11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Yag
    Tegnap kipróbáltam ezt a low grafikai mókát. Levettem minimumra, választottam RU AB, szervert, mondom majd adok én nekik.
    Aztán a növényzeten át se láttam. Lehet hogy puritánabb volt valamivel high grafikához képest de ha beállítam egy bomb hajlatba és átnéztem a túloldalra, szabad szemmel piros minden . Belenézek a kukkerba, bezoomolom, még piros mire becélzom, mindjárt lövés .... eltűnik ... wft ? Nézet vissza. még ott van, piros, belenézek piros, becélzom eltűnik.
    Egyszer céloztam horizontra, csak ráérzésre próbából... eltalálta a lövegtoronya tetejét.
    Egyszóval nem győzött meg hogy a low grafiak annyi előnyt adott volna, hiába próbáltam OPkodni ezzel a beállítással rendre leszedtek. A fene se tudja mikor milyen tankkal kellene vágtatni, hogy minden klaffoljon. Ha ruszki T28-al megyek egy kicsit bírja aztán egySherman a pálya másik végéről úgy is hazavág. Ha KV-1el próbálok vigéckedni, akkor meg egy 78mm gun masina vág haza ... tehát tényleg kezdem én is feladni mi a tutkó nyerő hogy egy menetben 5-6 kill is összejöjjön.