37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • JethroHUN
    Jól van... elég is volt ebből a gané ruszki játékból.... 1 hónap után megint elővettem, hát persze, h még mindig az orosz az istencsászár...
  • Master91
    7 wagerem van, meg fogadtam hogy sose nyomom el
  • Sherman0070
    Engem eléggé idegesít a játékstílusuk ezeknek a YouTube-osoknak. Új Arado-val megy realisticba, meglát egy B-57et erre lebassza a bombáit a fagyatékos (csak úgy random a földre) és inkább bombázól megy frageket szerezni.... De hát mit várjunk attól akinek 400.000 feletti GE-je van? Hisz még a rank1 modulokat is csak GE-ből tudja kihúzni.
  • twinr
    Nah eddig többnyire védtem a gaijint, de most azért összeugrott a szemöldököm.
    Nyertem egy golden wagert. Előbb németekkel egy RB, nagy nehezen három lövésből kiszedek valami amcsi vackot, azután M18 röhögve kiszedi a tigrisem, csata persze bukó..
    Sebaj, átnyergeltem orosz oldalra. Második meccs, Is1-el háromszor pattantam egy tigrisről (H1, az enyémet mint emlékszünk egy M18 egy lövésből leabált...). utána látom panther rám fordul a tigris mellett, visszahúzódtam a domb mögé... puff, crew halott, dombon keresztül kiütötte őket a panther.

Ok, harmadik menet. Szembe jön tigris, megint IS1-el nyomom, én veszem észre, belövök a kémlelőn, még csak meg se döglött mögötte a beton német páncélos katona. Sebaj, beküldtem mégegyet, na ettől meghalt, de ennyi. Végre tigris észrevett, egy lövés... ugye nem kell mondjam!???

Értem én, de akkor mi a fenének találnak ki ilyen okosságokat, inkább ne legyen semmi nyeremény, de legyen korrekt a játék. Ostoba orosz barmok....
  • Szpecnyaz
    Én nem értem, hogy miért árkádban kell tesztelni, ami ilyen.vérpistikék dühöngője.
    Utoljára szerkesztette: Szpecnyaz, 2015.05.02. 13:49:46
  • bardocz
    Kipróbáltam a realistic verziót újra, kétszer berakott berlinre. A sok rincs tnak miatt elég nehéz észrevenni az ellenségeket, de szerencsére van, aki full pirosra festi a tankját :D T-34 41 és 42-vel ez lett. Nem nagy szám, de 3. realistic csatának nem rossz azért. Lehet át kéne térnem erre a játékmódra, több xp, több zseton, kevesebb repülős meg arty.
  • Sherman0070
    De most komolyan.... Arcade battlestól mit várjunk? Ott ez megy minden meccsben. Realisticban csak néhányan képesek úgy ledobni a bombát hogy nem mennyenek orral a földbe.
  • Dewri
    Na ez a videó jól bemutatja miért megy el sokak kedve a játéktól... Mint a wot arty. Teljes esélytelenség, a semmiből kivágnak, hiába a páncél, az ágyú... Lehetne az elején külön gomb, hogy repülőkkel akarok e szenvedni, vagy tankos játékot akarok játszani tankkal, de persze nincs ilyen gomb, mert nyilvánvaló lenne a választás...
  • Stefan99
    A low grafikával egyszer remélem tényleg csinálnak valamit, nincs annál kiábrándítóbb mint amikor a legsűrűbb bozótban lopakodok, amiben kb én sem látok semmit, és kilő valahonnan a világ végéről egy low graph cheater.
  • Sherman0070
    A tököm kivan ezekkel a sok nemrég megjelent tankos mappal. Modzok, Poland Berlin. Ezeken a mapokon szenvedni kell egy rohadt killért is. Aztán csináljak 250 killes missziót...
  • kissssss
    ó istenkém(facepalm).... jól van magyarázd a hülyeséget, én nem fogom harmadjára is a szádba rágni a lényeget.

