War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
A repülős jól működik, a tankosnál egyes tankok ezt produkálják, amúgy alacsonyabb tierben nem volt gond a patch előtt.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

RB-ről mondok véleményt.Semennyire.Is-2-vel vígan egy lövés.Szemből oldalról,hátulról.Mindenhonnan.Su-100-al szintén.Szerintem Tigris I-est felejtsd el.Inkább használj Tigris II-est.Az legalább állja a sarat.Számomra a legideálisabb felállás az a jagdpanther,kugel,páruduc G,Tigris II(p).Feljebb nem megyek.Nincs kedvem is-4-ek ellen menni.

Twi:Átlagol?Mióta?Nem a legnagyobb br-t nézi?Nekem úgy tűnik (repülős,tankos egyaránt).
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.12.22. 09:54:53

régen a repülősnél sem átlagolt hanem a legnagyobbat nézte 😊
itt még nem sikerült bevezetni 😄
AnuluWork
Meg tudnátok mondani, hogy a MM a tankos résznél miért bugosan átlagol?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sherman0070
Én örülnék ha betennék mert Tigris 2-nek semmi esélye sincs M103, IS4 kombó ellen.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

PzGr39/42-t használom természetesen 😊 Na igen ezért is próbáltam máshova célozni. De még bennem van a reflex. hogy egy iylen kaliberü ellenfél 1 max 2 hit.... Egyébként első lövés amikor jött le a dombról az a vezetőt lőtte ki, ezért is állt ott meg, ekkor gondolta, hogy lövök egyet LFP-re hátha az kiviszi igaz itt lőhettem volna a másik oldal LFP- nem tudom, hogy hol az ammo rack de az istenit 75mm Kwk 42 nek ilyen távolról ne kelljen már ammot keresgélnem!!! Amikor lement az első lövésem a motorját kivitte, ki is gyulladt. Ezért gondoltam már fölösleges még egyszer oda lőni ezért becéloztam a superstructure hátát hathat ott tárolják a lőszert az kivitt a legénységet. Semmi csak sebzés na ezek után már nem volt mit lőni kezdtem elörül segge felépítmény hátulja amíg meg nem döglik...

Szal ez most nagyon nagy arculcsapás mert így nagyon harmat a Párduc D nem tudom, hogy van e értelme folytatni a következők milyenek lesznek.

Egyébként most ezzel erős kontraszt a Tiger ahol meg nagyon érződik hogy a 88-as gránátban kellő mennyiségű robbanó töltet van. Az elmúlt 3 nap egyetlen fénypontja, hogy Tigerrel 1200-1500-ről szemből kilőttem egy T26-t (USA)

Edit: Lehet tudni valamit E50/E75 mikor kerül be? Legutolsó hír, hogy bekerülnek. (már csak ezekben bízom - tudom fölösleges)
Utoljára szerkesztette: Armisael, 2014.12.21. 21:51:38
Ez nem igaz! Fél órát vártam, hogy berakjon csatába T1-ben, erre az első 20 másodpercben rámfordul az egyik csapattárs, aki magasabb szintű tankban is volt, majd kilő. Ez így minden, csak nem élvezetes játék. Nagyon sajnálom, de ez így játszhatatlan. Így biztos nem fogok rá egy forintot sem kiadni, pedig gondolkodtam rajta.
Milyen lőszert használtál?
Egyébként amennyire láttam, jó lövéseid voltak. Ilyenkor sokat segít, ha látod mi ment tönkre a tankjában (csak ez nem látszik a visszajátszásban).
Utána mindig máshova lövök, hogy biztos kiüssek mindent a tankban.
Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.12.21. 21:28:29

AnuluWork
Azt meg tudnátok mondani, hogy a Tigris mennyire állja meg a helyét 5.7BR felett? Ha igen, meddig (BR)?

Értem, hát ez kurva szar akkor.... már elnézést. Megtennétek, hogy megnézitek ezt a replayt. És elmondjátok, hogy most én lövöm totál rossz helyen a SU-100-t vagy mi az isten mert ez így játszhatatlanan, nem is tudom 5-6 lövés kellett neki!!!!

http://fileposta.hu/richlet/fd?id=048e4eAd7eEcB3C9653eDcFa72B082DfE495B92e0fB55057
AnuluWork
Szerintem, ami most van, az egy katyvasz. "Sose játsszál patch napján" érzés hatványozva.

