37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Malarki #20868 Ott is részt vettek, de az Ardennekben is ott volt a 653. nehézpáncélvadász-osztály 9 JT-je az 5. páncéloshadsereg alá rendelve, ám bevetésre nem kerültek, csak tartalékba voltak helyezve. A nehéz terepen nem sok hasznát vették volna, akkor akarták bevetni őket ha átkeltek a Meuse-ön.
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.04.27. 18:29:54 -
Szpecnyaz #20867 Ők a Nordwind hadműveletben vettek részt, ami december 31-én indult, Elzászban, hogy tehermentesítsék az Ardenneki csapatokat.
Utoljára szerkesztette: Szpecnyaz, 2015.04.27. 18:21:34 -
Igen, én is így gondolom.
Amúgy az érdekes, hogy a valóságban ha jól tudom a T-34-ben az volt az egyik pozitívum, hogy ha az üzemanyagtartályt találták el, nem tudott robbanni, hanem csak kigyulladt, itt viszont ha jól emlékszem nekem mindig az robbant be. -
Kurfürst #20865 A Wiki szerint a 653. nehéz páncélvadász osztály 1. százada részt vett az ardennekben, az északi csoportnál. Persze attól lehet még kamu a sztori. -
Szpecnyaz #20864 A probléma annyi, hogy az Ardennekben nem volt Jagdtiger, csak Jagdpanther. -
Kurfürst #20863 Átszalad rajta a páncéltörő lőszer anélkük hogy robbanna, azért célszerű a HE. De ez utóbbi tudtommal könnyebben is vezet lőszerrobbanáshoz találatkor, ezért nem bizti hogy megéri ezért magaddal vinni. Ha marad az AP, lődd ki a motorját ha tudod, és szórdd meg közben megymaggal. -
A Pz3-asnak ez volt az első csatája, egy erősen tapasztalatlan sloton. -
Rb, 11 kill Pz4 F2, Pz3 M. 5000+ pont, győzelem.
Link
Utoljára szerkesztette: Nohab, 2015.04.27. 14:12:18 -
Lövöm mindennel ami van (géppuska + ágyúzás mindig különböző helyre ) -
Madi92 #20859 Azokat HE-vel vagy hasonló robbanó lövedékkel kell lőni, esetleg legéppuskázni, ha nagyon nyitott. -
Nekem eddig még csak a T-34-ek robbantak ilyen szépen. SPAA-kat vagy miket meg van, hogy szitává lövöm, de nem akarnak meghalni. -
Madi92 #20857 Link
12+1repcsi kill, bár low tier, szóval.. :D de annyira jó itt szopatni a népet, látom, hogy azt sem tudják merre van az előre. Amúgy hozzáteszem, hogy amcsikkal még csak itt tartok, szóval nem ok nélkül rontom itt lent a levegőt.
Amúgy más is tölthetne fel replayt, elég jó a kezelőfelület, szóval izgalmas így visszanézni csatákat.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2015.04.27. 12:52:03 -
twinr #20856 Oldalról minden tank lőhető könnyedén.:)
-
Na ezt nem láttam az adatok között. Igen, a döntött páncél elég jó, de ahogy nézem szépen lehet az oldalát lőve robbantani, nem egyet sikerült így kiszedni. -
kissssss #20854 t-28e-re pakoltak +páncél lemezeket, aki nem tudja hova kell lőni az komoly bajban lehet mert annak ellenére hogy papírpáncélzata van elég sok lövést kibír, amelyik orosz tanknak a neve mellet ott szerepel a nagy E betű arra pakoltak + páncélt.
a t-34 tankok meg mindig is egy kicsit op.k lesznek a trükkös testpáncélzatuk miatt :) -
Madi92 #20853 Eléggé Opé szerintem is, én pár napja értem hozzájuk. Csak a M4-et nem szeretem velük, mert szemből nem tudom átlőni... még :D -
T-34 az op, vagy csak épp mákolok vele? Nagyon bejön az első kettő változat.
T-28 és T-28E között meg mi a lényegi különbség? Nézve az adatlapokat nem látom indokoltnak a kifejlesztését az E verziónak.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.04.26. 21:25:18 -
kissssss #20851 sajnos ez jellemző a gajinra, valamelyik témára ráfekszenek csinálják buzgón aztán hirtelenjébe átnyergelnek valami más területre. -
Stefan99 #20850 Tudtommal az egész játék úgy indult, úgy lett beharangozva, hogy össz fegyvernemi játék lesz. Nyilván ízlés kérdése is, én személy szerint ilyesmit keresnék, egy vh 2 szimulátort. Valami hasonló játékmóddal mint a ww2 online battleground europe. Egy állandó napi 24 órában online szerverrel, ahol van egy nagy térkép városokkal frontvonalakkal stb, és állandóan menne a háború. -
StrikeFor #20849 árkád módban mindenkinek ugyanaz van :P -
Dewri #20848 Más nem is hiányzik mint a gyalogosok. Akkor a városi pályákat már lehetne is kivenni... Nem kell ide ennyire "mixed" mód, bőven sok még a repcsi vs tank is. Anno volt róla szó, hogy majd egybenyitják a csatahajókkal is, ha lesznek, hogy repcsi vs tank vs hajó. Az is szépen nézne ki, ahogy a csatahajók 20 km-ről rommá lőnek mindent a földön, a repcsik meg kinyírnak minden hajót...