részemről téma lezárva.
  • Malarki
    Na amilyen jól néztek ki az új pályák papíron olyan szarok lettek. Normandia egy okádék, MINDEN TELE VAN KIB*SZOTT BOKROKKAL, semmit se lehet látni, 200-250 méterről megy a harc. Berlin ugyan ez, csak ott épen a szaros köd miatt nem látni 300 méternél távolabb. Hürtgenhez még nem volt szerencsém, de gyanítom az is hasonló hulladék lehet.
  • kissssss
    ezt magyarázom már neki 2 oldalon keresztül, egy t34 vagy kv1-el be lehet vállalni egy kis rambozást de német oldalon már használnia kell az embernek az eszét ha életben akar maradni, mind a 3 tankos ág különböző játékstílust követel meg.
  • lexlutor
    az h az f2 a nemet kozul a legjobb, baromira nem jelenti azt, h mondjuk az oroszokkal szemben jobb lenne :D
    lehet tier2ben is persze jatszani, csak hatranybol, ami eleg szivaskozeli elmeny :)
  • vajakos21
    Twi, feladat èrkezett! :-)
    https://forum.warthunder.com/index.php?/topic/236887-special-ww2-chronicles-us-tanker-heroes/?view=getnewpost
  • Molot115
    Lehet hogy csak nálam van így de az általad említett nagy nyitott sík terepen rengetegszer látok harckocsikat valamelyik irányba mozogni, még menet közbe is ki lehet őket lőni. A másik ha te annyira tudsz játszani akkor neked mit fáj az a sík terep? Hiszen akkor ezek szerint van annyi eszed hogy elmenj a másik irányba ahol meg meglehet csinálni bármit?
    ja biztos nem próbáltam a sim battle-t vagy eventet, de azt azért tudod hogy van a harckocsidba motor és helyet lehet vele változtatni? Ha nem megy az egyik irányból akkor arrébb lehet menni hogy előnyösebb pozícióba kerülj. Jössz itt nekem hogy mert az f2 nem használható. Esetleg te nem tudod használni, az egész német ágon az egyik legjobb...
    Rendben tier 2-ben a németek el vannak maradva az orosz harckocsiktól, ennek ellenére lehet játszani ott is, tier 3-ba meg egyértelműen nekik kedvez a távolság. Ha tetszik neked ha nem...
    Bár jobban meggondolva neked mind1 mennyire vagy távol vagy közel hiszen te egy kiváló játékos vagy mint megtudtuk...
  • Szpecnyaz
    Aki funolni akar az új ággal, annak a Hellcatet tudom ajánlani e helyett az abomináció helyett. Valami eszméletlenül jól sikerült TD lett.
    Utoljára szerkesztette: Szpecnyaz, 2015.05.02. 01:16:30
  • kissssss
    még mindig kevered a két külön esetet de mindegy.

és még mindig könnyebb vagdalkozni látom.... na essünk neki még egyszer szövegértelmezés első osztály.

" t-44 írt de még azzal is csárdás táncot lehet csinálni a ferdi körül. "

szóval te ezt akarod az én számba adni? egy olyan hszt amivel én egy másik fórumozót csak ki korrigáltam, de ha már itt járunk igen a t-44 a sebessége alapján még enyhe lejtőn felfelé is kitudna cselezni egy ferdit, az hogy te képtelen vagy normálisan kezelni egy tankot ilyen potya kill helyzetben az már inkább a te játéktudásodat minősíti, és még én nem tudok játszani na elmé....

"egy faék egyszerűségű bekerítést nem lehet végrehajtani mert egynéhány helyen olyannyira nyitott és kopár hogy még egy árva fa sincsen amit használni lehetne"

nem azt írtam hogy én nem tudok, hanem azt hogy a pálya egyes részein képtelenség a pálya hiányosságai miatt ebből pedig van jó pár, megnézném azt hogy te hogy fogsz bekeríteni nyílit terepen egy ellenséges tankot úgy hogy mindvégig tartod a nagy távolságot és nem szúrnak ki, még egy noob szim játékost se lehet átverni vagy elkapni így mert azonnal kiszúrja az embert a nyílt terepen, mióta pedig van távcső még könnyebb lett a sasolás.... ne magyarázd már a hülyeségedet.

"Kipróbáltam sim csatában nem egyszer..."

