37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • twi452
    nem vizsgál az semmit csak véletlenszerűen ad valamit vagy nem ad, mint egy kaparós sorsjegy :)
  • Molot115
    Azt tudja valaki hogy a battle trophy mitől függ? Az oké hogy nézi a hatékonyságot, hogy mennyit játszottál és a játékorok számát. De nem tiszta higy amikor megyek 8 métert és lesből szétrobbantanak akkor mire kapom meg a battle trophy 100 000-ret? Amikor meg kilövök egyedül 13-at akkor meg miért nem jár semmi?
  • Nohab
    Ezt a gépet is várom szeretettel

• Pluskast
    Szokás szerint Ivánék szarul beszélnek (és írnak) angolul. Ez elsősorban tankelhárítóként funkcionált és csak másodsorban volt ágyú. De ahogy írtad igen kb ilyen 105-ös Sherman lesz. Bár ha ezt 1-es tierbe rakják akkor gyanítom, hogy mindent visz jármű lesz. Ezzel a löveggel még egy Pz IV F2-t is simán ki lehet kapni.
  • Yag
    tapasztalta más is vagy csak nekem van mindíg ilyen szerencsém, hogy amikor a pályán egy domb mögül vagy kiszögelés mögül szzeretnék "kikukucskálni" akkor külső nézetben látni hogy hova fogok lőni, de ha periszkóp nézetben váltok hogy pontosítsam a célzást már lőnek is rám ... és pofán lőnek. Nem tornyon, frontlemezen. StuG III is pórul jár pedig elég alacsony vagy Pz IIi F2 is pedig nem magasabb a tornya mint másnak. Azt nem értem, mmíg én a periszkóból meg csak azt látom hogy a tank teteje látszik ... de bőszen lőnek rám vazze ... a pályán mindíg csak én látszódom nagyobb felülettel akiket én lövök azok csak ippen hogy kilátszódnak a kiszögelés mögül ? Biztos gyakorolnom kell még a rejtőzést de ennyire másképpen érzékelni az ellen és köztem lévő különbséget látszódásból már kezd kicsit megviselni. Vagy van valami trükk amiben én se mutatok többet mint kellene ?
    Azt tapasztalta már valaki, hogy ha rálő egy tankra, füst felhő kerekedik vagy a célzott tankkal keresztbe lőjük egymást és az általa kavart port "nem lehet átlőni" ? Vagyis amikor becélzom a tankot nincs füst, AB-nem célkereszt sárga, bumm, találat, visszalő ... porfelhő, irányzékon nem változtatok, célpont nem mozdul el, mert sziluettet látni valamennyire de a lövés nem talál ? Majd ha a füst eloszlik akkor ugyan ott a célpont és lövöm tovább ... már ha addig nem lőnek ki. Ez valami bug vagy szintén gyakorolnom kell ezt a fajta keresztbe lőjük egymást. hogy találjon is mozzanatot ?
  • Zegi Norbi HUN
    Fura is volt, mikor elég rossz véleményt írtál róla :D Én amit eddig láttam belőle, az alapján elég jónak tűnik :D

Egész jó kis kör lett, grat :DDD
  • AnuluWork #20662
    "Ő"
  • AnuluWork #20661
    Azt hiszem eddigi legizgalmasabb csatám volt. Iszonyat túlerő jött ellenünk, szarabb pozícióban voltunk, és mégis nyertünk: lejárt az idő, de már csak egy Ferdit kellett volna levadásznunk. :) Visszaszopok minden rosszat az M103ról, amit valaha leírtam. Ha nincs random segítség az ellennél, mert valami hülye módosító miatt szopóágra kerülünk, akkor iszonyat mit tud. Ja, ez nem a repülős rész volt. :D

Két lőszerem maradt. :D
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.04.20. 22:18:10
  • JethroHUN
    Hibrid járműnek lett tervezve anno, könnyű tankelhárító és önjáró tüzérség (a teljesen nyitott kialakítása miatt) Gyalogságot kísérte. Játékban TD-ként (több mint valószínű) fog működni nem WoT féle műholdas tüzérségként.
  • twi452
    olyan lesz mint a mostani 105mm-es sherman, azzal is lehet "artyzni" a robbanó lőszerrel :D
    valószínű csak egy féllánctalpas td lesz azt kész :)
  • Zegi Norbi HUN
    Igen, alul is lehet, viszont egy adott távolságon belül már nem :/
  • Master91
    bazd ki és tényleg komoly :O
  • AIexx
    2 lövés a hasába és bumm.. meg ha mozogsz, nemtudsz belőnni a ,,postaládán,, keresztül.. szemből szerintem az m103 (annak is belehet lőnni néha a kémlelőt felül), meg a t32 (ha nem látod a törzsét)
  • Zegi Norbi HUN
    Nem csoda, ez az IS-4 egy OP szartalicska. Külön öröm kilőni egy ilyen fost. Sokszor sikerült meglepnem őket a Vadászcicával a postaládán keresztül :D Azt hitték, csak kiállnak elém és én meg majd tolatok a pálya végéig, meg térdre borulok :D Hát a 128 milis PaK-kal átküldtem őket a temetőbe :P
  • twi452
    igen, meneküljetek :P ;)

Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.04.20. 21:06:58
  • Zegi Norbi HUN
    Jézus Krisztus....
  • Csiguszka84
    In the upcoming "Weapons of Victory" update, will be able to get a variety of new vehicles. Fans of japanese aviation can try out the Ki-21-1ko first rank bomber. We have also prepared a half-track self-propelled artillery vehicle which will be located on the first rank in the US branch - The Diamond T (Autocar) M3 75 mm GMC.

