37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Szpecnyaz #21028 Mondjuk löveg és optika terén tényleg nem volt fejlettebb a T54. -
Szpecnyaz #21027 Talán a Kugelblitzből volt valami félkész kísérleti példány, meg a PII-ből alváz ami kész volt, de nekem még mindig a papír kategóriába tartoznak. -
Szpecnyaz #21026 Coelian, Kugelblitz, Panther II, Panther F. -
Max_Andaxin #21025 Ha régebben mentél Ferdivel, akkor most is menj vele pár kört Simulátorban. A legtöbben - ahogy látom - arcadoztok, meg reáloztok. Lehet hogy én tévedek, de Pl a T-44 arcadban meg realisticben nem ugyan az a harkocsi, mint Simulátorban. Én az elöbbi két módban már nem is játszon - csak ha nagyon muszály!
Simulátor módban Ash Riveren 3 Ferdit lőttem ki. Az elsőt oldaról leptem meg. Kb. 200 m volt a távolság köztünk. Lőttem - persze nem "vansáttoltam"...-:( elkezdett felém fordulni 50m sem tettem meg már velem szemben állt, szerencsére elkapkodta a lövést, így megúsztam és mellé kerültem. A második lövés már a motorba ment így megállt és kigyulladt, de addig lélegzet visszafolytva vártam hogy betöltesek és próbáltam megtartani a pozicióm. Szerencsém volt!!! Mert amíg TE igyekszel megkerülni Ő helyben forog....és gyorsan...és forog...mondom FOROG!!!! Szóval szerintem az hogy egy tank megnnyire jó a játékban nem arcadban derül ki, és még csak realisztic-ban sem. Molot jól mondja!!!! -
Max_Andaxin #21024 ????...hát cimbi, akkor Te jó sokáig várhatsz, mert ilyen harckocsit amai napig nem találtak ki.... -
Igaz. De ott mik? Maus, Tiger 105mm de még mi? -
kissssss #21022 jó kérdés(szerintem igen) nekem ez az új jutalmazási rendszer nagyon ködös, most mi alapján adja a jutalmakat?(és mennyit ad egy nap?) 2 győztes csata után? vagy x mennyiségű ellenfelet el kell tenni láb alól játék közben? -
Ezt a Talisman-t több tankkal is ki lehet fogni vagy csak egyszer? -
Szpecnyaz #21020 A németeknél is van ilyen. -
War Thunderben papír tank? Az orosz/amcsi szutykokra gondolsz amik csak voltak azt kész? -
vajakos21 #21018 A papir tankok melyik csatában is vettek rèszt? Az a baj a meg nem valòsult tankokkal/repülökkel hogy bármit rá lehet fogni hisz papiron szuperül müködtek.Pl af-nèl i-185, Èletkèptelen volt,itt meg ...
A postwar gèpekkel nincs gond ha nem 2. vh-s gèpekkel kell menni ellenük.De valòban izlès dolga.Jobb szeretem ha egy jò player szed ki mint egy olyan aki pusztán valami elbalanceolt,elszúrt konstrukcióju gèp miatt múl felül. -
davidbog #21017 Nem lézető, időutazó tankok? Nem baj. Neked lehez az, a te dolgod. Az hogy vannak-e nem létező felállások és tetszik-e az ízlés kérdése. A másik meg játékmechnikai dolog, aminek ha megérted a működését javulhat a teljesítményed.
Engem speciel már nem különösebben érdekelnek tipikus 2. vh-s gépek/csaták. Számtalan PC játék volt, ahol végigjátszhattam a 2. vh-t. Minek játszam le kétszázadszor is? Számomra már sokkal érdekesebbek a korai hidegháborús/papír tankok és az olyan ütközetek amikben részt vesznek. -
értem, köszi! -
vajakos21 #21015 Azèrt jó az event mert jobb a balance, nem captured, sose èpült gèpek ellen mèsz.Föleg af en jó ahol azért van gèpállomány.Règen eventre + 20% lion volt.Az hogy nincs pluszban semmi pont nem èrdekel.A lènyeg mikoe körülnèzek a fòkábòl nem azt látom hogy egy vaskeresztes p47 egy la5 pròbál megvèdeni egy nèmet wellit a ràtàmadó usa zero messza gèppártól.Mondjuk az átűtèsen el tudnak itt az emberek oldalakat regèlni de hogy nem lètezö idöutazò tankok ellen kell harcolni az nem baj...
Lehetne Normadiàn nagy kerülőket menni csak nem találkozol senkivel.Ha 30vs30 volna talàn jobb lenne.Föleg ha chatet is hasznàlnának.Klán waron már ki lehetne hasznàlni tèrkèpet -
ikarus44 #21014 Valaki tudna segíteni? hogy tudnám beállítani hogy a priomary weapon-nál csak az ágyú legyen, és ne az ágyú meg a koaxiális? Mert borzasztóan zavar a célzás közben, hogy a löveg mindig alálő a célnak a géppuska miatt.
Az előző verzióban csak a löveg volt egyedül, most meg hiába választom ki a primary-t mindig lő a koaxiálissal is.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.05.01. 16:08:54 -
kissssss #21013 na mentem az event normandia pályán...... ekkora átbaszást amit gajin csinált ezzel a pályával, ez már a legalja még csak nem is a partközelben vagy a város környékén van a fő összecsapásoknak a helyszíne, + mellesleg az egész pályának kb negyedét ha használják a játékosok akkor már sokat mondtam.
kb kaptunk egy mozdok 2.0 pályát csak több bokorral jeee
low grafika csalók paradicsomba.
