War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Akkor azért kapok 20 perces meccs után 8 killért 1000xp-t.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Itt eltűnt az az izgalom a játékból ami régen volt.
Nagyot fogsz csalódni ha azt hiszed itt nincs ilyen. Sőt, rosszabb.
Én minden nap a tankok előtt megyek 3 nem tankos nemzettel 1-1 bombázóra kihegyezett kört, és hopp, megugrik átlagban 250 ezerrel a bankszámlám. 😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
yossarianHUN #16747 hsz😄ettó,kb 3hete játszom ezzel a játékkal.
Nincs a +- 25% pen,ami sima -20% konstans(M41 Bulldog még egyszer sem vitte át az Is3 cápa orrát 175(papíron)pen mellett.Nincs -2 tier szopóág(tier7 vs tier9 60%ban),illetve legalább megvan adva az esély(Tigert,Kt-t oldalról simán kikapod t34 variánsokkal).
Ha valakit a wotban becserkészek simán megsz...at 1 richochet lövéssel 10méterről,mire ő ammot lő/felgyújt(néha menetből is).
Nem lő a tankom 200méterről a földbe(Rhm Borsig közel 2k csatával rendszeresen 6óránál a földbe lő.)
A wot 2 csatával felbosszant,itt a bukó sem olyan fájdalmas hála a normális xp/kredit hozatalnak.Nincs ping,lagg gondolom itt.
Az,h top tierben oroszra kell váltanom(vki írta itt tegnap(Luciferkee),h 6.7 felett kevés a német)kibírom,a lényeg,h ha leülök szórakoztasson.Itt újra érzem a wotban már nem.Nekem ennyi elég.
Persze ez sem tökéletes,T34 borította már fel a Tigrisem.Ahogy este írták előttem,nekem is remeg a cső,ha a padkára megyek,sőt álló helyzetből megfog a szobor/kandelláber,szerintem az eresz csatorna is(nem tudom ledönteni minden tankal rgo "stuck"érzés.)Ezeket kiküszöbölöm,amíg javítják a game-t.+valóban itt is(wot-ban is) bemásznak a hátsódba,nehogy tudj tolatni.(Ilyenkor már lövés előtt elkezdek mozogni a tankal,h vegye észre nem jó helyen van).Szal itt kevesebb a stressz,több az öröm jelenleg,mint a wotban.
Peace 😊
Azt meg nem fogják fel az emberek hogy ÚTKÖZEPÉN, HÍDON, KAPUBAN, kempelni ELTORLASZOLVA az egyetlen átjárást nem állunk meg mert ki is lököm a picsába.
Az egyik barom a völgybéli két szikla között ment el repülni hogy véletlenül se lehessen addig menni zászlóra, ki is szoktam lőni az ilyeneket.
Megtanultam a tankok értékeit,mert jó játékos akartam lenni(a töltés időket is vágom,mennyi időm van,amig újratölt a wotban)
Annyit kell most néznem,h a tank armorja hogy változik a dőlésszög hatására(a t44 front armorja csak papiron 90).De itt közel nem 200 tank van,mint a wotban.Amit leginkább figyelek a wt-ben(garázsban),h annak a 10-20 tanknak PONTOSAN hol van az ammo rack-je.Többnyire a "törzs és a torony találkozásánál,oldalt",a KT tornya pl hátulról simán robbantható(alap porsche).
Ami nekem itt nagyon tetszik h pl a t34-el is van esélyed a Tiger ellen.( kicsi a nagy ellen)
Van 2 Paneterem D és Á tipus eszméletlen hangjuk van,jók a lövegek hangjai.
Ha jól dolgozol akkor a bukó csatában is szépen kaszálsz,ez nagyon jó!+ ami még egyből feltűnt a wothoz képest:A stock tank is használható,nem kell szenvedni a lánc talpért,motorért és egyből van egy használható ágyú.(A wot nagyon ráállt,h váltsd át aranyért(euro)a free xp-t ha nem akarsz szenvedni,"pay to win".)
Ráadásul itt van (már) páncél/modulnéző is, szóval ha kicsit is érdekel a dolog, akkor utána tudsz mindennek járni magad, nemkell a netet bújni guidek/tank leírások után. Persze sokan szarnak bele utána meg sírnak.
WoT-al sokat nem játszottam, talán ha a németet Tier3-ig "kihúztam". Valahogy sosem jött be, nekem úgy tűnik mindig mintha kis makett tankokkal játszanék (nem, nem vagyok grafika buzi, de nekem az a grafika azt a hatást kelti, nincs meg az az érzés, hogy egy (azon a szinten) 20 tonnás járművel vezetnél). Továbbá a spot rendszer sem nagyon tetszik ott. Szerencsére még addig nem nagyon jutottam, hogy artikkal találkozzák 😊
A wot azért lett fertő,mert behozták a kredit alapú gold lőszert.Ha játszottál wot-al nem ragozom tovább. 😊 (E100 (tier10es német top) alap lőszere 235 mm pen,a gold 335 mm...Most meg nem győznek mindent kitalálni,h visszacsábitsák a játékosokot,mondjuk 90%a béna,el vannak a goldal,artyval.Csak az nekem nem játék,ill.itt 1/10 az ideg,persze van hülyeség itt is.Top tank elbújik stb...