Most ez komoly???? ide is gyünnek az artyk??? bllááááá
  • AIexx
    kezdtem a t54 -el, 1951, stock.. asszem 300 valahány pontot szedtem össze vele, aztán behoztam az is 4 -et... vesztésre álltunk, az A ponttól kezdődően egészen a spawnjukon át, elmentem a C -ig.. és körbevertem mindenkit.. meg is nyertük
  • AnuluWork #20650
    150%os rp on

A csata első percében 7 tankot vesztettünk, saját tankot, meg 6 ait. Egyet nem lőttünk ki, engem pedig egy-egy lövéssel szedtek ki úgy, hogy az ágyúmat se sütöttem el.

Thx GAYJIM!
  • _Kondor_
    Szeparáltan van a legénység és/vagy nem robban be a lőszer? Talán....
  • Nohab
    Vagy beraksz valamilyen másik tankot, repülőt a helyére, vagy pihenteted a legénységet. (Send to Holiday)
  • AIexx
    Azt valaki magyarázza el nekem: Akármilyen tankkal megyek (IS-4M, KV-2, Maus (nem én, szakasztársak)) a Kugelblitz -be nem elég 1 lövés, akárhol találod el min. 2 lövés kell neki?! Mi a fasz? 100-ból 1x tudod kilőnni 1 lövéssel.. holott Maus -okat, mert M103 -akat lövök ki 1 lövéssel.. (IS4)
  • Nyiri
    Köszi!
    Hogy lehet kivenni? :D
  • Madi92
    Nem tudom, hogyan csináltál 2db bt5-öt :D Bár az reserve lehet ketté lehet szedni valahogy. Több t-50-et nem tudsz berakni, inkább vedd ki, míg kifejlesztetsz több 2.7-es tankod. Persze célszerű lenne, ha előbb a 2.3-asokra mennél rá.
  • Nyiri
    Lett egy T-50 tankom ami 2.7-s értékű de van 2 BT-5 és 1 BT-7 tankom. Mindkettő gagyi a T-50hez képest. Emiatt berak mindig erősebb csatákba ahol kiszednek mint a szart. Nem épp szórakoztató, hogy agyaggalamb vagyok. Hogy lehet megoldani, hogy a BT-5 helyett is T-50ek legyenek? Vagy egyáltalán lehet ilyet?

Köszi
  • Pluskast
    Igen szemből, de én egyrészt a torony oldalát lőttem ami 200, másrészt a 10.5 KT fejlesztett lőszerével kb 10 méterről ami meg ugye 245-t kellene, hogy átvigyen.
  • DasIsFuck
    Hogy a maus torony páncélja 220mm.
  • Ninju
    Nem, Rád gondoltam.
    Természetesen a játék engedi, ergo semmi baj nincs vele.
  • _Kondor_
    A camperkedés azt jelenti, hogy egy adott ponton táborozol és várod hogy a szádba repüljön a sültgalamb, szerintem.

1. Eljutottam az ellenfél pontjára
    2. Kilőttem az ott campelő 3 tankot.
    3. Mentem tovább.

Vagy az egerekre gondoltál? Na mert ők tényleg azt csinálták, meg is kapták a büntetésüket miatta.
  • Zegi Norbi HUN
    Tényleg, azt a csudálatos gépet el is felejtettem :D De nincs semmi pánik, mert van hozzá pzgr 40/42 (amit azután kapsz, hogy minimum 105k villanykörtét/xp-t beletoltál)
    A torony egy icipicit jobb, mint az előzőek. Nem mintha pár tíz mm páncél osztana vagy szorozna a lób*szó ágyúk ellen :)

Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.04.20. 13:51:58
  • Pluskast
    Ezt mire érted?
  • Ninju
    Spawn camperkedésért?
    Mondjuk azt nem értem mit keresett ott az a két egér ennyivel a csata kezdete után.
  • DasIsFuck
    De az alapból 220mm
  • bardocz
    Kipróbáltam mindkettőt, azért a repülős SB részétől jóval elmarad, igaz amikor játszottam vele még FRB volt meg HB. Red orchestra tankos része lenne kurvajó szimulátormódnak.
  • Pluskast
    Na és a Panther F? :) Közröhej, hogy ötös tierben van azzal a 75-ös löveggel :D
  • Pluskast
    Francokat! Szemből a löveg tövétől jobb vagy bal oldalt lődd meg. Ugyan sárgán mutatja a célkereszt (ha arcade-ban tolod) de simán kikapod 1 lövésből. A 105-ös meg tényleg egy vicc ahogy lentebb írta Zegi Norbi. Mintha cukorból lenne a tornya. Pár napja engem még a G párduc is kiszedett pedig nem 100 méterre volt hanem kb másfél kilométerre. A 105-ös alap lőszer meg kész röhej, hogy ugyanazt tudja mint a 8.8-as csak még annál is rosszabb mert a lövedék sebessége rosszabb. A fejlesztett lőszer is hagy kívánnivalót maga után. Vicc, hogy szó szerint 5 méterről lövöm (East Europ mapon történt az eset) a Maus tornyát és nem viszi át. Pedig háromszor lőttem bele mind a 3 lepattant. Lenne mit javítani.
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.04.20. 12:47:39
  • _Kondor_
    RB, látszanak a térképen a csapattársak. SB-n nem. Illetve SB-n a közvetlenül tank tornya fölötti nézet van.
    Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2015.04.20. 12:32:04
  • bardocz
    Ez a simulator mód vagy mi?
  • tutyimutyi2
    itt is/vagy a wotban van az hogy lőszer nélkül is felrobbanhat a lőszerrekeszed? XD
  • Stefan99
    Nem viszel lőszert.:))