11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Yag
    tapasztalta más is vagy csak nekem van mindíg ilyen szerencsém, hogy amikor a pályán egy domb mögül vagy kiszögelés mögül szzeretnék "kikukucskálni" akkor külső nézetben látni hogy hova fogok lőni, de ha periszkóp nézetben váltok hogy pontosítsam a célzást már lőnek is rám ... és pofán lőnek. Nem tornyon, frontlemezen. StuG III is pórul jár pedig elég alacsony vagy Pz IIi F2 is pedig nem magasabb a tornya mint másnak. Azt nem értem, mmíg én a periszkóból meg csak azt látom hogy a tank teteje látszik ... de bőszen lőnek rám vazze ... a pályán mindíg csak én látszódom nagyobb felülettel akiket én lövök azok csak ippen hogy kilátszódnak a kiszögelés mögül ? Biztos gyakorolnom kell még a rejtőzést de ennyire másképpen érzékelni az ellen és köztem lévő különbséget látszódásból már kezd kicsit megviselni. Vagy van valami trükk amiben én se mutatok többet mint kellene ?
    Azt tapasztalta már valaki, hogy ha rálő egy tankra, füst felhő kerekedik vagy a célzott tankkal keresztbe lőjük egymást és az általa kavart port "nem lehet átlőni" ? Vagyis amikor becélzom a tankot nincs füst, AB-nem célkereszt sárga, bumm, találat, visszalő ... porfelhő, irányzékon nem változtatok, célpont nem mozdul el, mert sziluettet látni valamennyire de a lövés nem talál ? Majd ha a füst eloszlik akkor ugyan ott a célpont és lövöm tovább ... már ha addig nem lőnek ki. Ez valami bug vagy szintén gyakorolnom kell ezt a fajta keresztbe lőjük egymást. hogy találjon is mozzanatot ?