11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Max_Andaxin
    Ha régebben mentél Ferdivel, akkor most is menj vele pár kört Simulátorban. A legtöbben - ahogy látom - arcadoztok, meg reáloztok. Lehet hogy én tévedek, de Pl a T-44 arcadban meg realisticben nem ugyan az a harkocsi, mint Simulátorban. Én az elöbbi két módban már nem is játszon - csak ha nagyon muszály!
    Simulátor módban Ash Riveren 3 Ferdit lőttem ki. Az elsőt oldaról leptem meg. Kb. 200 m volt a távolság köztünk. Lőttem - persze nem "vansáttoltam"...-:( elkezdett felém fordulni 50m sem tettem meg már velem szemben állt, szerencsére elkapkodta a lövést, így megúsztam és mellé kerültem. A második lövés már a motorba ment így megállt és kigyulladt, de addig lélegzet visszafolytva vártam hogy betöltesek és próbáltam megtartani a pozicióm. Szerencsém volt!!! Mert amíg TE igyekszel megkerülni Ő helyben forog....és gyorsan...és forog...mondom FOROG!!!! Szóval szerintem az hogy egy tank megnnyire jó a játékban nem arcadban derül ki, és még csak realisztic-ban sem. Molot jól mondja!!!!