War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, ezeket én is észrevettem, sőt még hull upgrade is van, amit évek óta terveznek bevezetni a WoT-ban... 😊
További plusz dolgok: már van magyar "klán" ott is, ahogy néztem ilyen egyedi tankokat lehet szerezni valamilyen pontok gyűjtögetésével a klánban (Bat.Chat, AMX 50 100, stb.)
Tegnap "szakaszoztunk" (nem tudom mi a neve a játékban) haverommal pár órát és azt vettük észre, hogy teljesen jól szórakozunk. 😄
Egyetlen dolog van ami zavaró. Gondolom valahol Oroszországban/Kínában vagy mittudomén hol van a szerver, emiatt konstans 200ms a ping.
Így meg nehéz mozgó célpontra lőni. 😊
Csak én attól tartok, amit már említettem, hogy a Wargaming jogi lépéseket fog tenni az eltávolításáért.
Na, de ez már tényleg elég OFF itt, kellene neki saját topic, ha még nincs. 😄

Hát igen, a kínaiak nagy másolók, és semmit sem szégyellnek...😊 Viszont ez a parancsnokvadászat tetszik, át lehetne venni, de automatikus újraéledés nélkül.

Nesuten

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Egyre jobban kedvelem ezt a T-44-et.Nagyon jó kis tank.Csak sajnos azt még mindig nem lehet kiküszöbölni,hogy orosz oldalon rengeteg a buta és ész nélkül játszó ember.így eléggé borzalmas.

Hali!
Az eventet,hogy lehet játszani,vagyis,hogy működik?
Azt láttam légi harcban van,tank módban is van?
Elöre is kössz!
Üdv
Ui:Ez a Wot utánzat egyre jobban izgat,ahogy olvasom az újításokat valóban beindult a fantázia Kínában! :-)
Van azért pár érdekesség benne, pl dinamikus időjárási viszonyok: homokvihar a sivatagban nulla látótávval/erős eső gyér látótáv/hóesés, aztán elül a vihar (10 másodpercről számol vissza) és kitisztul az idő! Ez évek óta nem megy a wotnak és a WT-ben se látom... Napszak is van, éjszakai harc. És a legszebb: fejleszthetők a tankok!! Utólagos upgradelés, 1 millió kreditért (vagy arany...) extra páncéllemezek, ezzel megváltozik a külső is (láncvédő oldallemez a kv1-re, hókotró lapát az m4-re pl...)!! Ilyet se látni egyik "nagynál" sem! Játékmódok a sima területfoglalás mellett: vadászd le az ellenfél parancsnokát (minden játékos újraéled, csak a parancsnok nem)! Árkád mód: lődd az ellenfél tankjait pontokért, aki előbb eléri a ponthatárt, az nyer, a játékosok közben újraélednek! Érkezik a "12 hullámban támad az ellenfél, te meg védekezz a csapatoddal" mód, csak 6 tank mehet át maximum a védelmi vonalon, a játékosok újraélednek! Nem csak területfoglalás 1-2-3 ponton és annyi. Itt legalább van némi fantázia is végre, ez miért nem jut eszébe végre valakinek a Gaijinnél vagy a Wargamingnél??? A FAQ szerint ez amúgy "Changyou" termék, amire rákeresve a google-ban az jön ki, hogy kínai cég...
Azért vannak nagyon vicces dolgok.Például amikor kiszed oldalról a t-44-ből a kb 150 méterre lévő wirbelwind.WTF?Gratulálok gaijin. 😄

Azért prémiumot ne vegyél, nem tennék rá nagyobb összeget, hogy sokáig fogja húzni. 😊
Ennyire pofátlan nyúlást régen láttam, mondjuk nem tudom, hogy jogilag mennyire problémás.
Oroszoknál sok mindent másképp értelmeznek... 😊

A wotnál pontosabb. Sokkal kevesebb megy mellé, főleg ha tiszta a célpont. Egyelőre legalábbis úgy tűnik. Majd magasabb tierre leszek kíváncsi, még csak tier2 vagyok...
Amúgy itt is van szórás, miért pontosabb a löveg? 😊

Gottfried
az. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Szerintem nagyon poén! 😊
Gottfried
Most néztem meg.Ilyen pofátlan másolást... 😄

