11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Max_Andaxin
    Kedves kisssss! Akkor Te és én nem ugyanazon a Mozdokon játszonk! Hozzáteszem, mióta kijött az új frissítés még nem volt alkalmam játszani sajna. Úgyhogy Normandiát még nem ismerem. Az új mozdokot sem.
    A régiről azt viszont biztosan állítom, hogy a pálya észak keleti része erdős! Dimbes -dombos! Valóban van egy nagy sík kopár része a pályának, de ki az aki azon keresztül akar eljutni A-ból B-be? De azt a részt is kersztül szeli egy út meg egy száraz folyómeder! - persze lehet én emlékszem rosszúl!-:) Azon kívül pedig számtalan domb, töltés és vízmosás meg hasonló kis "folyosó" van a pályán szerteszét!
    Én nem játszom low grafikán. 1440*990 HIGH beállíátésokkal. Igen tudom, hogy ha leveszed alacsonyra a grafikai megjelenítést, akkor sokkal kopárabb a pálya, de az szánalmas, hogy így jusson valaki előnyhöz ha a gépe amúgy bírná a részleteseebb=szebb megjelenítést és nem a gyengébb teljesítmény miatt venné vissza csak hogy elfogadható fps-t tudjon produkálni.
    Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.05.01. 21:13:20