11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • [NST]Cifu
    Másképpen értelmezzük amit írt. Én arra reagáltam, hogy nem hagyja a csapata nyerni. Most belemehetünk abba a tételbe, hogy mit takar akkor szerinte a "semmit" szó, mert takarhatja éppen azt is, hogy még az előtt, hogy bármit tehetett volna, az ellenfél artyja kicsavarja a tankjából. Erre is volt példa. Azért remélem azt te sem gondolod komolyan, hogy tényleg ott áll csak, és semmit sem csinál...

A WT-s példád pedig megint más jellegű, ugyanis itt is azzal pedálódznak sokan, hogy nem érdekli annyira, ha veszít a csapat, mert az egyéni eredményt jutalmazza a játék. Ebbe nem akartam belemenni, mert vegytiszta WT(A) téma, de amikor bombázom a földi célokat, megkapom a "Bomber" jelzőt (legtöbb elpusztított földi egység), de még így is vesztünk, mert a csapattársak inkább a légi célokat lövöldözték ki, és ezért sokkal, de sokkal több XP-t és lion-t kaptak, mint én, akkor ezen is el lehet lamentálni egy sort, hogy akkor miért is vesződjek én a bombázással... Miközben a másik oldalról jöhet az érv, hogy ha viszont lelövik az összes gépét az ellenfélnek, akkor is győzünk... és ebben is igazuk van. De akkor kinek is van valójában igaza?

Azt neked erre az az érved, hogy lehet mással is játszani ? No comment.

Ha neked ebből az egészből csak ennyi jött le, akkor aligha hiszem, hogy az általam leírtakkal van valójában problémád...