Megcsináltam a tutorialt aztán mikor betett a garázsba és megláttam az MS1-et......
Egy leegyszerűsített WOT az egész.A WT mellé jó lesz. 😄

http://warthunder.com/en/news/2639-news-upcoming-us-armoured-vehicles-en
Mondtam."Közepes löveg és páncélzat.Azon a szinten vannak jobb választások." 😊

Javult a túlélésem Tigrissel. Igyekeztem szöget bezárni az ellenféllel. Jelenleg a tornyomat lövik át szemből. RB csatában nem tudtam kiszedni 10-20 méterről oldal irányból a KV1-L11-es tankot. 1 ment a testre, 1 a test és torony közé, de hatástalan volt. AB csatában meg T34-57 (nem prém.) került elém pár méterre, szintén az oldalát mutatva. 2 lövés kellett neki. A toronylövés nyírta ki. Majd feltűnt a színen egy IS1 szintén közel, őt tornyon kaptam, beadta a hogy a küzdőtérben, a lövegkezelő és parancsnok halott. De pár másodperc múlva átlőtte a tornyom homlok páncélját, és 1 lövéssel kiszedett. SB módban javult a helyzet. De itt is sok találatomba került míg ki tudtam lőni a T34-85 kb 800 méterről. Szerencsére a küzdelmünk közben beérkezett egy Párduc is, aki elvonta a tűzét. SB csatában 1,6km-re lévő cél ellen már használhatatlan a löveg. Hiába találom el többször is, muszáj közel mennem.
Panzer IV/70 esetében a nagy távolságra lévő célokat is ki tudtam venni, pedig annak kisebb az űrmérete. (de hosszabb a csöve)
Eredmény:
Maradok a közepes Pz.Kpwf-nél.
Az új facebookos játékot láttátok már? Ground War: Tanks. Egy az egyben wot koppintás, csak éppen nem 20 giga és pontos az ágyú... A tech tree is nagyon ott van, orosz-német-amcsi oldal van egyelőre, nincs tüzérség. El lehet szórakozni vele...😊
Nesuten

Tigris

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Köszönöm a válaszokat.
Nesuten
Nincs benne PzGr40 de ami van az egy lomhább lőszer és 103 mm üt át 2000 méteren ez pedig a Hl.Gr39

http://en.wikipedia.org/wiki/8.8_cm_KwK_36

Fura Alak
Mostanában ha tehetem inkább pzgr 39 -el lövök a legtöbb tankban, mint pzgr 40 -el, és csak akkor váltok, ha nagyon muszáj, mert ha a 39 -es átmegy, akkor sokkal nagyobb rombolást végez a tankon belül. 😉

Közepesen erős ágyú és páncélzat.Lassú.Azon a tieren van jobb választás is.Sose állj teljesen merőlegesen a kiszemelt ellenfeledre.Mindig legyen egy picit elforgatva a tankod.De csak minimálisan.Oldalad nagyon gyenge.És ha jól tudom a játékban nincs hozzá pzgr 40-es.Szóval marad a pzgr 39 aminek nem nagy szám az átütése.

Nesuten

Nesuten
A valóságban mért adatok alapján a KWK 36 L56 gránátja 2000 méteren 110 mm Páncélt volt képes átütni 60° -os beesési szögnél.

Nesuten
Amikor tüzelsz mutasd a Tigris homlokpáncélját ,amikor töltesz vonulj fedezékbe.
Ne rohanj vele előre ,maradj távol a Tigrissel ,nehogy a hátadba kerüljenek .A Tigris PzGr40 -es Gránát ,2000 méter távolsából ,103 mm vastag páncélt képes átütni ,60° -os beesési szögnél.
Viszont ehhez a legénységet is fel kell tápolni rendese ,hogy biztos legyen a siker.
A többi pedig mese habbal.
(Van olyan történet miszerint a Tigris-tankot (Pzkpfw VI) körbevette nyolc ellenséges Tank és a Tigris mindet kilőte )
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.11.19. 09:52:22