Szerintem a világ legjobb játéka lenne minden ilyen tankos-repülős-hajós-robotos online cucc, ha pl az MM tök egyforma gépeket rakna be a két oldalra. Akkor nem lenne probléma a BR, meg a +2 tier, mindkét csapat teljesen azonos eséllyel indulna, jóval több múlna a játékosokon, mint a jelenlegi átlőhetetlen vs harmatgyenge párosításokon. De hát ez túl egyszerű megoldás, egyszerűbb nerfelni/buffolni havonta, a játékosok meg szenvedjenek nyugodtan, kit zavar, csak vegyenek elég prémium vasat... -
Stefan99 #20847 Lehet most túl negatív hangulatban vagyok, de igazából megérdemelnék valahol hogy bebukják az egészet. Annyi elcseszett döntést hoznak. Már eleve az, hogy azért nem raknak be gyalogosokat, mert benne akarnak maradni a 12+ korkategóriában. Milyen kretén üzletpolitika már ez, eleve miért célcsoport a 12-14 éves korosztály egy HÁBORÚS játékban? Afölött meg úgyis játszanak mindenféle shooterekkel, tök mindegy éppen milyen korhatáros. És emiatt van az is, hogy csak azt merik kiírni, hogy a pilóta eszméletlen, miközben valójában épp üvöltve halálra ég egy lángoló roncsban.:D -
Stefan99 #20846 Értem én. Igazából nekem az a bajom, hogy kezdem baromira megunni ezeket a custom csatákat. És ezen nem segít akármennyi gépet raknak is be, mert a játékélmény ettől nem változik. Miért nem az angol és japán tankokon dolgoznak?
Az a baj, mire eljutnak a ww módig, lesz más, jobb játék, figyeljétek meg. Már ha egyáltalán eljutnak és ha igen, nem egy rakás szar lesz.:) -
Stefan99 #20845 Na ja. Pont erről beszéltem, beraknak egy csomó szart feleslegesen, a játék más részeit meg elhanyagolják. -
kissssss #20844 most azért gondolj bele ha a sturmi csinál egy nagy tüsszentés azzal a 380mm rakétavetővel szerinted mi fog történni az ellenséges tankkal a játékban?
még ha nem is nyírja ki de lánctalpaknak annyi fő ágyú kiütve toronyforgatás szintén esetleg ki is gyulladhat a tank.... + ha a robbanások által keltet lökéshullámok is lennének a játékban valószínűleg a kisebb tankok elrepülnének a pálya túloldalára :DD -
Malarki #20843 A StugIII sem annak volt szánva, a SU-122 sem annak volt szánva, a Su-152 sem annak volt szánva, sőt a KV-2 sem annak volt szánva.
A Sturmtigert is bevetették tankok ellen az Ardennekben, van is egy ilyen urbanlegend, hogy egy lövéssel két Shermant lőtt ki egyszerre. -
Stefan99 #20842 A Sturmtiger nem tankelhárítónak volt szánva, egy ilyen játékban ahol csak tankok repülők vannak, nem tudom mennyire van értelme. -
Malarki #20841 Igaz, de ha a játékba valszeg a Panzerwerfer 42 fog bekerülni. Mert gyanítom vagy minden nemzetnek lesz ilyen rakétavetőse vagy egyiknek sem. Ruszkiknál meg ugye magáért beszél a Katyusha.
A Sturmtiger érdekes lenne valóban :D Bár végül is ha ilyen Su-122, Su-152 féle rohamlövegek bekerülhetnek, akkor akár annak is lenne létjogosultsága. Bár szerintem akkor már a Brummbar reálisabb opció. -
Igen, ismerem ezt a két típust, csak a kérdés a "2 in 1"-ra vonatkozott, ott meg volt csapatszállítási meg támogatási funkció, és mellé a raketta.
Most ha jön a Doomturtle 6.7-be, akkor nem lehetne a germánoknak Sturmtiger? :) -
Malarki #20839 Azért az ilyen visszaemlékezéseket se kell készpénznek venni. Halottam már nagyobb baromságot is veteránoktól, pl. Tigrist a csövön belőve robbantották fel vagy hogy T-34-ekre menet közben ugráltak fel és úgy dobtak bele gránátot meg hasonló. -
kissssss #20838 JT pattan a shermi torony hátuljáról? akkor valószínűleg nem a legképzettebb német harckocsizók ülhetek abban tankban
biztos félrecéloztak.
