War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt vágod, hogy külön-külön kell célozni a két löveggel, igaz? 😊

AnuluWork
Nincs US tankom, a tüzelés részt nem ismerem, de amit kibír, vagy bug, vagy eszméletlen. 😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Én meg pont az M3 Lee vel vagyok úgy, hogy 38X lövök vele szemből, oldalról bármelyik resevrve tankba, felváltva a két ágyúval de az istennek sem akarnak megpusztulni, nekem meg elég 2-3 találat és végem, de volt olyan csatánk is, hogy be Rambózott négyünk közénk egy M3A1 Stuart de átdriftelt közöttünk és egy ház sarkát találta meg ami leverte a lánctalpát de ez sem zavarta, hogy mind a négyünket kilőjön, pedig szórtuk mi is rendesen. Én már meg sem lepődöm az ilyeneken, ha pl. Su-100-al 3 találattal sem szedek ki egy párducot oldalról akkor már borítékolhatom is, hogy cumi lesz a vége, 10-ből 9x be is jön. Úgy látszik az ellenfélnek rossz a statija és a "gép" rásegít egy kicsit. Kár ezen idegeskedni, nem te tehetsz róla, ha eredménytelen a csata, engem jobban bosszant, ha elbénázom a kínálkozó lehetőséget és ezért megszívom de az legalább korrekt, de ami teljesen kiakaszt, hogy ha induláskor fejtetőre borulok, és miközben próbálnak kötelekkel talpra állítani általában egy "értelmes" kolléga gondolkodás nélkül kilő.
AnuluWork

AnuluWork
A másik bug, pedig az, hogy lenyúlja az RPket. Pl. csinálsz 2500 rpt, ahol kifejleszted az éppen aktuális modult 1200ból, akkor a maradék 1300at hopp, lenyúlja. Fogalmam sincs hová kerül, de eltűnik. Ez is a zseniális új patch után jött be ...

AnuluWork
M3 Lee

Ez a tank bugos?

38x lőttem telibe PZIV C minden fajta lövedékével. 38x! Megöltem az egész személyzetét, de komolyan: bent, ha voltak kint gyalogosai a tankon és mentek Fury stílusban Rambózni, akkor kint is ( 😄 ), és bakker ment tovább, mint egy idióta, jött felém. Elölről, hátulról, oldalról meglőttem, kis távolságból, korábban már nagyból szétszedtem darabokra, már vissza se tudott lőni, csak jött, csak jött, csak jött, de élt. 25 méterről lőttem mindennel amije a Cnek van. Alá, rá, fölé, előlről, oldalról, hátulról, és NEM DÖGLÖTT MEG. 2 pont híján FULLOS!!! crew hajtotta ezt végre. Ue crew előtte 7 tankot intézett rl (mondjuk csak egy volt amerikai, de akkor is), ez a Lee meg nem döglött meg. Még most is csak nézek és keresem az állam.

Szerk. Ja, és a végén egy csapattársa - Lee - szemből egy lövéssel kiszedett. 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.12.20. 20:54:59

Tetszik a mai event:

Arról nem tehetnek a készítők, hogy az usának ilyen szar tankjai voltak anno. 😊

JethroHUN
Miután végig nézegettem a tankokat, nekem is ugyan ez volt érzésem. Kedvem is elment usa nemeztől.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

lövés
most lőttem egy shermant szemből tigrissel, meg se érezte. persze ő 1 lővés
Sherman0070
Szerintem nyugodtam hagyják úgy... rank3 egy akkora baromság amcsiknál. Minden rank 3-as tank 50K rp-től kezdődik ( kivéve Chaffee ) és 10K rp-t sem ér egyik sem. A Jumbo sherman 75K rp....de a frontja 35mm szóval akár rank 1 is átviszi apcr-el... M6A1 egy hatalmas doboz ami ha bekap 1 lövést egész crew meghal. Többi shermannek ami nem hosszúcsövű semmi esélyük se lesz a Pantherek,Tigrisek ellen.
Az egész tree egy buktató a T32-ig.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

