Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
kissssss #21052 még mindig kevered a két külön esetet de mindegy.
és még mindig könnyebb vagdalkozni látom.... na essünk neki még egyszer szövegértelmezés első osztály.
" t-44 írt de még azzal is csárdás táncot lehet csinálni a ferdi körül. "
szóval te ezt akarod az én számba adni? egy olyan hszt amivel én egy másik fórumozót csak ki korrigáltam, de ha már itt járunk igen a t-44 a sebessége alapján még enyhe lejtőn felfelé is kitudna cselezni egy ferdit, az hogy te képtelen vagy normálisan kezelni egy tankot ilyen potya kill helyzetben az már inkább a te játéktudásodat minősíti, és még én nem tudok játszani na elmé....
"egy faék egyszerűségű bekerítést nem lehet végrehajtani mert egynéhány helyen olyannyira nyitott és kopár hogy még egy árva fa sincsen amit használni lehetne"
nem azt írtam hogy én nem tudok, hanem azt hogy a pálya egyes részein képtelenség a pálya hiányosságai miatt ebből pedig van jó pár, megnézném azt hogy te hogy fogsz bekeríteni nyílit terepen egy ellenséges tankot úgy hogy mindvégig tartod a nagy távolságot és nem szúrnak ki, még egy noob szim játékost se lehet átverni vagy elkapni így mert azonnal kiszúrja az embert a nyílt terepen, mióta pedig van távcső még könnyebb lett a sasolás.... ne magyarázd már a hülyeségedet.
"Kipróbáltam sim csatában nem egyszer..."
próbáltad te a francot, én felmegyek valamelyik pálya dombjának majdnem a tetejére egy m4a2-vel kihasználom a fasza csőlehajlás és lesz olyan effektív front páncélvédelmem amit te még apcr-el se fogsz átvinni nagy távolságon, amíg te bőszen lövöldözöl én +szellőzőnyilasokat csinálok a pz4 tankodra akárhogyan is forgatod a tanktestet.