War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most is olcsóbb jóval mint volt de lehet ha mér vársz egy kicsit még kedvezőbb árú lesz 😄
Tönksz.

Sherman0070

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Küldhetnél róla linket, mert engem mindig átdobál az angol nyelvű eurós részre, ha az aranysasra nyomok.

Illegális?? Még legális sincs fent! <#zavart1>
Trucker39
Nincsenek.... szerencsére.

Sherman0070
WT-hez vannak modok? 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Illegális modok nélkül!
AnuluWork
Indítsd el újra!

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Nekem letőltötte az 1.45-öt utána nem indult a game,valaki tudna segíteni,vagy másnál is előferdült-e ez a jelenség!
Előre is kössz!
Sherman0070
Van tűzoltó készülék 😛 Amúgy mentem test battlet 105mm-es Shermannel amivel ha Tigris II alá lövök (direkt) ki tudom végezni. Sőt a 115-öt átütő lövedékével oldalról a JagdTiger is megy.

Mai peccsel finomhangolták a játékot... usák tankok mindentől gyulladnak. <#eljen> <#vigyor2>

Nem dobál az sehova. 5000 sas = 4290 Ft-ra jön ki.
Igaz csak PayPal fizetés van, Visa nincs, de az tök mindegy.

AnuluWork
Valami qurvára nem oké a játékkal. Stuart one shotolta a T34 42met, majd egy sherman a 41emet. Aztán hoztam egy 6212 RPs kört a 42vel, és kb. adott egy modul kifejlesztésére való rpt. Hová tűnt többezer rp? Tegnap is figyeltem. Nem is harcoltam az adott országgal, és lazán adta az RPt a vadi új gépekre.

Nem siették el a US részt liveon? Mert mintha igen.

Mostanában valószínűleg úgyis csak rubelben érné meg bármit is venni tőlük, mert a jó magyar pöngőből jelenleg majdnem 314-ért adnak egy ójrót.

AnuluWork
12k huf körül tegnap a heavy pack jó vétel lett volna. Ad 10k aranyat, két havi prémet és öt (?) prém tankot. Most ennyi euróban 10k arany. A packhez pedig lett volna a fenti kiszerelés. Most már drágább.

Az a szopó, hogy az aranysasokkal ez nem működik. Ott mindig átdobál az ajrós oldalra. Pedig 1000 sas most csak 3 euro lenne átszámítva 6 helyett.

JethroHUN
Nem hiszem, h bugos. Hol találod el? Ha a löveg pajzsot akkor a felső lemezen átrobban, ami csak 18 mm kb.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

AnuluWork
Bakker. Elkezdett erősödni. Tegnap kellett volna megvenni ... 😞

bent van minden csak nem mindenki játszhat velük 😊
a wt-s "celebeknek" már vannak videóik a tier 5ös amcsi dögökről is
így el lehet adni most épp az amcsi tank csomagokat "live tesztelés lehetőség" címszóval 😄

azt mondták h a következő hetekben párnaponta nyitják majd fel a tankokat mindenkinek
Ez az m4a3(105) biztos bugos.A 35 mm-ert átütő lőszerrel vígan szedtem ki a shermane-ket.Gond nélkül.Brutális.

Nem fogod túl sokáig húzni, mert perpillanat csak a T1 amcsi tankok vannak bent a játékban.

Nos én megvárom a yamato-t és azzal verek majd neki oda azt talán kinyírja azt a mocskot. <#fejvakaras>

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Igen, ezt észrevettem én is. Bár _szerintem_ megint nem sikerült normálisan megcsinálni, nem egyszer volt olyan, hogy az ellenségnek 2-3-4 lőszerrekeszét pirosra lőttem, nem robbant be, majd kaptam egy MG! hitet oldalba, bezöldült tőle a lőszerem, és be is robban (direkt ilyenek miatt sosem viszek HE vagy HEAT lőszert). Szóval szerintem itt a randomgenerátor játszik szerepet, nem az, hogy "HP"-ja lenne a lőszernek.

