11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • AnuluWork #21097
    Értelek, vannak érdekes dolgok.

DE!!!, ami adott meccsen nem jön be, az másik meccsen - ha uoda lövök - meg bejön. De tök uoda. Akármennyire OPok is az oroszok. Kicsit erős a L2p, de tudom, hogy nem én vagyok béna, hanem a játék "csal". Ugyanis - és ezt szerintem meg tudná más is erősíteni, mert találkozott már ilyennel - sokszor úgy számol ez a szar, hogy te most nem fogsz betalálni addig, sőt, oneshotolnak két kilométerről, ameddig lényegében el nem dől a csata. Ha eldőlt, utána már akár a "szokott módon" egy lövésezed a legopabb szart is, csak hogy megcáfoljuk, hogy az a szar op, pfff, hülye játékosok (by GAYJIM), mert már elment a victory esélye, és a GAYJIM kláncsókosai és barátaik meglőtték a maguk átlag 5 player killjüket/match, már van elég spawn pontjuk, hogy lőjjenek továbbiakat 10 vs 3 ellenében, és már nem veszíthetnek, mert közbeszól a homijimmy, így neked is csurran-cseppen valami, de szopni fogsz, és op lesz minden szovjet tank. Mert ez a játék - az életerőcsíkossal ellentétben - így működik. :) Kb.