Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Bee #21133 Érdekes vélemény. Kevesebb, mint 2 hónapja kezdtem el játszani, de német és orosz ágon 6,7-es, amerikai ágon 5,3-as BR szintre jutottam el. Párhuzamosan a német repülőket is 6-os, az oroszokat 4-es szint környékére húztam fel, mindezt napi pár óra játékkal. Egy tapasztalt játékos ennél sokkal gyorsabban is tud haladni.
A korábbi vitához: az F2 szerintem 3,7-ben kiemelkedő, könnyen játszható gép, jobbnak tűnik, mint a többi nemzet hasonló erősségű tankja. BR5-ben a Sherman-ek dominálnak, az alaplőszerükkel gyakori a one shoot. 6,7-ben a T-44 tűnik OP gépnek, de a TII sem rossz. Ha tapasztalt ellenféllel kerülsz szembe azonos tierben, akkor nagyjából mindegy, hogy miben ülsz.