Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #20834 -:) Olvasgatom a fórumot és néha tök jókat mosolygok. Srácok, ez tényleg csak egy játék, a maga agyérgörcsöt okozó bugjaival, ballanszaival, és hasonlóival, de ez akkor is csak egy játék. Ne fogjátok már fel ennyire komolyan. Az is milyen már pl. Simevent indul a csata, megyek 200 métert, jön egy FW-190 jól képzett játékossal és a nyakamba dob egy bombát?....ok respawn, de ha Havy-vel van ugyanez??? Na az nem túl nyereséges csata.
Jönnek az amcsi TD-k? Jaj nem lehet őket majd kilőni? Dehogynem, annak is meglesz a módja majd, csak látni kell mit tudnak, meg mit NEM azok a szörnyek.
Csapattársammal a német ágról (Tier III-IV) ből átrukkoltunk az orosz ágra. Hozzá teszem nekem személy szerint a halálom, hogy a ruszki tankoknak szinte semmi lövegsüllyedése sincs. Először fura volt és rülelltem őket, de alkalmazkodni kellett, és mot már (T34-85 D5T, T34-85, T44) kifelyezetten jó velük játszni.
Nekem az a véleményem, hogy ki kell ismerni azt a járgányt amivel mész, és tudni kell, hogy mi azok gyengéje amik ellen játszol+ az sem elengedhetetlen, hogy az adott mappot mennyire tudod kihasználni.
Pl: Prémium T-34-57 vs King Tiger P városi pályák. (A nagy mappokon szinte semmi esély) Szemből semmi ötletem sincs, de ha meg tudom lepni, akkor vége. T44 vs Ferdi. Ash Rveren 3at is klőttem belőlük, mert meg tudtam úgy közelíteni, hogy nem vettek észre. (SB)
Én azt látom, hogy sokszor - sajnos ez nem rajtunk múlik - a csapat 3/4-e azt se tudja merre van arccal. Nekirohan az ellenfélnek hanyadt homlok, aztán szid mindent - csak magát nem - hogy már ki is durrantották. A német ágon akkor van sansz, ha értelmes a csapat és értelmesen használják a tankokat. Csak hiába akarnánk mi/ti használni a fejünket, ha amásik 10 játékos kretén! Ez a magasabb Tier-ekben hatványozottaban igaz. SZERINTEM!!!
Én magam már nem is játszom sem AB sem RB-t csak SBT. Ott van élmény és esély. Jó az, hogy nincs marker. Csapaton belül, meg kötelező kommunikálni.
Ja, az orosz ágnak meg szerintem úgy érdemes nekiállni, hogy kell egy Prem.T34-57 asszem 1350 gold, és csak azzal menni az elején. Tuti recept az orosz ághoz: 1 nap Prem fiok+T34-57+4-5 óra játék=50e-70e RP és 400e+500e Silver
Szép napot!
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.04.26. 15:12:26