11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Igen és szerinted csak orosz harckocsikkal játszottam?! Annak idején a németekkel kezdtem aztán most oroszokkal megyek, nagy kaland...

Kissssss
    A harmadik osztályt befejezted már? Megérted amit leírtam? Hol írtam olyat hogy kezdj el bekeríteni valakit a nyílt terepen? Azt is leírtam hogy tier 2-ben a németek hátrányban vannak. De te látom nem bírod felfogni a szerény képességeid miatt amit leírok... Nekem meg pont ugyanannyira vagy te komolytalan a hisztiddel hogy az f2vel hogy kivagy szolgáltatva meg mozdoknak az egyik fele egy nagy síkság és ezért játszhatatlan...
    Úgyhogy részemről be is fejeztem veled, majd ha befejezted az elemit akkor visszatérhetünk erre...