-
előbb AB eventbe mentem egyet, darabokra vertek a Jpantherek -
kissssss #21011 én egész nap játszottam tegnap de egyszer se dobta volna be egyik új pályát az isten szerelméért se. -
Szpecnyaz #21010 Van jobb, Hurtgen foresten a spawn a csatatéren kívül van. Amikor elindulsz, egyből visszaszámlál és ha 20 másodpercen belül nem érsz ki, akkor felrobbansz. -
Tényleg jó... Az elején a németek támadtak. Utána kijavították de ilyet nem észrevenni... -
Eventet nem értem, nem látom azt hogy milyen jutalmat kapok ha eventezek. Mármint miért érné meg eventeznem? -
vajakos21 #21007 Jelentsd bugnak ès legközelebb már csak nèmetek indulhatnak onnan :-)
Jó ez a Normandia map/ event -
Stefan99 #21006 Valamelyik új pályán tegnap a spawn-nál kiírta nekem hogy kívül vagyok a harctéren, és elkezdett 20 másodperctől visszafelé számolni. :D -
Mi a fene ez az új/átalakított Mozdok?? A déli spawn -nál olyan szarul lett megcsinálva, hogy egy SU-152 -vel nem tudtam a spawn területről kijönni, mert 3 irányból lőtt, majd szedett ki 1-1 tigris, 1,5km -ről..... -
Stefan99 #21004
:D -
Molot115 #21003 Igazságot úgyse lehet tenni mert akkor meg valakinek az nem tetszene hogy, dehát E100 meg E75 nem is létezett... Nem tudnak mit csinálni, a németek a leopard 1-ig nem gyártottak saját harckocsit a háború után ugye. -
Csak találgatni tudok hogy mi lenne jó ellenük. E100, E75, E50, SturmTiger, Brummbar. Ezek közül valami már jó lenne az IS-4, T54 horda ellen. -
davidbog #21001 Szerintem eddig is így működött. Vagy legalábbis szerintem a jelenlegi adatok alapján így kellene működnie. Ebben a patchben csak a szögenkénti átütési értékek jöttek be. -
Molot115 #21000 Szerinted miben fejlettebb egy sima T-54 egy párduc 2nél? Mert szerintem semmiben! Ugyanolyan optikai távmérő egyikben sincs semmi elektronika. Az meg hogy ti bármikor leforogtok egy ferdit egy királytigrissel is annak örülök biztos nagyságrendekkel jobban játszotok nálam... :) -
Stefan99 #20999 teljesen mindegy, még egy tigris ellen sincs semmi esélye egy közeli fordulósdiban, elég ha "hozzátapad", és annak ugye van forgatható tornya. aztán elég belelőni a motorba, és ennyi.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.05.01. 13:24:52 -
kissssss #20998 t-44 írt de még azzal is csárdás táncot lehet csinálni a ferdi körül. -
Stefan99 #20997 Nem kell még med tank sem hozzá, elég bármi, aminek van forgatható tornya. -
Stefan99 #20996 Bocs, de ennél a "t54 nem fejlettebb mint a panther 2" kettőnél sokkot kaptam, annál meg hogy a ferdi leforog a t54-ben, be is szartam:D:D:D
Régebben elég sokat mentem Ferdivel, és tudom mire képes. Ha valaki közelről az oldalába kerül, és "táncba" kezdenek, a Ferdinek vége.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.05.01. 13:15:59 -
Stefan99 #20995 Igen, a távolságnál már én is gondolkoztam, hogy egy pl 800 méternél számol e a rendszer egy értéket a két játékban megadott szélsőértékből(500-1000), vagy csak bután kerekít? Szerintem (és remélem) az előbbi.
Köszi a magyarázatot. Vajon ez eddig is benne volt a játékban, vagy továbbfejlesztették? -
twi452 #20994 az mindegy csak ne lehessen kilőni :D -
Molot115 #20993 Akkor elmondod hogy mit szeretnél látni ellenük német oldalon? Mert ok a királytigris nincs vele egy szinten, de akkor mi lenne? -
Tényleg rendben vannak azok a postwar szarok... A 300mm feletti átütésükkel. És mik is mennek ellenük? JagdTiger-ek Tigris 105mm-esek. Amiket még egy fogyatékos is simán kilő T54-ben ülve mert úgy leforogja/kilövi a szuper lőszerével őket. -
Molot115 #20991 Jól látod! Talán majd leszek valamikor de az orosz ág jobban vonz... -
Molot115 #20990 Igen gondolom nem vitt annyit és csak azt mutatta hogy oda is szoktak lőszert rakni amikor fullon van. :) ügyes vagy!:) A ferdi meg nem leforog hanem egyhelyben forog úgy hogy nem bírok az oldalába kerülni. De gondolom én vagyok ott is a béna mert nem nyomom le a gombot eléggé csak félig. -
Látom még te sem voltál T54 ellen rank4-5 németekkel. Gondolom arra nem emlékszel amikor a német rank4 is T54/IS4 ellen ment.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Néhány kép hátha eszedbe jut hogy mi volt akkor.