A patch előtt, ha T-34el voltam, akkor az csak a heavyk ellen volt necces, egyébként állta a sarat. Most szétszedi egy fa..om Lee is egy lövésből. Nem azt mondom, hogy jól volt belőve, de most átestek a ló túlsó oldalára. Még el is fogadnám, hogy ez van, a A KV széria is detto ue. A német lepattanókról amikor USA vagy ruszki heavyre lövök, már nem is beszélek. A szovjeteknél ráadásul mintha a HE hiányozna az APHEBC lövedékekből. Szóval, nagyon elqurtak valamit, de ez van. Sajnos, kifogtam holmi eltűnik az RP és csak ha relogolsz, és nyomsz egy csatát, na akkor kerül elő. Igen ám, de marha remek érzés utolsó két modulnál amikor hozzádvág 6k Rpt, és az előző csatában pont szereztél még ugyanennyit és 2k kell a modulokhoz ... (Mert ha megvan az arty strike vagy a géped egyre jobb, akkor már szarja az RPt, onnantól nem számít. De amíg eljutsz oda, nos, frusztráló.) Elfogadtam, tegnap óta már csak legyintek a USA tankokon. Ha nem változtatnak, el se tudom képzelni, hogy milyen lesz T32 ellen menni a maga kis 298as armoros tornyával, de ez nekem még arréb van ... 😄

Ja, és a másik. Elvileg ugye úgy kellene lennie, hogy átlagolja a három tankod BRjét, és úgy dob be csatába. Nos, a patch óta ezt baszik megtenni. Az Ostwindet egy III/Mel és egy IV/F2vel vinném be csatába, de lazán 4.7es BRt számol a kis MM mókamester.

Kérdés: Nincs valakinek egy Ostwind camoja? Sehol sem találok semmilyet, csak ilyen rózsaszín szarokat.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.12.21. 20:51:22

Sherman0070
Jólvan.... A Shermanok bugolnak. 50mm-es Jumbo effektív páncélját nem bírom 10m-ről Tigrissel átlőni...

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Hónapokkal ezelőtt csökkentették a német 75mm-es gránát robbanási "sebzését".
Azt mondjuk nem tudom elhinni, hogy nem tudod vele átlőni a T-34-57 frontját, mert átütést nem nerfeltek..

LINK

Egy pár hónapos kihagyás után újra toltam pár kört 1.45 patch jóvoltából. És valami nagyon elkurtak vagy nemtudom. Még annó 2 hónapja lett meg a Panther D 75mm kwk42 L70 ágyú olyan volt amilyenek lennie kellett. 1 max 2 lövés és minden pukkant. De most egyszerüen nem visz át semmit!!! A síma T34-57 és társaik frontját lövöm és nem megy át (vezető nyílást lövöm)2-3 lővés és semmi, max add valami 55 exp-t és ö 1 lövésből kilő.

Nem olvastam patch notban, hogy rebalanszolták az L70 es löveget vagy a T-34 damage modelljét átalakították volna egy ez így egyszerűen játszhatatlan ...

Valaki tud épkézláb magyarázatot erre?
Vak tyúk is talál szemet. <#action>

Sherman0070
Apropó Panther. A Panther D torony forgás mért lett 1fok másodpercenként?

Sherman0070
Hmmmm M6-ot fejlesztessz? Kellemes csalódást 😊

APCR, gyorsabb torony forgás, nagyobb motor, ilyesmik.

Sherman0070:
Már hallottam hírét, hogy elég hervadt szegénykém. 😄
De valamit muszáj fejleszteni, legfeljebb majd nem használom.
Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.12.21. 19:00:47

Amúgy mi indokolta a panther széria ennyire szétbontását? Mármint, hogy külön tierbe is kerültek. Azért van pár variáns, ami között bőven nincs egy tiernyi különbség. Míg ahogy láttam az orosz T-34 két változata is egy adott helyen szerepel. (40 és 41-es verzió) Tényleg ennyivel jobb egy-egy panther az előzőnél?
Sherman0070
Német Shermannál ugyanez volt anno. Ezért tették a br-jét fel hogy azok a nagy gunok kilőjék.

Köszönöm az információt, ki is kapcsoltam. Játszanék én szívesen a németekkel is, sőt, velük is kezdtem, de ilyen csapatok mellett csak idegesít, így nincs értelme. Sajnálom, mert a stugot, a Pz3-at és a panther szériát is nagyon szeretem. Az soha nem zavart, ha egy-egy tank erősebb vagy gyengébb, ez a háborúban is így volt. De nem hiszem, hogy 60%-nyi wiinratenyivel lenne gyengébb a német vas. Itt nekem egyértelmű, hogy a játékosokkal összetételével van valami. És nagyon tudom élvezni a vesztes csatákat is, ha jók. De az nem játék, hogy én egyedül megyek a pontért 5 beásott tank ellen, a többiek meg NFS-t játszanak a mezőn.
Az lehet, de én ki is tudom lőni őket, még oldalról is. <#papakacsint>

