War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terawatt
Milyen srácok az amcsi harckocsik? Megéri neki esni? 😊
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2014.12.16. 19:58:21

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Sherman0070
Amúgy azt láttátok hogy 1 nap prém ára felment 190 aranyra?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Hmm

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

AnuluWork
Neked is köszi. 😊

Épp azt nézem, hogy ha a rubel így folytatja, akkor hétvégén a Heavy Armor Advanced Pack tízezer alá kerül, ami ad öt tankot, két havi prémet és 10k goldot. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Sherman0070
Amit én küldtem azt meg sem nézted? 😄

AnuluWork
Köszi. Működött.

Nem kell semmi trükközés. A warthunder.ru oldalról indulj, majd ott a menüben a Magazin felirat, majd ott valamelyik aloldal, ahol a csomagok vannak. Úgy láttam, ott még nincsenek benne ezek az új csomagok, így bármelyik meglévőre katt. Ekkor eldob az online boltba. Ott a bal oldali oldalmenüben felül van a két új csomag. Arra katt, így az orosz rubeles oldalon marad. Onnantól a szokásos módon lehet fizetni. Én a VISA kártyás megoldást választottam. A Yandex oldalára eldobott, normál módon angol nyelven zajlott a fizetés, de rubelben.

csak h legyen egy kis móka is 😊

Sherman0070

Sherman0070
Van 4 euróért is ami 1200ft szóval 😄

AnuluWork
630? Ennyit nekem is megérne. Tényleg katasztrófális a rubel árfolyama. Csak a lentebb leírt mód van, vagy lehet trükk nélkül is?

Sherman0070
Linket küldesz? Én is meg akarom azt venni

Valaki mondta, hogy nem megy a rubeles fizetés.
Az előbb próbáltam, és simán megy. A rubel árfolyam is rekord mélységben ahogy látom... A kicsi M3-as csomag kijött 630Ft-ból.

Hát ez tényleg egy nulla. Remélem csak a kezdeti nehézségek, de ez így játszhatatlan az amcsikkal. Persze erre számítottam, mert fos kis tankkal és full nulla csapattal úgyse fogok nyerni, de azért elvárnám, hogy ha én beforgatva és szemből kapom a lövést attól a tanktól, amibe már 4et belelőttem oldalról, akkor ne én gyulladjak már ki... Ez az új Fort akármi pálya meg úgy beteg ahogy van, nem tudom milyen retardált fejlesztők dolgoznak itt, de ez mindenre jó, csak tankozásra nem alkalmas. Ha terepjárós játékot akarok játszani, ahol sziklákat kerülgetek és dombokról ugratok akkor játszok terepjárós játékkal, vagy valami rally-programmal! Vicc...
Az MM-em is rossz.De ami még borzasztóbb,hogy annyi retardált lett mint égen a csillag.Eddig sem volt kevés,de most tényleg megnyitották az állatkert kapuit.

Sherman0070
Mi a bajotok? Tök jók a tankok 😄 Az mm meg talán azért van elkúrva mert mindenki amerikaival megy és nincs elég játékos a többi nemzetnél 😊

Jó, hát ez a játék jelenleg játszhatatlan, valami nagyon elkúrtak itt. Az MM elment szabadságra vagy nem tudom mi van. De ez a két amcsi reserve tank is elég nagy szutyok.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Sherman0070
Na fatal errorozott a játék. ( de jó dolog miatt) jött valami mini patch azért csinálta.(hogy frissítsem ez olyan autómata kilépés Gajinál 😄 ) Remélem nem az amcsi treet veszik ki. Állítólag arról volt szó hogy 5-6 rank1-es tank lesz betéve erre előttem volt az egész tree.

Sherman0070
Kifejlesztetted már rá a 2. páncéltörő lövedéket? M2 és M3-nál is ez volt alap lőszerrel, a fejlesztett meg mindent visz kb.

JethroHUN
M3 Lee 75 mm-s agyúja SEMMIT nem sebez. Telibe átmegy minden tankok károkozás nélkül.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Sherman0070
Amúgy azt hol lehet megnézni hogy egy adott tank mik ellen mehet?

a csata eleji spawn nagyon vicces, mindenki egymás hegyén-hátán
Sherman0070
Én most Arcade battlesban tolom mert ott gyorsabban fejlesztem az amcsikat és nekem ez az MG bejön 😄 Jól adja az rp-t és néha ki is tudok lőni valamit vele (rank1)

AnuluWork
Akkor szerintem pont nem játszottam, mert nagy buli volt nálunk. 😊

JethroHUN
Jaj, de tele van hibával ez a patch. Csak én gondolom, hogy a mg-nek a tankon semmi értelme nincs? Sok hülye tunkolja a tankokat, nem látni semmit se a célkeresztben... RB-n most miért van kevert csapat? német+orosz vs orosz + német.