RatBaG
na ezt a telibekúrt henschel kt-t is totál felesleges volt megvenni. egyetlen tetves meccset se lehet ezekkel megnyerni.
minden kör annyiból áll, hogy a ruszkik odarobognak a ponthoz, befoglalják (mi még kanyarban se vagyunk), aztán szépen visszaszorítanak, és cafatokra lőnek.
már az is3 is egy op szar, szinte átlőhetetlen szemből, de folyton is4/t54 ellen tesz be, sebezhetetlenek. az agyhalott ruszki pajtásoknak biztos nagyon szórakoztató így a játék, eszméletlen kihívás...

Per Aspera Ad Inferi.

Trucker39
Ejj. Most akartam belinkelni. <#awink>

AnuluWork

AnuluWork
Azért érződik, hogy ruszkik csinálják a programot. Az új folyóparti KEurópa mapen egy hatalmas Kiew tábla virít, nyíllal. 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.12.19. 21:32:35

Sziasztok!
M4A3 tank, szerintem kicsit OP lett. Ab csatákban mentem vele, de csak nagy kínlódás árán tudtak kiszedni. Amit nem vesz ki egy lövéssel, azt nagyon leamortizálja. Gyanítom, hogy a következő javításoknál kicsit vissza veszik, vagy feljebb rakják.
AnuluWork
Megint bugos Britain. Ahogy a Berlin is. Minden patchel elkurják, majd visszarakják. 😊

Miért kéne fizetni érte?.
Az aktuálpolitikára való tekintettel lehetne egy olyan is, hogy...

USA+Germany vs USSR

Kiadnak egy félkész javítást és még fizetni is kell érte
Ámulatba ejtő látni a preferencia rendszerük működését. Az nem számít, hogy a németeknél szinte minden járműnek sz@r/unfair a br besorolása, vagy hogy a Britain pálya light vehicles verziójában (air forces, domination) nem lehet elfoglalni a repteret, mert bugos. Mindez nem számít, az a kikúrt gomb fontosabb volt (ami szerintem legalább 500 mega a letöltött 2.3 gigából).

Na ezen én átslisszentem,azért nem találta az RB-t,meg az SB-t,egyből nézegettem az USA vasakat!
totál nem erről volt szó és...
ha elolvastad volna a changelog-ot akkor nem beszélnél csacskaságokat te sem 😊
nem vegyítve vannak mint árkádban, hogy a csapatban lehet mindenféle tank
párosítások vannak de az nem egyenlő a vegyítéssel
ha igazad lenne akkor egy csatában lenne mindhárom nemzetből tank itt is és az ellenségnél is ami igen macerás lenne pl sim-ben mert nem tudod előre h most ki kivel van 😊

a gyengébbek kedvéért 😊

USSR vs Germany
USSR vs USA
USA vs Germany
USSR+USA vs Germany
USSR+Germany vs USA
Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.12.19. 12:20:07
Hihetetlen, hogy folyamatosan új Pz III tankokat pakolnak be 😄 Először mire kifejlesztettem az L-t, berakták a J1-et. Most végre kifejlesztettem ezt a szart, erre mostmár van J is a játékban, szóval azt is fejleszthetem. Hát ebből soha a büdös életbe nem lesz Tier III.... főleg, ahogy látom mostmár a Pz IV vonala is kapott egy új tragacsot 😄 Legalább adnák oda, ha már a gépek elé raknak be újat... kiégek ezen a ratyi cégen. 😄

Sherman0070
Amikor egy idióta okoskodik.... nem vetted észre hogy realisticban meg sim-ben is vegyítve vannak a nemzetek? Mondjuk figyelhettél volna hogy vegyítve van mert mindenki US tree-t viszi és nem akarják hogy 10 perc legyen a várakozási idő egy 5v5-re. 5mp-t szánhattál volna erre... 😊

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Különbözünk egymástól. 😊

én pedig nem látok különbséget a két megoldás között.
Te meg Őt nem érted! 😄 Nem az a gondja hogy nem találja a dolgokat..A régi rondább volt,de egyszerűbb.

nem értem a problémád, első belépésnél patch után kiemelte a battle gombot és leírta hogy minden ott van
RatBaG
egyébként nagyon jó ez az új design a battle! gomb körül, most már legalább ez is sokkal kevésbé áll kézre, csak így tovább gayjin...