-
pirdi #20837 Most volt délután a DOQ TV-n a "PAtton 360 fokban" című műsor. Animációkkal mutatták az ardenneki tankcsatákat. Az öreg Shermannos csóka meséli, hogy szembe találkozott a Jagdtigerekkel. Tolatott, majd hátrafordította a tornyát. A JT telibeverte a torony hátulját, elrepedt az egész öntvény de azonkívül, hogy elterültek a tankban az iszonyatos lökéstől, nem történt semmi. Hogy dicsérhették az égi Ganjit! -
Már bocs, de valamikor, amikor még 7.0 alatt volt, a ZSU-57nek nem volt valamilyen 200+ penes lövedéke? Vagy csak én emlékszem rosszul? -
is4 -el vagyok, egy is-4 meglövi az ágyú mellett közvetlenül a lövegpajzsot, és bepattan a repesz a torony alatti lőszerre.. kérdem én: HOGY A PICSÁBA??? direkt csökkentett lőszert rakok, a jobb oldali rekeszek üresek, erre a torony alattit ő berepeszezi.. hát kössz.. -
Max_Andaxin #20834 -:) Olvasgatom a fórumot és néha tök jókat mosolygok. Srácok, ez tényleg csak egy játék, a maga agyérgörcsöt okozó bugjaival, ballanszaival, és hasonlóival, de ez akkor is csak egy játék. Ne fogjátok már fel ennyire komolyan. Az is milyen már pl. Simevent indul a csata, megyek 200 métert, jön egy FW-190 jól képzett játékossal és a nyakamba dob egy bombát?....ok respawn, de ha Havy-vel van ugyanez??? Na az nem túl nyereséges csata.
Jönnek az amcsi TD-k? Jaj nem lehet őket majd kilőni? Dehogynem, annak is meglesz a módja majd, csak látni kell mit tudnak, meg mit NEM azok a szörnyek.
Csapattársammal a német ágról (Tier III-IV) ből átrukkoltunk az orosz ágra. Hozzá teszem nekem személy szerint a halálom, hogy a ruszki tankoknak szinte semmi lövegsüllyedése sincs. Először fura volt és rülelltem őket, de alkalmazkodni kellett, és mot már (T34-85 D5T, T34-85, T44) kifelyezetten jó velük játszni.
Nekem az a véleményem, hogy ki kell ismerni azt a járgányt amivel mész, és tudni kell, hogy mi azok gyengéje amik ellen játszol+ az sem elengedhetetlen, hogy az adott mappot mennyire tudod kihasználni.
Pl: Prémium T-34-57 vs King Tiger P városi pályák. (A nagy mappokon szinte semmi esély) Szemből semmi ötletem sincs, de ha meg tudom lepni, akkor vége. T44 vs Ferdi. Ash Rveren 3at is klőttem belőlük, mert meg tudtam úgy közelíteni, hogy nem vettek észre. (SB)
Én azt látom, hogy sokszor - sajnos ez nem rajtunk múlik - a csapat 3/4-e azt se tudja merre van arccal. Nekirohan az ellenfélnek hanyadt homlok, aztán szid mindent - csak magát nem - hogy már ki is durrantották. A német ágon akkor van sansz, ha értelmes a csapat és értelmesen használják a tankokat. Csak hiába akarnánk mi/ti használni a fejünket, ha amásik 10 játékos kretén! Ez a magasabb Tier-ekben hatványozottaban igaz. SZERINTEM!!!
Én magam már nem is játszom sem AB sem RB-t csak SBT. Ott van élmény és esély. Jó az, hogy nincs marker. Csapaton belül, meg kötelező kommunikálni.
Ja, az orosz ágnak meg szerintem úgy érdemes nekiállni, hogy kell egy Prem.T34-57 asszem 1350 gold, és csak azzal menni az elején. Tuti recept az orosz ághoz: 1 nap Prem fiok+T34-57+4-5 óra játék=50e-70e RP és 400e+500e Silver
Szép napot!
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.04.26. 15:12:26 -
twi , Master: Köszi :) -
A "soon" WW2 móddal a Gaji annyit csúszik mint a WoT a Havokkal. -
IS-7????!!!!
Azzal a 130mm-es löveggel meg a forntjával mi a tökömet keresne az itt? IS-4et alig lövik át a németek nemhogy még azt a kurva IS-7et. Ha az bejönne akkor jöhetne az E100,E90,Krokodil is kompenzálásul.....
Szóvak rohadtul nincs értelme még1 orosz postwar szarnak. -
Játékon belül keresd meg a Replayst (neved mellett balra lévő gombban van valahol talán, nem tudom most így fejből), és oda be tudod tallózni miután letöltötted. -
twi452 #20829 be kell másolni a Replays mappába és játékon belül meg lehet nézni
amíg nem jön egy nagyobb verzióváltás persze mert utána nem fognak működni a régiek.. :)