U.I: Fejlesztésekre nem rakja rá a szerzett RP-t, csak a játékból kilépés után.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2014.12.16. 16:10:32

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Trucker39
Máris találtam problémát, igaz nem nagyot, de bosszantót. A Replay visszajátszásakor a tank tornya egy idő után magától rángatózni kezd. 2-s kameranézetben (ami azt mutatja, amit a játékos látott a játék során) eltűnik a célkereszt. Magától színt vált maga a játéktér. Ami már jó volt abba miért kell belepiszkálni?
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.12.16. 15:31:44

Teszt nélkül kiadták a 1.45-öt? Ajjaj! Nem tanulnak semmiből.

Sherman0070
Csak végre értelmet kapott a döntött páncélja 😄 Gondolom a retard enemy nem tudta hol lőjje.

Sherman0070
Elfelejtetted... Komolyan minden meccs 4x-es volt újév napján 😄 Akkor lett meg az első FW-m ennek köszönhetően.
Amúgy csak én látom a tech treeben az összes amcsi tankot?
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2014.12.16. 15:15:23

Tegnap sikerült a Panzer IV -el megszülni a Párducot. A karácsonyfa alatt jól mutat.
Most lehet hogy én vagyok a hülye, de ezzel az RB-vel mit műveltek? Teljesen össze vissza van minden nemzet, német, amcsi, orosz vegyesen, ráadásul irreális felállásokban, M2A4 meg PzIV D megy a PZIVG meg Jagdpanzer IV ellen. Először azt hittem véletlenül AB-be mentem be, de nem. Remélem ez csak valami átmeneti zavar.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Trucker39
Valamit nagyon összekutyultak ezek fejlesztők. Első csata, AB mód, Panther valamelyik verzió. Mindegy ki jött szembe, senki nem tudta kilőni. Panther, Tigris II, Ferdinand, mindegy. El is mentettem a replay. Nyugodtan meg lehet tekinteni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Replay

Fura Alak
"A hírszerzés szerint áthelyezték a Battle (csata) gombot!" <#taps>

AnuluWork
F2H2? Még egy jet? Meg egy új Canberra? Minek? Egy is op. 😄

Igen.14km/h-val tolat.

AnuluWork
Kizárt. Szerintem az idő megszépíti nálad. Olyan volt, hogy februárig 4x rpt adott minden első győzelemre. De persze lehet, hogy nem jól emlékszem ...

Viszont klasz újdonság, hogy most már tudod, ezzel a tankkal milyen tankok ellen tehet be. 😊

Sherman0070
Na elindult a játék. Már lehet belépni.

Kép is róla. A szervert még karban tartják.
AnuluWork
Azért hihetetlen. Tavaly ilyenkor kezdtem, és az összes repcsim fullos. Mondjuk máig, mert újak jönnek be, de ez van. 😄

Sherman0070
Nem csak győzelemre. Minden meccsre adta a 4x-est.

AnuluWork
Győzelemre, nem? Évközben volt olyan du. négytől nyolcig minden csatára. 😊

Sherman0070
Én az új évet várom már 11 hónapja 😄 1 éve 4x-es rp volt minden csatára<#vigyor2> Remélem most is az lesz.

Sziasztok
Most töltöttem le egy 2,3 Gb patchet. Az új verzió 1.45.7.33
biztos lesz valami, meg újévi cucc is

korábban amíg csak repülős volt akkor egy rakás magas tierű prém gépet lehetett összeszedni hetekig eventeken pl.
AnuluWork
Nem tudjátok, lesznek karácsonyi akciók?

AnuluWork
Jaj. 😊

Ez viszont?

USSR+Germany vs USA realistic és simulatorban? Mi lett volna ha mód fordítva? (Mert fordítva akarták a németek 1944 júniusától. 😄 )

na azért egyelőre nem lesz sok amcsi tank 😊
viszont lehet jelentkezni/eventeket csinálni külön új amcsi tank tesztelésre
aztán majd kis csomagokban dobálják be a letesztelt beállított új tankokat is
Sherman0070
Megjött az 1.45?! Ilyen gyorsak lennének? Na egyelőre csak gratulálni tudok! <#eljen><#taps>

Garou
Na ez elég szép csomag volt méretre is. Egyelőre a hangár bejön, aztán közli, hogy a szerver még nem áll a helyzet magaslatán, de ahogy látom kaptunk karácsonyfát a hangárba, és minden havas.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Trucker39
No a kliens lejött, már csak a szervert kell kivárni, és meglátjuk, mi igaz ebből a sok szép igéretből.