11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • patchaou
    " Nincs jó megoldás, de aki annyira keménykalapos módon nyilatkozik ki, hogy márpedig ő nem akar zöldfülü, tapasztalatlan újoncokat, az igenis vegye észre, hogy ez egy MMO játék, ahova bárki becsatlakozhat... Én sem szeretem ezt az aspektusát sok multi-játéknak, de nem is anyázok miatta. Ha a játékfejlesztők odafigyelnek rá persze, akkor hurrá, piros pont nekik. De ekkor meg visszatérünk arra a problémára, hogy sokan meg ezzel nem lennének elégedettek, mert nem tudnak majd "fókavadászni"..."

Pedig marha egyszerű a megodás, lejebb már írtam is. Egyszerűen választhatóvá kell tenni mi alapján sorsoljon a mm. Ha azt akarod hogy stat alapján akkor oda teszed a pipát, ha nem akarsz stat alapú mm-et akkor pedig kiveszed. Ezzel mindenki jól járna.