Persze ez kb 100 esetből egyszer fordul elő, de akkor kiábrándító nagyon! Itt most nem arról van szó, hogy halhatatlan akarok lenni, hanem legyen normális a dolog. Ha valaki kilő, és teszi azt úgy, hogy jobb nálam / taktikusabb / jobban helyezkedett, oké, minden elismerésem, tanulok is belőle sokat, nade így? 😊
Én azért húzom az amerikai ágat,mert a mocskos,op,disznó is-4-nek oda szeretnék csapni....

Sherman0070
De ezzel jól tudják álcázni azt hogy valami elkúrtak 😄

Sherman0070
Teljesen igaza van... Most kb. mindenki az USA ágon van.
Amúgy most arcade-ban tolom hogy gyorsabban fejlődjek és ott hihetetlenül OP a 105mm-es Sherman. Első meccsben semmi erőlködés nélkül 10 kill jött vele.

Hát remélem is. <#eljen> Ezért mentem tier 1-be némettel tegnap jó volt lőni őket sok kicsi "tommy kukta". <#eplus2>

RatBaG
redditen írta valami gaijines, hogy egyelőre azért vannak minden módban összekeverve a nemzetek, hogy ne legyen totálisan elcseszve a macthmaking, mivel "mindenki" az usa-t tolja...

Per Aspera Ad Inferi.

WinT
Aki játszik AB-n (nem kell lehurrogni, szoktam RB-t meg SB-t is játszani, mikor-mire van idő) annak érdemes a fent keringő repülőkre elengedni pár kósza skulót a géppuskából, most hogy lehet őket használni. Az esetek 90%-ában úgyis a földhöz verik a gépeket, és ha 1-2 hitet belenyomtunk, akkor bizony miénk a kill. Tegnap volt egy meccs ahol 6 aircraft destroyed is szerepelt a lőlapon.
Sherman0070
Különös 😄

Szerintem a fő változás az, hogy a lőszer berobbanást jelentősen csökkentették. Mondjuk úgy emlékszem ezt ígérték is, már jó régóta. Anno volt egy kérdezz-felelek, és ott a fejlesztő mondta, hogy jelenleg (mármint akkor) az átütések többsége garantált lőszer berobbanással jár, de ezen változtatni fognak.
Csak tegnap este játszottam, és csak az új usa tankokkal, de most úgy érzem, hogy megint arra kell majd koncentrálni, hogy a löveget meg a toronyforgatást minél előbb kiütni, utána motort gyújtani, és utána "keresni" a lőszer rekeszt. Ismét a gyorsan töltő tankok kerülnek előnybe.
Na majd meglátjuk. 😊

Komolyan nem értem gazsiékat. Miért kellett mixelni a RB csatákat, mármint egy csapatban orosz és német. Vegyék ki az RB és a SB oszt legyen egy mód már csak a kis célkereszt hiányzik.

Meddig is lehet pontosan megszerezni a tankokat amerikai ágon?Mert most vettem meg az m4a1-et.Azt hittem Tier II-es tankokat még nem lehet.

Sherman0070
Ezt cpt-nek írtam

Sherman0070
Már mind1. 600ft-t megért 😄

Dejó mostmár a repülős rész megy 80 fps-el a tankos meg 20al 😄
Sherman0070
Végre lesz értelme lôszertípusokat használni... Attól hogy most nem tudod ammorackelni 1. lövésre nem a játékkal van a baj. Meg hát ebben a patchben a damage model szerint is fogy a löszer szóval ne akarj mindent egylövésezni... És ha rossz helyen lövöd a tankot? Nem lepattan a lovedek hanem egyszeruen keresztullosz rajta.
Heavy tanknak 2 respawn... Te hol élsz? Gondolom AB-t tolsz mert 3 hónapja már spawn pontok vannak...

Sherman0070
Csak rank 1ig fejlesztheted még ma, de amit kifejlesztessz az meg is marad. Aztán holnap lesznek valami missziók és azokat megcsinálod akkor apránkent a többit is.

