War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nesuten

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

AnuluWork
Akkor majd kitapasztalom. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Sherman0070
Igazából nem vagyok tisztában mi a legjobb elosztás a repair skillnél. Nálam mindegyiknél 20 pont van azon.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Trabant93
Ezt már szeretem 😊

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

AnuluWork
Tehát, ha jól értelmezem, van a field repair skill minden crew membernél.

Ha sérül valami, akkor az egész banda értéke összeadódik, és "közösen javítanak". Mindez tart egészen addig, míg valamelyik meghal/megsebesül. Utána a maradéké csinálja ugyanezt? Vagy van a field repair skill/crew member, és akinek a legtöbb, az kezd el javítani, tehát érdemes valamelyik membernél maxra gyúrni?

Azért kérdezem, mert bár a repülős résszel régóta játszom, a tankosba eddig bele se kezdtem. Utoljára a zárt béta idején toltam, ott meg nem foglalkoztam ilyenekkel. A repülősnél ráadásul a repair máshogy működött.

Sherman0070
Szerintem mindenhova ugyanannyit érdemes tenni.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

AnuluWork
Meg tudnátok nekem mondani, hogy a field repair skill a legénység tagjainál hogyan működik és melyik emberkére érdemes a legtöbb pontot tenni?

PLaci
ROFL! Pz3 M -el eltaláltam egy Wellingtont! 😄
Sajnos nem Sprgr 38 -el, a PzGr 39 átment rajta... 😊

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Eszméletlen jó tank ez a Tigris. 11 kill teljesen stock állapotban. Mondjuk megfogadtam azokat a tanácsokat így nem igazán bonyolódtam vele közelharcba és szépen lehetett ritkítani vele az ellenség sorait.

Itt is üdvözlöm HUNkovacsgyulat egész jól el volt a csetben a meccs alatt. Csak a sok csillag és a noob sokat szerepelt a mondataiban. 😄
Köszönöm,pont a játék oldala ment ki a fejemből,pedig már láttam régen😄
Kv-85.Hatalmas a tornya a Kv-2-nek.Nagyon jó célpont.

Sziasztok!
Skacok tudna valaki linket tank skinekhez?
Csak RB-t játszom.
Én KV-85-re szavaznék, KV-2-nek sokáig tölt, jól kell vele célozni, ha nem találsz akkor utána sokáig kell várnod a következő lövésre, addig ki vagy szolgáltatva az ellenfélnek. Mondjuk kérdés az is, hogy ab/rb/sb csatákat mész?
Oroszoknál hármas szinten a KV-2-re, vagy a KV-85-re érdemes rámenni (először)?
BooMiller
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fury

Ja😄 római SS prétoriánusok. Ha megnézed a sorozatban, egytől eggyig csak áll és várja hogy kinyirják a lázadók.

angelus1991ster.blogspot.hu

Hülye retardált rammerek.Legalább annyit betehetnének a játékba,fizika néven,ha egy buta és béna ember csak rammolni tud,legyen fekete az ágyúcsöve.Szánalmasak tényleg....

Vannak túlzások benne,de egész jó lett.Érdemes megnézni.De itt is egy kicsit hülyék a németek.

BooMiller
Voltak Wermacht egységek a Spartacusban?😄DDDD

Legalább egyszer végeznék ki az összes jenkit. Félek megnézni, remélem nem olyan mint a ryan közlegény megketyintése, hogy a szövetségesek egyetlen nagyhatalma az Usa. Wermacht katonái meg egytől eggyig agyhalottak mint a Spartacus sorozatban és 300-ban.
Legalább a Fehér Tigrisben nem a hős pátoszmánia volt a fő.

angelus1991ster.blogspot.hu

Az a fordítás, megszerezte a "Orvgyilkolás sorozat címet " 😄
Nesuten

... avagy a kézikönyv hozzám

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

FURY-t láttátok már! odbasz! nézze meg aki tudja! iszonyatosan látványos /még ha az USA a Hero már megint/
Sherman0070
Hogy fért be a lövegén a 88-as lövedék? 😄

Fura Alak
Papír vékony közép-kemény "páncélzattal" a legtöbb német ott lőtte át, ahol neki jól esett...

