11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • RepeszElek
    A német ág szerintem is szívás, de tapasztalatból mondom teljesen mindegy melyik ágat választod mivel a játék keményen szabályozva van.
    Egy tank csak addig kilőhetetlen az ember számára míg nem ő van vele.
    Alattad sokszor fele annyitól is feltud robbanni. Egyszer zsinórban vagy hatszor haltam meg shermannal úgy hogy akárhol lőttem a német pz.f2est nem hazudok kabaré volt, semmit sem ért pedig lőttem én mindennel ami csak van, nah mondom de jóóóóó gyorsan beugrottam az f2-sembe hogy megyek shermanokat gyilkolni! Aha..... az első sherman ami szembe jött pattintotta a lövésemet és a frontomon keresztül one shottolta a beforgatott pz-t.
    Nem lehet folyton nyerni!!Ha nagyon sokat játszott profi vagy akkor se! Gazsi keményen szabályozza játékát hogy mindenkinek legyen esélye.

Vagy az milyen már hogy menet közben változtatnak haditechnikai adatokat? pl. hoppá mégsem 25 mm-es a kupola páncélzat hanem mostantól 60mm mintha ezek az adatok nem állnának rendelkezésükre, mindennek utána lehet nézni pontosan, vannak hadtörténészek akikkel lehet konzultálni stb stb. ha komoly szimulátort akarnak nyilván ezt tennék.
    Ezt azért mondom mert látom itt többen egymásnak esnek és mindenféle adatokkal amiket a neten meg máshol olvasnak támasszák alá igazukat, de ez csak egy játék semmi köze a valósághoz!!