War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Ha sérül valami, akkor az egész banda értéke összeadódik, és "közösen javítanak". Mindez tart egészen addig, míg valamelyik meghal/megsebesül. Utána a maradéké csinálja ugyanezt? Vagy van a field repair skill/crew member, és akinek a legtöbb, az kezd el javítani, tehát érdemes valamelyik membernél maxra gyúrni?
Azért kérdezem, mert bár a repülős résszel régóta játszom, a tankosba eddig bele se kezdtem. Utoljára a zárt béta idején toltam, ott meg nem foglalkoztam ilyenekkel. A repülősnél ráadásul a repair máshogy működött.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Sajnos nem Sprgr 38 -el, a PzGr 39 átment rajta... 😊
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Itt is üdvözlöm HUNkovacsgyulat egész jól el volt a csetben a meccs alatt. Csak a sok csillag és a noob sokat szerepelt a mondataiban. 😄
Skacok tudna valaki linket tank skinekhez?
angelus1991ster.blogspot.hu
Legalább a Fehér Tigrisben nem a hős pátoszmánia volt a fő.
angelus1991ster.blogspot.hu
... avagy a kézikönyv hozzám
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Pz 4 G -vel először úgy kicsinálták a váltómat, hogy átváltott franciába! (Előre 0, hátra 1 sebesség.) Egy másik csatában meg lazán kigyulladtam, de poroltó hiányában szép lassan, sorban ment minden tönkre, amíg el nem érte a lőszert... 😄
Itt nyugodtan érdeklődhetsz ha van kérdésed.
Nem tudjátok mikor jönnek az amerikai tankok?
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2014.11.27. 15:58:40
De ha már ilyen apró szarságokra figyelnek akkor csinálják meg a rank systemet is mert 1 hónapja nem vagyok képes játszani a játékkal ezek a szarságok miatt. Meg akkor már a jutalmazási értéket mert Realistic battles-ban 8 élő ember KILLÉRT igen 8-ért 1000XP ADOTT. Ez olyan mint ha wotban 5000 sebzéses 10 killes meccs után adna 500xp-t. (Persze rank4 tankkal IS4M, T-54 hordák ellen műveltem szóval külön dícséret is kellett volna hogy megfingattam sztálni háború utáni tankjait)
Mert a valóságban alövegcsőben megállt volna a lövedék? Komolyan rosszabb mint ha wotos Q&A lenne.
mai frissités