próbáltad te a francot, én felmegyek valamelyik pálya dombjának majdnem a tetejére egy m4a2-vel kihasználom a fasza csőlehajlás és lesz olyan effektív front páncélvédelmem amit te még apcr-el se fogsz átvinni nagy távolságon, amíg te bőszen lövöldözöl én +szellőzőnyilasokat csinálok a pz4 tankodra akárhogyan is forgatod a tanktestet.
  • twi452
    ennyi a teknőc :D
  • Molot115
    Kipróbáltam sim csatában nem egyszer... Minél messzebb voltam annál több esélyem volt érdekes... Szerintem az f2 meg pont rosz példa mert azzal azért bőven lehet aprítani!
    Nem tudsz bekeríteni Te mondtad, letudod forogni a ferdinandot ezt is Te mondtad. Én vágom mi a különbség a 2 között csak ha mozdokon nem jutsz el egyedül addig hogy merre kéne menni bekeríteni akkor szerintem ne gyere azzal hogy milyen simán leforgod a ferdinandot! Mert nem igazán hihető...
    Azért mert te nem tudsz játszani egy egyébként lehetőségekkel teli pályán az nem jelenti azt hogy szar...
  • kissssss
    német oldalnak kedvez a nagy távolság..... lol :D na ezt próbáld ki sim csatában is kérlek, most van is rá alkalmad lehet menni német pz4f2-vel t34 meg m4a2 és kv-1 ellen, még nagy távolságon is több a túlélési esélyed orosz amcsi oldalon a jobb páncélkialakításnak köszönhetően mint a német oldalon ahol a pz4-en ott lősz kritikust ahol nem szégyelled, tigris alatt a német tankok tűzerőben egy szinten vannak az amcsi/orosz tankokkal, páncélzat terén viszont rohadtul nem és ez bizony meg is látszik a csaták nagy részén... és itt jönnek képbe a nagy nullával egyenlő nyitott pályák ahol sehová nem tudsz visszahúzódni tankot javítani 1vs1 párbaj után (függetlenül attól hogy nyertél e vagy nem) mert még 1000m távolságon is kritikust ütnek beléd egy szaros L-11 ágyúval.

"Mozdokon nem tudsz bekeríteni senkit de a ferdinandot leforgod egy T-44el minden helyzetben. Vagy ugye egy tigrissel is akár..."

na most akkor tudok bekeríteni vagy nem? döntsd már el kérlek szépen :D ugye azt azért vágod hogy van némi különbség a ferdi kicselezése és a nyitott pályán tisztes távolságból végrehajtott bekerítés között.

tudom vagdalkozni mindig könnyebb mint odafigyelni arra amit a másik mond.
  • Dewri
    Kis OFF...

Már reklámozzák az Armored Warfare-t, természetesen némi készpénzért be lehet kerülni a korai tesztbe.

• Max_Andaxin
    Kedves kisssss! Akkor Te és én nem ugyanazon a Mozdokon játszonk! Hozzáteszem, mióta kijött az új frissítés még nem volt alkalmam játszani sajna. Úgyhogy Normandiát még nem ismerem. Az új mozdokot sem.
    A régiről azt viszont biztosan állítom, hogy a pálya észak keleti része erdős! Dimbes -dombos! Valóban van egy nagy sík kopár része a pályának, de ki az aki azon keresztül akar eljutni A-ból B-be? De azt a részt is kersztül szeli egy út meg egy száraz folyómeder! - persze lehet én emlékszem rosszúl!-:) Azon kívül pedig számtalan domb, töltés és vízmosás meg hasonló kis "folyosó" van a pályán szerteszét!
    Én nem játszom low grafikán. 1440*990 HIGH beállíátésokkal. Igen tudom, hogy ha leveszed alacsonyra a grafikai megjelenítést, akkor sokkal kopárabb a pálya, de az szánalmas, hogy így jusson valaki előnyhöz ha a gépe amúgy bírná a részleteseebb=szebb megjelenítést és nem a gyengébb teljesítmény miatt venné vissza csak hogy elfogadható fps-t tudjon produkálni.
    Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.05.01. 21:13:20
  • Zegi Norbi HUN
    Köszi, azért örülök neki :) Nem olcsó egy ilyen, ahogy néztem :)
  • Molot115
    Szóval a nyitott pályák se tetszenek annak ellenére hogy német oldalon játszol amiknek ugye kedvez a nagy távolság... Akkor neked mi tetszik ebben a játékban? Mert ha semmi akkor nem tudom miért játszol vele? Talán a városi pályák jobbak ahol bent a házak között csiki csukizol?
    Mozdokon nem tudsz bekeríteni senkit de a ferdinandot leforgod egy T-44el minden helyzetben. Vagy ugye egy tigrissel is akár...
    Nincs több kérdésem
  • kissssss
    nekem eddig 2 discount dobot a gép mindkettőt repcsikre, + adott egy tonnányi szilvert amit amúgy képen is kifarmoltam volna, legalább te jól jártál. :)
  • gstup
    Menj az adott járműnél a tesztre.Felugró ablakban válaszd ki a lőszereket és hogy melyik legyen az első,második stb. El sem kell indítanod a tesztet és marad az a sorrend amit beállítottál.
  • kissssss
    gazsi feldughatja magának a hőn szeretett mozdokodat meg a 2.0 verzióját is egyszerre, az előbb direkt teszteltem a normandia pályát low grafon... nettószánalom olyan kopár az egész pálya növényzet nélkül, alig kellet kimozdulnom a spawnról rögtön lett 3 killem(sim csata event) de legalább van néhány szikla meg romos épület amit lehet fedezékként használni....