Esetleg, tudna valaki linkelni leírást a Tigris harci taktikához, amit a játékban is lehet alkalmazni. Mert azt észre vettem, hogy a többi tankoktól eltérően kell alkalmazni a Tigrist. Harckocsik terén, vannak hiányosságaim.
Nekem is voltak néha hasonló furcsa tapasztalataim, de ha ilyen közel vagy egy tankhoz, érdemes az első lövést a csöve környékére küldeni, jó eséllyel kiütöd az ágyúját és nem fog olyan gyorsan visszalőni.😊
Persze csak akkor ha olyan a tank, hogy át tudod ott ütni.😊
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2014.11.18. 10:39:14

Gottfried
Deeee...én ezt komolyan gondoltam. 😊

Ennek pedig egyetlen oka van,az hogy egy csapatba toboroznak tagokat.A wotban egy nagyon jó csapatban játszottam,sokat századoztunk,klánháborúztunk. A ts-en nagyon jó volt a hangulat,ezért is szerettem ott játszani.Nekem nagyon nem mindegy hogy milyen csapatba lépek be és aki ilyen borzalmasan ír,arról bizony megvan a véleményem.Ahogy itt előttem is írták,ez egy fórum,ahol írásban kommunikálunk,tehát attól aki ide ír,elvárható lenne egy minimális magyar nyelvtudás.Engem ez a borzalmas helyesírás zavar és bizony ezt szóvá is teszem ha ilyennel találkozom.Nem remélem hogy ez bármilyen hatással is lenne az illető írására de ha elegen szóvá teszik,talán nem fog ide többet írni és nekem ez már megér annyit hogy szóvá tettem. 😊

Vagy éppen aznapra mit sorsolt neked a játék. Only hit vagy takarítasz. Nekem is van olyan napom, hogy alig van kill-em, de rákövetkezőnek meg egylövésezek szinte bárkit. Nem célzok másképp, igyekszem ugyan oda lőni és vagy adja vagy nem. Volt olyan is hogy t34-57el menet közben 800 méterről egylövéseztem a kv1-zis5öt.
Panlaj. Nem a tankjaiddal van a baj se nem azzal ahogyan csatázol. Egyszerűen ilyen a játék. Nagyon sokszor tapasztalom én is ezeket, Pl. Mozdok mappon Tiger II B- vel belebotlottam egy Párduc G-be. a gazdája gondolom épp repült. Ementálivá lőttem oldalról, kb 20 méterről, még arra is maradt időm, hogy a lőszerek között variáljak de minden találatom piros pacaként szétterült az oldalán, majd felém fordította a csövét és szemből átlőtte a tornyomat 1 lövéssel, de ugyan ezt a tankomat lőtte már ki T-50 is 3 lövéssel Most meg IS-2 moddal belefutottam egy ZSu-37 be, kb 5 méterről lőttem oldalba de semmi, majd még egyet szemből és szimpla "Hit", 3.-ra nem maradt időm mert kilőtt és még sorolhatnám. A beforgatás sem segít, ha a tornyomat lövik szét 1 lövéssel. Aztán varázsütésre jön egy csata amiben arat a halál 😄 , mély sóhaj, és jöhet megint a küzdelem, ha meg nem akkor megyek repülni. Ott már a táj látványa is lenyugtat.
Azért ezt Te se gondoltad komolyan. 😊 Maximum topik. De jól mondtam kezd WoT topik szaga lenni ennek is. Menjetek és rendezzétek le a játékban. Elvégre arról van szó. Vagy most csak abba tudtatok belekötni ahogy ír? Abba pedig nem ami a lényeg?
Gottfried
Ahhoz van köze hogy milyen intelligens emberkék vagytok.Mivel itt a fiatalember egy csapatba toborzott tagokat,bizony nem mindegy hogy kik közé.Úgy érzem ide feleslegesen jött. 😊
Hiányozni pedig nem fogtok senkinek.Ez eddig is egy egész jó kis fórum volt és ezután is az marad ha nem írtok ide többet. 😊

Gottfried
<#eljen>

A helyesírásnak hozzád van köze. Mivel írásban kommunikálunk (itt), így rögtön meglátszik pár dolog. Ki milyen választékosan és rendezetten tudja magát kifejezni, a gondolatait közölni a többiekkel. Valahol itt kezdődik az igazi elit...

Fura, hogy pont azok írnak ilyet akik a legtrágárabbak voltak itt pár oldallal korábban.

