War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Twi:Átlagol?Mióta?Nem a legnagyobb br-t nézi?Nekem úgy tűnik (repülős,tankos egyaránt).
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.12.22. 09:54:53
itt még nem sikerült bevezetni 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Szal ez most nagyon nagy arculcsapás mert így nagyon harmat a Párduc D nem tudom, hogy van e értelme folytatni a következők milyenek lesznek.
Egyébként most ezzel erős kontraszt a Tiger ahol meg nagyon érződik hogy a 88-as gránátban kellő mennyiségű robbanó töltet van. Az elmúlt 3 nap egyetlen fénypontja, hogy Tigerrel 1200-1500-ről szemből kilőttem egy T26-t (USA)
Edit: Lehet tudni valamit E50/E75 mikor kerül be? Legutolsó hír, hogy bekerülnek. (már csak ezekben bízom - tudom fölösleges)
Utoljára szerkesztette: Armisael, 2014.12.21. 21:51:38
Egyébként amennyire láttam, jó lövéseid voltak. Ilyenkor sokat segít, ha látod mi ment tönkre a tankjában (csak ez nem látszik a visszajátszásban).
Utána mindig máshova lövök, hogy biztos kiüssek mindent a tankban.
Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.12.21. 21:28:29
http://fileposta.hu/richlet/fd?id=048e4eAd7eEcB3C9653eDcFa72B082DfE495B92e0fB55057
A patch előtt, ha T-34el voltam, akkor az csak a heavyk ellen volt necces, egyébként állta a sarat. Most szétszedi egy fa..om Lee is egy lövésből. Nem azt mondom, hogy jól volt belőve, de most átestek a ló túlsó oldalára. Még el is fogadnám, hogy ez van, a A KV széria is detto ue. A német lepattanókról amikor USA vagy ruszki heavyre lövök, már nem is beszélek. A szovjeteknél ráadásul mintha a HE hiányozna az APHEBC lövedékekből. Szóval, nagyon elqurtak valamit, de ez van. Sajnos, kifogtam holmi eltűnik az RP és csak ha relogolsz, és nyomsz egy csatát, na akkor kerül elő. Igen ám, de marha remek érzés utolsó két modulnál amikor hozzádvág 6k Rpt, és az előző csatában pont szereztél még ugyanennyit és 2k kell a modulokhoz ... (Mert ha megvan az arty strike vagy a géped egyre jobb, akkor már szarja az RPt, onnantól nem számít. De amíg eljutsz oda, nos, frusztráló.) Elfogadtam, tegnap óta már csak legyintek a USA tankokon. Ha nem változtatnak, el se tudom képzelni, hogy milyen lesz T32 ellen menni a maga kis 298as armoros tornyával, de ez nekem még arréb van ... 😄
Ja, és a másik. Elvileg ugye úgy kellene lennie, hogy átlagolja a három tankod BRjét, és úgy dob be csatába. Nos, a patch óta ezt baszik megtenni. Az Ostwindet egy III/Mel és egy IV/F2vel vinném be csatába, de lazán 4.7es BRt számol a kis MM mókamester.
Kérdés: Nincs valakinek egy Ostwind camoja? Sehol sem találok semmilyet, csak ilyen rózsaszín szarokat.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.12.21. 20:51:22
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Azt mondjuk nem tudom elhinni, hogy nem tudod vele átlőni a T-34-57 frontját, mert átütést nem nerfeltek..
LINK
Nem olvastam patch notban, hogy rebalanszolták az L70 es löveget vagy a T-34 damage modelljét átalakították volna egy ez így egyszerűen játszhatatlan ...
Valaki tud épkézláb magyarázatot erre?
Sherman0070:
Már hallottam hírét, hogy elég hervadt szegénykém. 😄
De valamit muszáj fejleszteni, legfeljebb majd nem használom.
Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.12.21. 19:00:47
2. Ez Orosz és usa tankokra igaz, sajnos nagyot tapostak az MM nyakára a legutobbi peccseben
USSR vs Germany
USSR vs USA
USA vs Germany
USSR+USA vs Germany
USSR+Germany vs USA
3. Az amerikai tankok is erösebbre sikerültek mint a krautok, így már nem csak a ruszkik darálják a németeket...
Karácsonyra gazsi elvihetné a jenkiket egy hét pihenöre, és ujragondolhatnák a dolgaikat, mert jelenleg SB nem annyira szorakoztato.
2.: Tier 3-ig viszonylag gyorsan betesz sim módban némettel és orosszal is. Este!
3.: Egyre gyengébbek. Tegnap szakaszba mentem egy haverral, nekem 1 kill+1 assist, neki 8 kill+3 botkill+2 assist és én lettem az első a listán, ő a második, mögöttünk vagy ezer ponttal lemaradva a többiek. Ki érti?
4.: Sörmen egy állat, golyóálló.
Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.12.21. 18:10:59
Újrakezdő vagyok, aki régebben rengeteget WOT-ozott. Nagyon vártam WT-t, mert jobban tetszett a rendszerének az alapja. Elöljáróba annyit elmondanék, hogy nekem a GF részben csak a szimulátor ami szóba jöhet, mivel gyakran egy tank egy lövés, így nekem elég visszatetsző, ha a tankokat kijelöli a játék.
1. Az normális, hogy a német tankokkal rendszeresen megkezdett csatákba tesz be, ahol az ellenfél lényegében már megnyerte a játékot?
2. Az normális, hogy egy-egy játékra gyakran 20-30 percet kell várni. Ez nekem elég lelombozó. Lehet sok a tankos résznek a három nehézségi szint, mert így nagyon szétforgácsolódik a játékosállomány.
3. A német tankok ennyire gyengék, vagy már csak debilek játszanak ezzel a nemzettel? Nem vagyok világbajnok játékos, de az nevetséges, hogy 20-30 meccsből 1-2-t nyer meg a csapat amiben vagyok. Ha semmit nem csinálnék, csak állnék, akkor is nagyobbnak kellene lennie a számnak. De pontot foglalok, több tankot is kilövök, mégis semmire sem elég. A meccsek legtöbb részében akkor sem foglalnak a csapattársak, ha egy pont van a pályán, és az ellenfél birtokolja. Folyamatosan egymagamnak kell 3-4 tank ellen harcolni, mert a zöldségek csak állnak. Orosz tankokkal meg 90% felett van a győzelmi arányom, ami nekem azt mutatja, hogy komoly baj van vagy a balansszal, vagy a játékosokkal.
4. Az amerikai tankokra már rá sem kérdezek akkor, látom mindenkinél ugyan az a helyzet.
Itt pedig az elvileg működő link az átlakítás után: link
Viszont sajnos 500 méteren túlról nem fogod tudni átütni,még a pz40-es lövedékkel sem. 😞
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.12.21. 17:05:04
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
- Rámegyeg a warthunder.ru-ra. Minden orosz.
- Kiválasztom a cirill betűs "magazin" gombot. Ott látszanak különböző, rubel árú pakkok.
- Rányomok az egyikre.
- Átirányít az online.gaijinent.com/store-ra, ahol már minden euróban van (és minden angol).
Az angol és az orosz bolt felület url-je is más. Az oroszé online.gaijin.ru, az angolé meg amit fentebb leírtam. Amikor beírom kézzel az orosz url-t, akkor is átírja, és az angolra dob... :S
Utoljára szerkesztette: jocking, 2014.12.21. 15:34:10
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!