11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • kissssss
    na akkor még utoljára.

neked nem jut el az agyadig az az egyszerű tény hogy bizonyos tanokkal nyitott terepen képtelenség bekeríteni az ellent mert vagy nincs takarás vagy a tank nem alkalmas rá de hát neked egyik füleden be a másikon ki, veled ellentétben én el is magyaráztam miért nem jó egy pz4 szemtől szembeni harcra a többi vele egy szintben levő tankkal, a te érved meg csak kimerült annyiban hogy "jujj nem tudsz játszani" meg "Kipróbáltam sim csatában nem egyszer" pajti ez nem érv! ilyet én is idetudnék böfögni akármikor.

de még felhoztam egy szituációt is az m4a2-vel amire egy nyavalyás ellenérvet se voltál képes felhozni csak hebegtél meg habogtál össze vissza nem tán azért mert fordított helyzetben az a szegény pz4 a dombtetőn pont ugyanolyan kiszolgáltatott helyzetben lenne mint kint a nyílt terepen? ja hogy 0 tapasztalatod van a tankkal aha így már értem.

elégé komolytalan számomra az aki tier 4 orosz tankkal képtelen normálisan játszani de azért neki áll prédikálni tier 2 német tankokról.