Visszavonom a dolgot. Nem az amcsikkal van a probléma. A játék lett elszarva most de nem gyengén. Megnéztem az oroszokkal is, a jó öreg KV1 és T-34 kombókkal. Ugyanaz mint a kis Stuart. Semmit nem ütök át, amit mégis azt meg alig sebzem, aztán rámfordulnak és égek/robbanok. Ez nem így ment eddig, az orosz szekcióval igen szépen tudtam aprítani, de most másfél perc alatt ledarálnak, bármivel megyek be. A T-34 egylövésezte eddig a Pz-ket gyenge ponton, fél méterről különösen, most meg csak pattog mintha kaviccsal dobálnám... Ennek így semmi értelme. És akkor a csapatot nem is méltatom, akik 5 méterről elnézik, ahogy hárman lőnek halomra és egyik nem jönne oda mondjuk oldalba lődözni az ellent közben... És persze mindenki orrba-szájba artyzik, a nehéztankon meg továbbra sincs respawn, mert minek, olyan könnyű vele a játék, hogy neki nem kell... Megyek vissza a Ground Warba, úgy látom mostanra már csak az az egy viszonylag játszható tankos játék maradt. Remélem azt nem fogják így szétbarmolni...

Mindenesetre aki ezekkel a hulladék amcsi tankokkal el tud jutni mondjuk a T32-ig, az vagy mazochista, vagy sok pénze van, vagy tibeti szerzetes...
Most akkor megkapom az amcsi tankokat amit kifejlesztek vagy nem?
tesztpálya a műszaki mentés módhoz 😄
Egyébként se tudom hogyan lehet ezt tovább feloldani. Azt hittem az M2A4 a fos. De nem, az egy álom az M3 Stuarthoz képest... Nulla páncél, nulla tűzerő. És ezek az új pályák! Aki ilyeneket tervezett, biztos hogy tankot még fényképről se látott. Akkora bombatölcsér, hogy a kis tank elfér benne, elkerülöm, ott meg szögesdrótos sáncakadály vagy lövészárok, amin fennakadok simán. Ennyi terepakadály a pályán egy motoros trial-bajnokságon nincs... Az új kis tankok egyetlen előnye a sebesség lenne, de így nem lehet azt se kihasználni. Nem mondom hogy minden pálya legyen olyan mint Kurszk, de ez már nevetséges...
Teszt helyett gyüjtögessetek xp- t crewre légivel.Legalább egy nem ( annyira) bugos tankot kaptok a jó szemêlyzethez
Egyébként az sem marad le semmiről, aki nem vesz részt a tesztelésben.
Első körben a teszt csapat kap hozzáférést a tankokhoz, utána kis csúszással mindenki játszhat a letesztelt tankokkal.

Majd kiderül, hogy milyen küldetések lesznek. Szerintem nem fogják túl magasra tenni a lécet.
Aki meg nem akar vele "szenvedni" az megveszi valamelyik csomagot.
CBT-t szerintem kár belekeverni, ott a korai hozzáférésért kérték el a pénzt, amit meg is kaptak azok, akik megvették.
Értem egyébként, hogy mire gondolsz, de a világ már csak ilyen, ők is pénzből élnek... 😊

Terawatt
Oh értem. Régóta nem játszom, csak fülembe csiripelték a madarak, hogy valami van már. Köszi az infót. 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Sherman0070
De ha 600ft-ért megvesszük az amcsi packet jönni fognak 2-3asával az új tankok amiket a CBT-sek próbálhatják csak ( szóval akik megcsinálták a missziókat vagy packet vettek)
De szerintem az pofátlanság hogy aki 1 éve már a CBT leges legelején megvette a packet az nem részesül annyi előnyben hogy ingyen próbálhassa az amcsi tankokat amik bejönnek.

Meglepő, hiszen pontosan ezt írja a patch notes... 😊

JethroHUN
Aki még nem jutott volna el odáig. CSAK a Tier 1 USA tank vannak feloldva, NEM lehet tovább fejleszteni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!