Fura Alak
ÁÁÁÁ, de utálok friss, fejlesztetlen tankkal menni! 😊

Pz 4 G -vel először úgy kicsinálták a váltómat, hogy átváltott franciába! (Előre 0, hátra 1 sebesség.) Egy másik csatában meg lazán kigyulladtam, de poroltó hiányában szép lassan, sorban ment minden tönkre, amíg el nem érte a lőszert... 😄

Lőttek ki így M4 Shermant...
Sherman0070
Ahan... akkor rank5 ben azért rammol le repülősnél naponta 6 retard. Meg azért jön nekem tásram 40-el... tényleg kevesebb.... Maximum azért kevesebb mert kisebb a játékosállomány (és egyre kisebb lesz)

Nesuten

kösz
Jeffjohnson
Valószínűleg most simán meg lehetett lőni úgy a tankot, hogy a löveget átütötte és bement a torony nyílásán vagy a löveg csak dísznek volt ott és csak 1 lyuk volt a torony közepén. Ez nekem ilyen félmegoldásnak tűnik, amivel a játék egy hibáját próbálják szó szerint befoltozni.

http://forum.warthunder.com/index.php?/forum/238-magyar-f%C3%B3rum/
Itt nyugodtan érdeklődhetsz ha van kérdésed.
1.45 frissítéssel talán.Az meg december...vagy január látva 1.43 al meddig húzták.Biztos igyekeznek hisz sok játékost hozna.
miért baj ha érdeklödök a játék után?
Nesuten
Közöd vagy érdeked ?

Nesuten
Pedig sokkal kevesebb van mint WoT -éknál

😄DD Emlékszem mikor a Wotos fórumban mindig azt jósolták, hogy na majd a WT, ott nem lesznek autista noobok mert szimulátor meg egyebek. Hát ennyit róla. Én arcade-be játszok (mert nem vagyol profi még segédeszközök nélkül), de valahogy nem tud érdekelni hogy nyerünk vagy vesztünk. Annyira fos az egész cap rendszer főleg 3 bázisosnál mert többnyire vagy nem tudják mi van vagy leszarják. Amúgy meg már értem wotból honnan van a medáleső. Most az utóbbi másfél hétben megint kipróbálltam a gamét most elég gyakran kapom a sok cucc mellé az antimechet de az adamant se ritka. Németeknél meg a második stug meg a pz 4 f2 végre már azt hozza amit vár az ember. Orosz tankok meg no comment. T 34 meg a kv1 rövid 75-öse csak osztja a halált. Kv 1 az külön vicc, volt hogy láncot 2 tank össztüzében javítottam a löveggel egyetemben és túléltem. Vagy volt mikor szemből jöttek hárman. És ez arcade ahol van indikátor. Idáig kétszr szedett ki belőle tank (német) meg egyszer egy repcsi. Fizika meg hagyjuk, nagyon buta.
Helosztok
Nem tudjátok mikor jönnek az amerikai tankok?
Csapat. Ennyi. Lőhetsz te ki akármennyi ellenfelet, lehet bármilyen a grafika, a fizika, a BR, a játékmód, ha 15 autista szobanövényt kapsz magad mellé, szemben meg legalább a csapat fele normálisan dolgozik, akkor tökmindegy...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2014.11.27. 15:58:40
Sherman0070
De attól még itt nem kell a csövet betömni... Maximum ha a lövedék a kaliberje miatt nem "fér" be a lövegbe akkor a löveg megsérül.
De ha már ilyen apró szarságokra figyelnek akkor csinálják meg a rank systemet is mert 1 hónapja nem vagyok képes játszani a játékkal ezek a szarságok miatt. Meg akkor már a jutalmazási értéket mert Realistic battles-ban 8 élő ember KILLÉRT igen 8-ért 1000XP ADOTT. Ez olyan mint ha wotban 5000 sebzéses 10 killes meccs után adna 500xp-t. (Persze rank4 tankkal IS4M, T-54 hordák ellen műveltem szóval külön dícséret is kellett volna hogy megfingattam sztálni háború utáni tankjait)

Trucker39
Hetek óta nem játszottam ezzel. Ma mentem egy kört, sajnos vesztettünk. Olyan sok minden nem változott úgy érzem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szerk: Ja igen ez lemaradt. Valaki "elégedett" volt a játékban velem. <#awink>

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.11.27. 10:37:14

Na ez meg a másik...
Jeffjohnson
A valóságban kb. erre annyi esély sincs mint az 5-ös lottón úgy nyerni, hogy nem is veszel szelvényt.....

Hát azért nagyobb kaliber esetén nem biztos.
Sherman0070
"Kijavítva a hiba, ami miatt a lövegcsövön át is be lehetett lőni szemből a tankba."

Mert a valóságban alövegcsőben megállt volna a lövedék? Komolyan rosszabb mint ha wotos Q&A lenne.

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/193995-update-1431020-20141126/#entry3724167
mai frissités
Amúgy ezt a KV 1-et komolyan gondolták?😄 Ez piszkosul kemény cucc. Beforgatva azt se tudják mit kezdjenek vele.<#eplus2>
Sherman0070
Ha Arcade battlesban játszassz ne szidd a fizikát mert a nooboknak csak a tömény káosz kell. ( azért van az a játékmód hogy a noobok is tudjanak csatánként minimum 1 killt szerezni)