Per Aspera Ad Inferi.

Először is Köszönöm segítséged,volt itt aki ki is írta,én azért írtam igy(.asz),természetesen ez senkire nem irányúlt,de gondolom ez triviális,valszeg nem figyeltem eléggé,hogy kell csatát választani,kerestem a régi helyén!
Utoljára szerkesztette: RODLEE, 2014.12.19. 09:18:33
+1 :-)
nyilván
és aki f.sz-ozva jön be picsogni mint egy hisztis kislány az milyen választ remél? 😊

de egyszerűbb mint rászánni 5 mp-et és körbenézni a csata gomb körül és megtalálni nyilvánvaló feliratot amivel be lehet állítani h milyen csatát akarsz menni 😉
Akinek nem a War Thunder az élete az noob.
Nem is tudtad?
Ezt hogy érted? Aki nem ül napi 25 órát a 24ből a gép előtt az Noob?

Utoljára szerkesztette: RODLEE, 2014.12.19. 07:50:00
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a nooboknak csak arcade van igen
1.45ben egyenlőre csak AB van,vagy mi a .asz ???????
RatBaG
egyfolytában karelia, természetesen mindig, mikor a legnagyobb lomha heavyvel vagyok...

Per Aspera Ad Inferi.

Nekem ma Jungle-t nem is dobott csak a két új pályát meg egyszer kurszkot és talán kuban-t
Sherman0070
Azt kifelejtettem hogy ma 6x egymásután Poland volt, utána 4x Ash River egymás után, és azután Jungle 4x ééééééés utána Charpatians 4x... amúgy jó a játék random mapválasztása...

Sherman0070
Az 1.45 érdekességei.

Az új Poland mapon meg a másik városi pályán RB módban amennyiben sikerül összelövöldözni annyit hogy be tudj vinni egy repülőt csak meg kell keresni az AI tüzérséget és annyi pontot össze lehet hozni hogy akár minden gépet be tudsz vinni egyszer 😊 Nincs is annál szebb amikor valakinek a nyakába dobok egy-két 500 lb-s ajándékcsomagot a P40-el vagy az F6F3-al.
Az M4A1 bugos? Az M61 lőszert nem lehet kiválasztani csak ha a másik kettőt ellőttem akkor kezdi betölteni. Viszont a tetőgéppuska nagyon hatékony 😊
Na, unlockoltam az összes elérhető amcsi tankot (ami kimerül a T1-ben). Így már nyugodt szívvel összesíthetem a tapasztalatot: egy nagy rakás fos az összes. Amint olyan csatába kerülsz, ahol már mást is használnak amcsi tankokon kívül, esélyed sincs velük.

Sherman0070
Legfeljebb 4.7-es BR-el lenne használható

Sherman0070
Ez az M6A1 5.0ás br-el egy hányadék kb. akkora mint egy JagdTiger, nincs páncélja, szar a lövege, tele van pontokkal ahol egy lövéssel az összes modul,crew megpusztul, lassú, Panther tolatása van.....

AnuluWork
Melyik fizetést érdemes választani ami olyan, mint mastercardos fizetés? Mert ez 7ezer valahány HUF így.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.12.18. 17:06:31

Sherman0070
Ez az amerikai tree eddig bejön nekem. Arcade battlesban lehet érvényesülni a Sherman típusokkal. Rank4-5re kíváncsi leszek de az még lesz pár hónap hogy oda el is jussak 😄

Nesuten

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !