37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Master91
    azt mondod akkor új td-kre megéri durrogtatni HE-t? persze nem T95-re gondolok
  • gstup
    Ez mind szép és jó :) .Csak folyamatosan nem lehet HE betöltve. :) Szóval kinézek ott az m18.Torony telibe.Hit Ő már fordul is rám.Eltalál fekete torony.ÉS vége.

Megint.Karelia.Gunner dead oké. Erre megint lő.Fekete torony,piros cső. :) GL. :) Persze hogy kiszedett.
    Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.05.03. 13:19:25
  • Szpecnyaz
    HE+géppuska és egyből döglenek.
  • gstup
    Ezek az új amerikai TD-ek megint szuper dm-el rendelkeznek.3. Berlin térképes csatám.Kb 10-20 méterről lövöm szemből.Hit.Csak hit.Persze a D párduc első találatra fekete torony és cső. :) Szánalmas.Nem úgy tartom hogy a németek a királyok,de azért ilyen közelről legyen már harcképtelen.Azt nem is várom el hogy 1 lövés 1 kill....
  • Szpecnyaz
    A HEAT nincs normálisan lemodellezve sajnos. A ruszki lőszerek meg azért olyanok amilyenek, mert elsősorban bunker rombolásra lettek tervezve (a 122-es). Maga a löveg is egy tábori ágyúból készült. Ebből jön, hogy gyengébb pen, de nagyot robban. Bár szerintem az amcsi 90mm-es hasonló lehet, mert bitang nagy a pusztító ereje.
  • Szpecnyaz
    Tudom, humoros vagyok. Am nincs T54-em, már próbáltam más accounton és nem tetszett.
    Am tessék, némi nyugtató zene:
  • Master91
    nekem nem állítódott át, space-val nyomom a géppuskát külön
  • AnuluWork #21102
    Az M103 esetében az alap lőszer több sérülést okoz, ha betalál, ellenben sokszor lepattan. Az M103 jobbik lőszere viszont átvisz mindent, de még mindig nem az igazi, ahogy egy HEATnek kellene működnie. Ellenben a szovjet HE töltetűek közül az alap mindig nagyot robban, de sok a lepattanója, viszont a legjobb szovjet lőszerekben is van HE, így robban, át is üt, de pl. a 122mes IS3ban lévő ágyúnál és barátainál ez sokszor kevés az alaplőszer telitalálatához képest, de még mindig jobb, mint bármelyik nemzet lőszere, kivétel az usa M82 vagy a német pzgr39 és fejlettebb barátai.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.05.03. 12:43:39
  • JethroHUN
    Gondolom a T54 a kedvenc tankod és ki is vered a 20 - 0 start miközben 5-en körbe állva senki nem tud kilőni... Vicces vagy.
  • Madi92
    Amcsi AP-ról van szó. Azon belül is az M4-é. Amúgy közben kiokoskodtam, hogy valószínűleg a HE lövedéknek lesz hozzá köze, mivel a su122 tele van vele ugye, az meg lehet érzékenyebb.
  • Szpecnyaz
    A lövedék stat kártyáján van egy olyan rész, hogy damaging effect. Ha ott az ábrán látsz valami robbanásra emlékeztető dolgot akkor robban. Am nem mindegy hogy melyik AP lőszerre gondoltál.
  • AnuluWork #21098
    A harmincas években tervezték őket, ne várj csodát. :)
  • AnuluWork #21097
    Értelek, vannak érdekes dolgok.

DE!!!, ami adott meccsen nem jön be, az másik meccsen - ha uoda lövök - meg bejön. De tök uoda. Akármennyire OPok is az oroszok. Kicsit erős a L2p, de tudom, hogy nem én vagyok béna, hanem a játék "csal". Ugyanis - és ezt szerintem meg tudná más is erősíteni, mert találkozott már ilyennel - sokszor úgy számol ez a szar, hogy te most nem fogsz betalálni addig, sőt, oneshotolnak két kilométerről, ameddig lényegében el nem dől a csata. Ha eldőlt, utána már akár a "szokott módon" egy lövésezed a legopabb szart is, csak hogy megcáfoljuk, hogy az a szar op, pfff, hülye játékosok (by GAYJIM), mert már elment a victory esélye, és a GAYJIM kláncsókosai és barátaik meglőtték a maguk átlag 5 player killjüket/match, már van elég spawn pontjuk, hogy lőjjenek továbbiakat 10 vs 3 ellenében, és már nem veszíthetnek, mert közbeszól a homijimmy, így neked is csurran-cseppen valami, de szopni fogsz, és op lesz minden szovjet tank. Mert ez a játék - az életerőcsíkossal ellentétben - így működik. :) Kb.
  • ikarus44
    A sima AP-vel lehet, mert van a lövedék hegyében egy robbanó fej, ami ha át tud ütni, és jó helyen találja el, akkor simán fel tudja robbantani. Az APCR-rel nem lehet robbantani. Kisebb szintü Német tankokt könnyen lehet robbantani, mert nagyon gyenge a belső szerkezetük. (mert miért is pont a Német tankoké lenne jó...)
  • Madi92
    Valaki okosítson már ki. Sima Ap-val lehet robbantani? Eddig abban a hitben éltem, hogy nem, de belelőttem su-122be, ammeg' robbant, aztán F2 dettó vagy hát az kiégett inkább.
  • Szpecnyaz
    Nem azok. L2p.
  • JethroHUN
    Mert nem az? Próbálj már meg nem orosz járművel játszani... Minden egyes patch-csel csak erősebbek lesznek... Hidegháborús lőszer, amit még jól is felbuffoltak... A ballisztikát is úgy állítgatják, hogy az orosz páncélzatnak kedvezzen ami még mellé jócskán fel van buffolva....
  • Szpecnyaz
    Komolyan, tőled nem is látni más hozzászólást, csak hogy "OP oroszok". Nem unod még?
  • JethroHUN
    Hagyjuk már... Legyőzhetetlen tank, nincs olyan pontja ahol egyáltalán átlehetne lőni. Mert ugye a trágya oroszoknak kell az előny mert annyira fos játékosok...
  • ikarus44
    Nem, hanem mikor pl. Tiger I 88-sával lövök akkor ne lőjön a koaxiálissal (a toronygéppuska a löveggel párhuzamosan), csak azt is kiválasztom. Az előző verzióban is külön volt választva egy billentyűvel primary, és a secondary, és ott működött, de itt valamiért nem.
  • Master91
    ha jól értelek:

Pl. M3Lee
    azt akarod, hogy ha meg nyomod a bal egeret, akkor ne mind a kettő ágyú süljön el egyszerre, hanem a kis tornyos, és másik billentyűvel akarod elsütni a nagyobb ágyút
  • ikarus44
    Valaki tudna segíteni? hogy tudnám beállítani hogy a priomary weapon-nál csak az ágyú legyen, és ne az ágyú meg a koaxiális? Mert borzasztóan zavar a célzás közben, hogy a löveg mindig alálő a célnak a géppuska miatt.

Az előző verzióban csak a löveg volt egyedül, most meg hiába választom ki a primary-t mindig lő a koaxiálissal is.
  • Master91
    a kupola ereje
  • JethroHUN
    Nem op az orosz...

Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.05.03. 11:35:06
  • Szpecnyaz
    Am meg, ha szakszerűek akarunk maradni, azt bocage-nak nevezik :D.
  • Szpecnyaz
    A szövi harckocsizók is ugyan ezt mondták normandiáról :D.
  • Panlaj
    Látom macska nélkül ő sem tud játszani. (20:10)
  • AnuluWork #21082
    "MINDEN TELE VAN KIB*SZOTT BOKROKKAL"

Mert minden tele volt "KIB*SZOTT BOKROKKAL". Hülyék ezek a francia parasztok, mi? :D
  • AnuluWork #21081
    A Harckocsizók c. könyvben a németek éreztek hasonlót a háború végén. De ez a sokk meg volt a háború elején szövetségeseknél is. Hozzá tartozik a hadviseléshez, hogy hiába van a legnagyobb ágyúd a csatatéren, jön egy szaros repcsi rakétákkal, és kiszed.
  • kissssss
    "Azt is leírtam hogy tier 2-ben a németek hátrányban vannak"

(facepalm N2) nem fiam ezt én írtam ki is fejtetem hogy az előnytelen páncélzat miatt, te a fölényüket mondtad nagy lőtávolságon de kifejteni bővebben hogy miért azt már nem sikerült neked..... most komolyan idézem be ide azt a szövegrészt? ember itt van a fórum nyugodtan visszaolvashatsz de arra se vetted a fáradságot hogy egy értelmes ellenérvet felállíts az eddig leírtak alapján.

most full komolyan kérdem mi a fene lenne veled ha ez a vita élőben menne le? egyáltalán sikerülne neked visszaemlékezni a régebben elhangzottakra? de tudod mit inkább megkímélek attól hogy megerőltesd magadat a válaszadással....
  • Molot115
    Igen és szerinted csak orosz harckocsikkal játszottam?! Annak idején a németekkel kezdtem aztán most oroszokkal megyek, nagy kaland...