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.12.06. 19:04:39
Szerencsére sokan nemtudják, hogy a tornyot kell lőni a Porsche tigrisnél, úgyhogy azért bőven lehet vele aprítani! Ami nekem nagyon bejön az a ferdi, csak lassu, lomha, és IS-4 ellen játszol. 😊
A t44-re azt tudom mondani,h próbálj flankelni(oldalba kapni)...Amikor a Panterem ellen van szemből,a tornyot/löveget lövi,utána már kilő,de ez is csak tegnapi tapasztalat.Arra jó volt,h ne rohanjak ki elé kard-ki kard módban,szal próbáld ki te is.(Mondjuk meguntam és gyakorlóban megnéztem, a Panter nem lövi át szemből,a 90mm armor inkább 150 a döntött lemez miatt,viszont löveg/torony szemből easy😊
"105mm-es Tigris vs IS-4 nem fun. Panther II vs T-54 szintén nem fun" Ez olyan,mint a wotban a +-2 tier,24k csata után nem véletlen,h inkább a wt-t preferálom,de az esélytelenség itt sem kell.😊
Utoljára szerkesztette: Destydeme, 2014.12.06. 18:49:29
És akkor még ottvan a ZSU-57 légvédelem, úgy kaszálja le a Tigrist, hogy öröm nézni 😊
Nem azt mondom, hogy hagyd abba a német ágat, csak szólok, hogy mi vár rád! Ki lehet bírni, de én jelenleg 6.7 feletti tankot nem viszek a német oldalon (orosz oldalon meg még nincsen, T-44-el szenvedek, egyszerűen nem tudok vele semmit átütni, tippeket várok! )
Abba, hogy 6.7 felett játszhatatlan a játék már nem megyek bele, 1-1,5 év alatt nem sikerült javítani/csinálni valamit ellene, akkor ezután sem fog. 6.7 felett vége a német ágnak, tudomásul kell venni.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.12.06. 16:06:55
- "Halott" tank mögé bújás (jelenleg át lehet rajta lőni / eltűnik). Nyílván árkád módban nem a legjobb, de most csak realisticról beszélek.
- Tank fejlesztése (kicsit WoT szerűen bizonyos mértékben ágyú, torony, talpak cseréje).
- Spotrendszer átalakítása (ugyan nem WoT szerűre, de valami olyasmit kellene behozni, hogy a rádióknak is legyen értelme)
- A 3 ponots foglalást úgy ahogy van kivenném, maradjon csak az egy pontos, illetve a saját bázisos. Helyette lehetne beletenni valami "Hold a line" szerű dolgot, A csapatnak B ponton át kell törnie a pontot). Ha elfoglalsz egy pontot túl gyorsan fogynak a ticketek, a játék kezdetekor lassabban, illetve ahogy telik az idő / ahogy fogynak a játékosok úgy gyorsulna (nincs az, hogy elbújik valaki, és fél óra meccs van miatta).
- Időjárási jelenségek (hó, erős eső, éjjel, köd).
- Én személy szerint szívesen játszanék egy olyan móddal is, ami a jelenlegi RB csata, csak kevert tankokkal. (nem csak német vs orosz, hanem keverve). Úgyís mindig kevés a játékos, így legalább rövidebb idő lenne a várakozás.
Extrák: (nem fontos dolgok, de jó lenne):
- Ha már van 1-2 tankon füstgránát akkor legyen már használható.
- Mivel orosz tankokból sokkal több volt, ezért lehetne azoknak a tankoknak a respawn pontját lejjebb vinni.
Röviden ennyi jutott eszembe, persze ezek mellett még a legfontosabb a Damage Modell folyamatos javítása, illetve a hit detection, mert még mindig nem hiszem el, hogy 10 játékosból 9 pixelre pontosan mindig ugyan ott talál el.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.12.06. 15:59:39
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Link
Az mondjuk elég gáz, hogy csak 2 amerikai tankot lehet kipróbálni (M2A4, M3 Stuart), de hát ez van.
Egyéb finomságok erre: Patch notes
Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.12.05. 21:48:49
Hátha van aki még nem ismeri.
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Még csak t34 85(d-5t)-m van,de már az is tetszik és ellenként a t44 szépen muzsikál(fürge),vagy a gazdája volt ügyes.
de köszönöm a hszt,amit írtál 😊 Azért kérdeztem,mert nekem annyira nem tűnt szembetűnőnek az adatok,de a tank"élesben"stock állapotban is egész mozgékony,biztos kedvelni fogom.
Én szeretem a t-44-et is.Valóban mozgékony.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.12.05. 11:59:48
Előre is elnézést, tudom nem igazán itt van ennek a helye, de ha érdekel valakit 10000 aranysas 8000 forintért az írjon rám legyen szíves. Elnézést az alkalmatlankodásért.