szutyok mozdokon még ennyi sincs, egy faék egyszerűségű bekerítést nem lehet végrehajtani mert egynéhány helyen olyannyira nyitott és kopár hogy még egy árva fa sincsen amit használni lehetne, nagyon hülye mozdok pályán vagy kuksolsz 2 domb között vagy egy bombatölcsér alján a játékidő háromnegyedében arra várva talán lesz egy assisted, vagy campelsz kezdő spawnon ahol van legalább értelmes terep, az egész pályán talán ha van egyetlen egy értelmes hej ahonnét érdemes gyors támadást végrehajtani.
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.05.01. 20:27:26
  • Zegi Norbi HUN
    Lion helyett most valamit random módon dob a gép :)

Erre a Talisman-ra azért kíváncsi lennék, mert a 105-ös sörmire dobta be, pedig egy magasabb szintű tankra jobb lett volna. Ahogy néztem, x1 volt odaírva, nem tudom hogy ez most az összes megnyerhető vagy csak egy adott alkalommal.
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.05.01. 20:25:15
  • bardocz
    Áh, ott még nem néztem, köszi.
  • vajakos21
    Legyen tőbb event ahol korrekt meccseket lehet tolni ès meg van oldva.Mindenki megtalálja amit szeretne.Sima csaták mindennnel + event lètezö vasakkal.Engem nem zavarna ha tier 4-el bezárna a nèmet.Amugy se megyek feljebb.A nèmet mig sabre se hiányzott.
  • Sherman0070
    Meccsen belül amikor indulnál akkor lehet lőszerek közül váltani ha rákattintasz 1 típusra.
  • Sherman0070
    Azért vannak rank5-ösök betéve hogy ne játszunk velük? Érdekes...
  • Max_Andaxin
    Ezzel egyet értek! Onnan válthatna a játék Orosz vs USA+GB-re, - persze ehhez kellenének a Britt tankok is!-:D ....vagy Kelet német+OROSZ vs USA GB ahol a németek is orosz vasakkal nyomulnának a kapitalisták ellen!!!-:D
  • Szpecnyaz
    Nem kell 6.7 felett játszani velük és kész.
  • bardocz
    Miért van az, hogy a BR-350B lőszer ki van fejlesztve, meg van véve, de indulásnál nem választhatom? Garázsban is ki van pipálva.
  • ikarus44
    Valaki tudna segíteni? hogy tudnám beállítani hogy a priomary weapon-nál csak az ágyú legyen, és ne az ágyú meg a koaxiális? Mert borzasztóan zavar a célzás közben, hogy a löveg mindig alálő a célnak a géppuska miatt.

Az előző verzióban csak a löveg volt egyedül, most meg hiába választom ki a primary-t mindig lő a koaxiálissal is.
  • vajakos21
    Az alap jutalom amit eddug is kaptál ládából belèpèskor.A másik a battle throphy amit vagy kapsz vagy nem.Eredmènytől függetlenül.Eddig csak x lion volt.Most "kaparòs sorsjegy " lett.Megkapod aztán a szerencsekerèk valamit kidob.
  • Sherman0070
    Ezzel csak az a gond hogy a német fejlesztési treenek akkor rank4-nél meg kéne állnia ha nem akarunk papír tankokat. Azt meg a Gaji nem fogja megcsinálni, mert akkor "túl jó" lenne a németeknek.
  • Max_Andaxin
    HÁLA A JÓ GAZSINAK!!! VÉGRe KAPTUNK MÉG EGY MOZDOK-OT!
    Srácok most komolyan, mi a bajotok MOZDOK-al? Az egyik leg ideálisabb map a páncélos hadviselésre. B***ott nagy terület dimbek-dobmok, árkok, csapások, erdőségek mindenütt. Amerre a szem ellát fedezett mozgási útvonalak tömkelege. Bocsi hogy ezt mondom, de aki MOZDOK map-on nem tud érvényesülni, az inkább játszon mással. Olyan manővereket lehet rajta végrehajtani az ellenség tudta nélkül, hogy mire feleszmél csak azt látja, hogy a saját inuló pontján várod, vagy éppen foglalsz valamit!!!
    Ne már! Méghogy MOZDOK szar??? Még több ilyen pálya kéne! Vagy mi a jó? A városi pályák? Vagy Karelia, meg Kuban ami aztán tökéletesen alkalmatlan a harckocsizó harcmodorhoz??? Ezeken is elvagyok, de szerencse, hogy van Kursk, meg Mozdok!!!