Kissssss
    A harmadik osztályt befejezted már? Megérted amit leírtam? Hol írtam olyat hogy kezdj el bekeríteni valakit a nyílt terepen? Azt is leírtam hogy tier 2-ben a németek hátrányban vannak. De te látom nem bírod felfogni a szerény képességeid miatt amit leírok... Nekem meg pont ugyanannyira vagy te komolytalan a hisztiddel hogy az f2vel hogy kivagy szolgáltatva meg mozdoknak az egyik fele egy nagy síkság és ezért játszhatatlan...
    Úgyhogy részemről be is fejeztem veled, majd ha befejezted az elemit akkor visszatérhetünk erre...
  • lexlutor
    ahhoz kepest h avval kezdted h te az orosz agat huzod, eleg nagy tapasztalattal nyilatkozol a nemet gepekrol is :)
  • Cobra.
    Ez mondjuk a T3-as BR5-ös verzió, de tény, hogy ha én lövök egy ilyet, akkor sokkal nehezebb megölni, mint amikor én vezetem. Bár ma volt egy 6 killes köröm (AB) vele és csak a második tigris tudott kiszedni. Szerintem teljesen random melyik lövedék mikor mit üt át, mert másik körben meg az új amerikai teherautós löveg első lövésből megbénított, és mire észhez tért volna a legénység még kettő lövéssel megölt, holott tegnap a teherautóval a T34 1941-et nem tudtam megsebezni.
  • kissssss
    na akkor még utoljára.

neked nem jut el az agyadig az az egyszerű tény hogy bizonyos tanokkal nyitott terepen képtelenség bekeríteni az ellent mert vagy nincs takarás vagy a tank nem alkalmas rá de hát neked egyik füleden be a másikon ki, veled ellentétben én el is magyaráztam miért nem jó egy pz4 szemtől szembeni harcra a többi vele egy szintben levő tankkal, a te érved meg csak kimerült annyiban hogy "jujj nem tudsz játszani" meg "Kipróbáltam sim csatában nem egyszer" pajti ez nem érv! ilyet én is idetudnék böfögni akármikor.

de még felhoztam egy szituációt is az m4a2-vel amire egy nyavalyás ellenérvet se voltál képes felhozni csak hebegtél meg habogtál össze vissza nem tán azért mert fordított helyzetben az a szegény pz4 a dombtetőn pont ugyanolyan kiszolgáltatott helyzetben lenne mint kint a nyílt terepen? ja hogy 0 tapasztalatod van a tankkal aha így már értem.

elégé komolytalan számomra az aki tier 4 orosz tankkal képtelen normálisan játszani de azért neki áll prédikálni tier 2 német tankokról.
  • vajakos21
    Egy tier 2 es èrt kicsik sok...meg usa ami eleve kilöve.Gondolom záráskènt valami rus lesz...
  • McLarenpowa
    Na pont ezért nem megyek BR7 felé. Nekem így pont tökéletes és nem kell post war szarokkal harcolni.
  • JethroHUN
    Te miről beszélsz? T-34-85 az hol papír? A kis fos 45 mm-éről minden pattan a le a fenébe. Lövedékek 200+ átütéssel és stb. Su-152 HE lövedékével mellé lősz bárminek azonnal robban.

2 órát görcsöltünk haverommal déltől, killünk nem volt, egy sem. T-32 alap és apcr lövedéke se volt képes átlőni a egy rohadt orosz tankot se. Illetve betesz olyan csatákban, hogy a csapatom T-32, Tiger II 105mm Patton, ellenfél csapat 80% T54 maradék meg IS4. 5 perc nem volt mire letaroltak a fenébe. Eddig is rohadt op volt a T-54 de most... ahh... Semmi nem viszi ki. ...és még kapott fasza hidegháborús lövedéket ami bármely távolságból bármit kivisz elsőre...
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.05.02. 16:02:42
  • twi452
    Hm na ez nem csábít :D egyedül arra volt jó h felhúzzam a szemöldököm egy pillanatra.. nem éri meg az időt :)
  • Molot115
    Mi a baj elfogytak az érvek?:) Ennyi maradt hogy magyarázom a hülyeséget? Eddig azon voltál meghatódva hogy mozdok mennyire szar. Most meg azzal az egyébként nyilvánvaló körülménnyel jössz hogy mindegyik nemzet más stílust kíván. Amikor már látod hogy nem védhető amit mondasz akkor ugrasz tovább...
    De egyébként amíg nem érted amit írok felesleges is egymásnak válaszolgatni.
  • Cobra.
    Azért ezt nem merném így kijelenteni. Jelenleg oroszból a Su-154 és a T34-85 van bent és főleg a SU nagyon szívás. Volt, hogy a Tigris H1-ről 100m-en belülről lepattant a lövedékem, persze ő 1 lövésből megölt (de nagyjából bármi kiszed közelről szemből 1-2 lövéssel) T-34 ágyúja már sokkal jobb, cserébe az is elég papír, ha közvetlenül szemből találnak el (vagy oldalról).
    Utoljára szerkesztette: Cobra., 2015.05.02. 15:04:25