11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Stefan99
    Remélem igazad lesz. Mondjuk Gaijinnál már semmin sem lepődök meg. Végig hazudoztak hogy náluk egy progi számolja ki a BR-t meccs statok alapján, miközben a panther 2, tiger 2 csak azért volt ott a br nyolcasok között, hogy a szovjet hidegháborús gépeknek legyen kivel játszaniuk. (Az hogy esetleg megfelelő erősségű tankot tegyenek be német oldalra, az persze eszükbe sem jutott) Most hogy jöttek amcsi tankok, hopsz, panther 2, tiger 2(h) 6.7 Br-re le.:D Most megint betettek megint mindenféle hidegháborús csodatankot, németeknek semmi. És nem mondja nekem senki, hogy nem volt még rá idejük, mert a teljesen felesleges tier 2 német tank helyett lehetett volna valami modernebb, és ennyi...
    Lehet én voltam a hülye hogy egy orosz játékban a német ágot választottam, bár akkor még nem volt amerikai ugyebár. Viszont annyi időt én már nem ölök bele ebbe a játékba, hogy nulláról elkezdjek egy új ágat húzni, esetleg ha a ww mód valami nagyon jó lesz... Még így sincs meg minden tankom a németeknél sem, a repülőkből meg a fele kb.