Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
twinr #21066 Nah eddig többnyire védtem a gaijint, de most azért összeugrott a szemöldököm.
Nyertem egy golden wagert. Előbb németekkel egy RB, nagy nehezen három lövésből kiszedek valami amcsi vackot, azután M18 röhögve kiszedi a tigrisem, csata persze bukó..
Sebaj, átnyergeltem orosz oldalra. Második meccs, Is1-el háromszor pattantam egy tigrisről (H1, az enyémet mint emlékszünk egy M18 egy lövésből leabált...). utána látom panther rám fordul a tigris mellett, visszahúzódtam a domb mögé... puff, crew halott, dombon keresztül kiütötte őket a panther.
Ok, harmadik menet. Szembe jön tigris, megint IS1-el nyomom, én veszem észre, belövök a kémlelőn, még csak meg se döglött mögötte a beton német páncélos katona. Sebaj, beküldtem mégegyet, na ettől meghalt, de ennyi. Végre tigris észrevett, egy lövés... ugye nem kell mondjam!???
Értem én, de akkor mi a fenének találnak ki ilyen okosságokat, inkább ne legyen semmi nyeremény, de legyen korrekt a játék. Ostoba orosz barmok....