1. Ki tudod kapcsolni, Menu - Main parameters - Join already going battle
2. Ez Orosz és usa tankokra igaz, sajnos nagyot tapostak az MM nyakára a legutobbi peccseben
In realistic and simulator tank battles different combinations of War Thunder nations are available simultaneously in one battle:
USSR vs Germany
USSR vs USA
USA vs Germany
USSR+USA vs Germany
USSR+Germany vs USA

3. Az amerikai tankok is erösebbre sikerültek mint a krautok, így már nem csak a ruszkik darálják a németeket...

Karácsonyra gazsi elvihetné a jenkiket egy hét pihenöre, és ujragondolhatnák a dolgaikat, mert jelenleg SB nem annyira szorakoztato.

Jelen állás szerint egy down kóros is tud sikert elérni a shermanekkel. <#nevetes1><#taps>

1.: Nem normális, kb. 10/1 az arány.
2.: Tier 3-ig viszonylag gyorsan betesz sim módban némettel és orosszal is. Este!
3.: Egyre gyengébbek. Tegnap szakaszba mentem egy haverral, nekem 1 kill+1 assist, neki 8 kill+3 botkill+2 assist és én lettem az első a listán, ő a második, mögöttünk vagy ezer ponttal lemaradva a többiek. Ki érti?
4.: Sörmen egy állat, golyóálló.
Igen, sokan ezért játszanak árkádot inkább, mert az legalább gyorsan pörög... A többi meg...nos, minden online tankos játék ilyen, valamiért fos csapatok állandóan, néha nagyon fos MM, sokszor iszonyat fos fizika... Ettől ez még mindig jobb mint a wot, de sajnos nem annyira jó, mint lehetne...
Úgyhogy Ground War: Tanks...😊
Egész jók ezek a kis Sherman-ek... 😊

Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.12.21. 18:10:59

Most megy élő közvetítés a twitch tévén. A csávó grasszál egy amcsi tankkal (M4A1), néha kilő valamit, aztán grasszál tovább. A "valóságban" (azaz a játékban) ez úgy néz ki, hogy mikor megkerülök egy dombot, hárman lőnek meg a túloldalon, mikor felmászok egy dombra, akkor meg négyen... Nincs üresjárat, meg idő nézelődni... Érdekes dolgok ezek...
Üdv!
Újrakezdő vagyok, aki régebben rengeteget WOT-ozott. Nagyon vártam WT-t, mert jobban tetszett a rendszerének az alapja. Elöljáróba annyit elmondanék, hogy nekem a GF részben csak a szimulátor ami szóba jöhet, mivel gyakran egy tank egy lövés, így nekem elég visszatetsző, ha a tankokat kijelöli a játék.
1. Az normális, hogy a német tankokkal rendszeresen megkezdett csatákba tesz be, ahol az ellenfél lényegében már megnyerte a játékot?
2. Az normális, hogy egy-egy játékra gyakran 20-30 percet kell várni. Ez nekem elég lelombozó. Lehet sok a tankos résznek a három nehézségi szint, mert így nagyon szétforgácsolódik a játékosállomány.
3. A német tankok ennyire gyengék, vagy már csak debilek játszanak ezzel a nemzettel? Nem vagyok világbajnok játékos, de az nevetséges, hogy 20-30 meccsből 1-2-t nyer meg a csapat amiben vagyok. Ha semmit nem csinálnék, csak állnék, akkor is nagyobbnak kellene lennie a számnak. De pontot foglalok, több tankot is kilövök, mégis semmire sem elég. A meccsek legtöbb részében akkor sem foglalnak a csapattársak, ha egy pont van a pályán, és az ellenfél birtokolja. Folyamatosan egymagamnak kell 3-4 tank ellen harcolni, mert a zöldségek csak állnak. Orosz tankokkal meg 90% felett van a győzelmi arányom, ami nekem azt mutatja, hogy komoly baj van vagy a balansszal, vagy a játékosokkal.
4. Az amerikai tankokra már rá sem kérdezek akkor, látom mindenkinél ugyan az a helyzet.
Sőt.Most volt egy köröm kb. 10 méterről kaptam oldalba pzIV/70-el egy shermant.Mondanom sem kell csak hitet kaptam....

