Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
De mind a kettő a korszak maitt és nem azért, mert eleve halálra ítélt dizájn volt.
A Maus igen, de egy t32 vagy is-4 a vh időszakában elég jó lett volna.
Nem véletlen, hogy a Tigris 2-vel előre-hátra feltörlik a padlót.
Szerintem jó az, ha minél több tank van bent, sőt én nem vagyok a csak létező tankok álláspont melett.
Szerintem igenis megvan a maga feelingje egy wartgunder féle játékban egy e-100-nak pl, ahogy a masunak is, nekem legalábbis.
A probléma inkább a balansz, németeket nem lehet épkézláb kibalanszolni, mert a csúcsgépeik is maximum közepesen jók a gyenge páncél és egyéb menettulajdonságok miatt.
Ha megpróbálnánk összehasonlítani alacsony gépeiket (pz4,pz3,pz2,stug,jpz4) a velük szemben álló francia,brit,szovjet,usa gépekkel akkor nagyon alul maradnának, mert páncélvédelem tekintetében rossz vicc összehasonlítani őket és a tűzerő is maximum csak a panzer 4-en van ami felvehetné ezekkel a versenyt, de cserébe kuka páncél.
A közep gépeik a Párduc,Tigris duó az ami úgy ahogy egyenlően fel tudná venni a versenyt ezen nemzet hasonló gépeivel.
A top gépeik (KT,JT,JP,p2) viszont meg már gyengék az ezekkel szembe kerülő alied tankokkal, mivela többségük már ekkor háború utáni fejlett tankokat kap.
De ha csak háborús dolgokkal akarom összehasonlítani, akkor is egy Pershing mérföldekkel jobb mint Párduc, mivel egyiken van egy igen jó ágyúsüllyeéds+páncél, míg a másikon habár jó az ágyúsüllyedése, de nincs toronypáncél.
Szovjeteknél egy T-44 sokkal jobb mint bármi a németeknél,IS-3 szintén,T32 szintúgy..
Sokkal jobbak már ezek dizájnilag,ágyúügyileg és páncélvédettésget tekintve is mint a KT,Párduc duó.
És ezek rank 4-es dolgok, szóval már ott problémás a balansz.
Rank 5-be meg tényleg csak és kizárólag az E-50,E-75,E-100,Maus dolgok azok amik valamennyire fel tudnák venni a versenyt a többi nemzet dolgaival szembe, de még így is rosszabbak lennének, ágyú,dizájn miatt ugyan olyan szarok mint a KT,Párduc páros.