Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
lammaer #2120
Ilyen szituban voltam nem1x én is, és sajnos a f*sz rossz oldalán. Nem kicsit hozzájárult ahhoz, hogy kukázzam én is az EVE karaktereimet.
A másik az a rengeteg timesink volt ami a játékban található (aki a WOTban a grindet időrablásnak tartja, az menjen gatekempelni az EVEbe, esetleg csináljon egy-két hauler runt... 3-4 óra tömény unalom, esetleg egy beszerzőkörutat a céges állomások üzemeltetéséhez szükséges anyagokért)
Mondjuk a gankolások is a szívemhez nőttek (amikor 20an ráugranak 1 csirke kezdőre), lehet azért szoktam röhögni amikor a WOTban vki komoly igazságtalanságokról meg unbalancéról beszél az MM kapcsán... :) )
Nem mondom hogy rossz játék az EVE, 2 évet biztos eltöltöttem benne, de gyakorlatilag egy másik munkahellyé vált, igy sikerült egy életre megútálnom. Olyan szinten hogy még a 2 kétéves karimat is ingyen elkótyavetyéltem, hogy véletlenül se térjek vissza.. minden más MMOban megvannak a karaktereim...)