Mit szeretnél venni? Ha goldot, akkor a postolt link utolsó része ami tartalmazza, hogy mi a vásárolandó termék. Jelen esetben ez:"10000-Золотых-орлов". A linkelt oldalon lévő listából kiválasztom azt amit szeretnék megvásárolni, és a termék nevét ciril betűkkel bemásolom a link végére, és a szóközöket kicserélem "-" karakterre. Ha például 5000 GE-t akarsz venni, akkor ezt kell az előző link végére másolni: "5000 Золотых Орлов" majd másolás után a szóközök helyett - karakert használunk:"5000-Золотых-Орлов".
Itt pedig az elvileg működő link az átlakítás után: link
tutyimutyi2 próbáld ki így, nekem eddig bevált "Tank control" - "Select primeri weapon : space" "Select secondary weapon: X" "Select machine gun: V" Ráadásul az X-el az ágyúval együtt működnek a géppuskák is 😊
Itt nekem is, de ha itt rákattintok bármire, akkor az már euróban tölt be.

Nocsak, akkor nemcsak nekem tűnt fel, hogy teljesen nevetséges módon zajlik most a sérülés az amcsiknál, hanem egyre többen írják itt is. Vajon a fejlesztőknek mikor tűnik fel...
Sőt a stug III-as és a pzIV f2 sem viszi át.Ami már tényleg nevetséges.

Azt hittem hogy megy az ok nélküli sírás(ne vedd sértésnek,szeretem magam is látni a dolgokat 😊 ).Teszek egy próbát.Valóban.A kis pz40-es töltet át sem üti szemből a 70mm-es páncélt ami a shermanek van.Eléggé abszurd.Holott ahonnan próbáltam kb 135mm az átütése...

Viszont sajnos 500 méteren túlról nem fogod tudni átütni,még a pz40-es lövedékkel sem. 😞
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.12.21. 17:05:04

AnuluWork

Azért az tuti, hogy ezeken az amcsi tankoknak legalább a fele bugos. Abba a k*rva Lee-be is 6-ot lőttem vele közvetlen közelről hátulról, semmi... Persze... 105-ös Sherman-t szemből 30 méterről nem tudtam átütni a PzIIIM APCR lőszerével... De még ezekbe a szutyvadék resever tankokba is kell 3-4 lövés mire kifekszenek. Még ha ki is gyullad csak ég, ég ég aztán semmi. Azt nem is mondom, hogy ezek a géppuskák csak arra jók hogy minden idióta ezt spamali ész nélkül.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Link - nekem itt minden rubelben van, nézd meg a linket.
Akkor mit csinálok rosszul?
- Rámegyeg a warthunder.ru-ra. Minden orosz.
- Kiválasztom a cirill betűs "magazin" gombot. Ott látszanak különböző, rubel árú pakkok.
- Rányomok az egyikre.
- Átirányít az online.gaijinent.com/store-ra, ahol már minden euróban van (és minden angol).

Az angol és az orosz bolt felület url-je is más. Az oroszé online.gaijin.ru, az angolé meg amit fentebb leírtam. Amikor beírom kézzel az orosz url-t, akkor is átírja, és az angolra dob... :S
Utoljára szerkesztette: jocking, 2014.12.21. 15:34:10

Pedig még mindig működik, most próbáltam venni 10k GE-t, simán átdobott a paypalos fizetésre, az ár maradt rubelben.
Valószínűleg észrevették a rubel/euró turpisságot a honlapon. Engem már bármit is jelölök ki a warthunder.ru-n, mindig átdobál az angol nyelvű oldalra, ahol már minden euróban van.

Nekem továbbra is azt írja, hogy ha tovább akarok menni T1-ből, akkor fizessek. Most vagy én vagyok sóher, vagy szar a játékom, és már mindenki más tud T1-en túl fejleszteni, csak én nem...

9 perc várakozás sim-re. Feladtam....
Hm... láttom megjöttek az amcsi tankok. De reservel se sim se rb-be nem tesz be szinte. :\
Sherman0070
Amerikai treevle ki hogy áll? Én ahogy eljutottam rank3 elejére egyből agyf*szt kaptam.

beállítottam hogy secondary és machune gun az egyik gombon de ha azt megnyomom akkor csak a legtetején lévőt tudom irányítani a 37 milis és a toronnyal áll egyhelyben illetve eme beállítás után a w-t nyomva nem előre hanem hátrafele indult el az s betűtől megcsak felpörög a motor
JethroHUN
Pont előtted lett leírva, hogy külön gombokra kell rakni. Tank Controlsban van: select primary / secondary / stb weapon. Ezekre kell billentyűt beállítani.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

nincsen valamien gomb amivel ha a lee-vel megyek nem a torony célkeresztyét látom hanem a 75 milisét?
Persze, vágom 😊 külön gombokra van beállítva. Azóta volt már vele egy 7 killes csatám de úgy látszik ezt be kell osztanom mert megint ellustult a legénység 😄 De gyanítom, hogy a netkapcsolat miatt is szívhatok, mert néha a levegőben száguldanak el mellettem , vagy függőleges felszállásba kezd 1-2 tank 😄