Csak, hogy ne erről szóljon a topik. Másnak is csinál mostanában olyat, hogy mikor betölti a pályát dob egy fatal error-t a játék és visszadob garázsa? Persze 10 perc legalább mire újra csatába vihetem a járgányokat.
Toby0501
Ahol összegyűlik egy közösség, ott előbb-utóbb ez lesz.

Eléggé elmentetek WoT topik színvonalra. Majd jön a felmenők emlegetése is?
Az sg fórum szemete sosem változik,hiába bíztam benne 😄
Értelmes válasz neked se ment csak a helyesírási kötözködés 😄 nyertél 😄 hőőőőúúúúúhaaa ki osztottál két embert 😊"pancser"......
Ja bocs fiuk nem tudtam hogy helyesírási verseny van,mi köze a helyes írásnak a játékhoz....De idáig sem jártam ide és ezek után sem fogok,nekem tizen éves emberek ne akarjanak ki oktani...és ezzel az itt betöltött írásaim befejeztem.Megyek olyan oldalra ahol értelmes emberek vannak nem óvodások...
Gottfried
Minden lényegeset megfogalmaztál,ismételni meg nem akarok. Egy rémálom az az írás.Ilyen "elit" csapatba nem szívesen tartoznék. 8-9 éveseknek még csak azt mondanám hogy a WT helyett a nyelvtannal kellene foglalkozniuk de ugye itt 18+ évesekről van szó(a felvételi követelményekből legalább is ezt szűrtem le),tehát már felnőtt emberek. Siralmas ha ők az "elit". 😄

na lefrissítettem a játékot és leültem egy körre
valahogy nem éreztem ezt a fú de szarok lettek az oroszok dolgot vagy ez már lecsengett? 😄
kaptam mindenféle csilivili awardokat is.. de h csata közben folyamatosan ment a szövegelés az kicsit fura volt, vagyis a random hozzámcsapott "társam" nyomogatta a hülyeségeket folyamatosan
ez a találat animáció meg nem nekem való.. csak elvonja a figyelmem 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.11.17. 17:24:26
Jeffjohnson
Egy dolog biztos, helyesírási tesztet nem kell kitölteni a jelentkezőknek és az "elit státuszt" nem magyar nyelvtanból szereztétek...

Bocsánat a trollkodásért de ha már nálam is kiveri a biztosítékot valakinek a helyesírása, akkor az tényleg katasztrofálisan rossz lehet. Egy klánnak a vezére (vagy toborzótiszt), erre igazán odafigyelhetne.

Jeffjohnson
Először is kezdhetnéd azzal, hogy átnézed, azt a szöveget, amit az sg-re elküldesz. Borzalmas a helyesírásod ( ezen a tényen az sem változtat ha mobillal írtad) és a fogalmazás is katasztrofális. Eleve a klánba toborzó hsz., amit icemanjani írt hemzseg a hibától de te még arra is ráteszel egy lapáttal. Mondom ezt úgy, hogy én egyáltalán nem vagyok "Grammar Nazi" és az én helyesírásom sem a legjobb de legalább én próbálkozok, ti még azt se.

"SB és Rb ugyan az csak ugye ott nincs spotolás....SB ben"

Ez nem igaz, javaslom nézz utána jobban.

