pl talizmánt vagy kedvezményt pörgettél, akkor az nem az eventes trophybl jött, hanem a normálból. Ami szerintem teljesen rendben is van, mert az eddigi csak ezüsthöz képest jókat szokott dobni. Ezek a pörgetések szerintem lesznek event után is.

Aztán nem is a grindeléssel volt itt a fő baj, mert azért sokan nekiálltunk. Még is csak kihívás.... néhány nap alatt 1000 kill, (nekem munka mellett lehetetlen volt), de azért 600-ig eljutottam. Na de azért a stagenkénti event trophyba minek kellett ezüst? Akinek összejön a sok száz kill, úgy is kap rá több száz ezer ezüstöt. Vagy még többet is.
    Ezüst helyett lehetett volna álca festés, matricák, 50-100 arany
    Vagy ami nincs a játékban, de szerintem feldobná a hangulatot, és nem lenne nehéz fejlesztés: ugyan ahhoz a géphez több féle motorhang (lehetne cserélgetni mint az álcafestést); több féle legénységi hangok, szövegek

Ez a grindelés nem kötelező, játsz a játékért szöveg nagyon szűk látókörű. Ha a játékvezető (gaijin) kiír egy lehetőséget, akkor aki a játékért játszik az csak megnézi már, hogy tudja-e teljesíteni! Pont az játszik a játékért, aki megpróbálja teljesíteni a lehetőségeket.
    Gondolj el egy labdarúgó bajnokságot, ahol azt mondják a résztvevők, hogy ők nem gólra játszanak, csak passzolgatnak, mert az jobb móka, hiszen nem olyan stresszes!