Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
sulouos #2071 Nem a saját játékélményét félti, hanem az artistákét, akik, akár tetszik akár nem, ugyanolyan játékosok, mint bárki más. Az pedig még a WG-nek se célja, hogy tudatosan elrontsa a játékos játékélményét.
Erre majd jön a papolás, hogy dehát az artyhoz nem is kell skill, csak odaviszed a célkeresztet és katt. Ahhoz kell skill, hogy 3-4s-re előre megmondd, hogy hol fog megállni a célpontod, vagy mikor fog kijönni a fedezékből. Ehhez ki kell ismerned az átlag, mezei játékos mozgását, viselkedését, ami mocskos módon nem 2 csata.
A másik indok, hogy az arty kilövi a tankot 1km-ről is. Persze, de ha közel kerül hozzá az ellenség, akkor kb. esélytelen, főleg a nerf óta. Csak az olyan játékosokat tudja az arty kiszedni közvetlen közelről, aki annyira előreláthatóan mozog, hogy az már fáj.
Meg hogy az arty elől nincs fedezék. Érdekes, én ha rendes tankkal mentem, mindig találtam olyan fedezéket, ahova nem tud belőni az arty. Ez azért van, mert:
-tudom, hogy kb. hol állhat az arty
-tudom, hogy onnan hova tud belőni
-ha esetleg nem találtam fedezéket, vagy elpucoltam, vagy mocorogtam. Nincs is annál idegesítőbb dolog, mint amikor a célpont tudja, hogy rá nézel, és nem akar megállni egy pillanatra sem :D