Köszönöm szépen az éles látásod,pontosan erről van szó.a felvételi nem árkádcsatába van ha nem custom battle keretein belül 6 alkalombol 3 szor kell kilőni az 1gyik társunkat.Ha sikerül sikerül nem-nem mi nagyon sokszor vettünk fel olyan embert aki nem teljesitette a ki hivást de tudott taktikázni vagy ugy mozgatta az adott tankját ahogy azt kellett.Az hogy ki hol szeret játszani az mindenki egyéni joga.mi itt keztünk játszani és letoltunk pár csatát,mint tankos klán nem azért vagyunk elitek mert nem tudunk játszani,BÁRKI ELLEN SZIVESEN KI ÁLLUNK.A youtube-on meg lehet tekinteni a vidókat,miért is hivjuk magunkat elitnek...És a továbbiakba már nem fogok többet magyarázkodni,a tények magukért beszélnek.... Videokreator csak az első mondat szolt neked,a többi nem..
Utoljára szerkesztette: icemanjani, 2014.11.17. 16:45:00
Először is csak saját magad minősíted azzal hogy másban keresed a hibát !,Rb ben játszanak ahol jelenleg 61 helyen vannak!
és te hol is vagy ?
fel tudsz valamit mutatni esetleg valamit ?
Becsmérelt e téged valaki ?
Azért akkora feltétel mert nem tömeg klán,plusz itt a srácok nézik hogyan taktikázol hogyan játszanád ki a másikat sok sok olyan dolgot amit te információ meg kérdezése helyet csak az általad össze rakót okoskodós kis civódáson kívül másra talán nem is futja........
na már most kérlek szépen!
SB és Rb ugyan az csak ugye ott nincs spotolás....SB ben .....Az hogy van név semmit nem jelent mert ugye magát a tankot szúrod ki nem a nevét és magát az ellenséges tankot kell ismerned ahoz hogy tud milyen széles melyik modult akarod lönni milyen szögből stb,lönni mindegyikben tudni kell vagy talán te a név szerint célzó be az ellent ?ki méred mennyi betü xxxxyyy alatt aztmodnja 600 méter puf BH tornya ?.......próbálj ki egy eventet egy ellenséges klán ellen ahol sokszor az első pár helyezettel dob össze és azok bizony meglátnak és érzésre ellönnek,de te ezt nem tudhatod mert csak a civódás megy ennye bennye ugye 😊plusz ugye az F8f1 szórja rád a bombát ......poént félre téve, össze hangolt csapatban játszanak,egyébként voltak itt mások akik elmondták a véleményük és attól független sok sikert kívántak,szerintem így kellene lennie ....láttam őket live-ban ezek takarítanak,ami meg ugye nem mindegy hogy azon dolgoznak hogy a magyarok jó helyen legyenek és szerintem mindegy hogy sim vagy Rb ..
Remélem nem fog a válaszod orbitális bunkózásba és gyerekes szintű magyarázkodásba torkollani mert ez csak téged jellemez ,ha megfigyelted én sem tettem!
Utoljára szerkesztette: Videocreator, 2014.11.17. 16:31:18
Ugyanabban a szögben volt a tornyom, ahogy az ellenfélé az utolsó lövésemnél. Az ellen meg ott lőtte át a páncélt, ahol én utoljára próbálkoztam nála. Most megnézem mi lesz RB és SB módban.
Trucker39
Félre ne érts, de játszottam már pár csatát SB módban, csak az zavar, hogy teljes takarás van a két tank között és az orosz mégis egylövésezik. No ez nem tetszik a dologban.

Gottfried
Nagyon más taktika kell a simhez mint a másik kettőhöz.Szinte nem is ugyanaz a játék. A növényzet nálam közepes szinten van,csak sniper módban van kikapcsolva.Az szerintem elég.Egyik szemem mindig a kis térképen.Folyamatosan figyelni kell,különben biztos hogy az ellen lő előbb.A bokrokat itt ki lehet(kell) használni. Kárpátokon különösen igaz ez.Sokszor kerülővel de lehetőség szerint mindig bokrok közt megyek előre. Ahol ritkásan vannak a fák,mindig árnyékban állok meg,ez is csökkenti egy kicsit az észrevehetőséget.
Ami miatt nekem nagyon tetszik hogy itt észrevenni az ellent,aztán ki is lőni,sokszor nem kis feladat és ha sikerül,sokkal nagyobb a sikerélmény.
Oroszokkal BR 6 körül AB-t játszom mert a sorozatos vereségeket annyira nem szeretem,fejlesztésre meg az AB is jó de a játékélményt össze sem lehet hasonlítani a simmel.Persze ízlések és pofonok különbözőek......

Trucker39
Jó lenne az SB mód, de gyakorlatilag nem látok semmit. Az előbb Kárpátok csatában, kb 200 m-re meg közelítette a tankomat egy IS-2 és két lövésből kilőtt. Mindezt úgy, hogy semmit nem láttam belőle a növényzet takarása miatt. Úgy vélem, neki még fa sem volt az irányzékában, nem hogy más zavaró elem. Persze nálam is minden növényzet minimálisra van állítva, de úgy látszik ez sem elég.

Sherman0070
khm "elit" khm Minek ekkora feltétel ha egy 6 éves tud a kis +-al célozni? "Válogatott játékosok" bizony nagy tudomány kell a + általi célzáshoz.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA