37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
twi452 #20668 nem vizsgál az semmit csak véletlenszerűen ad valamit vagy nem ad, mint egy kaparós sorsjegy :) -
Molot115 #20667 Azt tudja valaki hogy a battle trophy mitől függ? Az oké hogy nézi a hatékonyságot, hogy mennyit játszottál és a játékorok számát. De nem tiszta higy amikor megyek 8 métert és lesből szétrobbantanak akkor mire kapom meg a battle trophy 100 000-ret? Amikor meg kilövök egyedül 13-at akkor meg miért nem jár semmi? -
Ezt a gépet is várom szeretettel 
-
Szokás szerint Ivánék szarul beszélnek (és írnak) angolul. Ez elsősorban tankelhárítóként funkcionált és csak másodsorban volt ágyú. De ahogy írtad igen kb ilyen 105-ös Sherman lesz. Bár ha ezt 1-es tierbe rakják akkor gyanítom, hogy mindent visz jármű lesz. Ezzel a löveggel még egy Pz IV F2-t is simán ki lehet kapni. -
Yag #20664 tapasztalta más is vagy csak nekem van mindíg ilyen szerencsém, hogy amikor a pályán egy domb mögül vagy kiszögelés mögül szzeretnék "kikukucskálni" akkor külső nézetben látni hogy hova fogok lőni, de ha periszkóp nézetben váltok hogy pontosítsam a célzást már lőnek is rám ... és pofán lőnek. Nem tornyon, frontlemezen. StuG III is pórul jár pedig elég alacsony vagy Pz IIi F2 is pedig nem magasabb a tornya mint másnak. Azt nem értem, mmíg én a periszkóból meg csak azt látom hogy a tank teteje látszik ... de bőszen lőnek rám vazze ... a pályán mindíg csak én látszódom nagyobb felülettel akiket én lövök azok csak ippen hogy kilátszódnak a kiszögelés mögül ? Biztos gyakorolnom kell még a rejtőzést de ennyire másképpen érzékelni az ellen és köztem lévő különbséget látszódásból már kezd kicsit megviselni. Vagy van valami trükk amiben én se mutatok többet mint kellene ?
Azt tapasztalta már valaki, hogy ha rálő egy tankra, füst felhő kerekedik vagy a célzott tankkal keresztbe lőjük egymást és az általa kavart port "nem lehet átlőni" ? Vagyis amikor becélzom a tankot nincs füst, AB-nem célkereszt sárga, bumm, találat, visszalő ... porfelhő, irányzékon nem változtatok, célpont nem mozdul el, mert sziluettet látni valamennyire de a lövés nem talál ? Majd ha a füst eloszlik akkor ugyan ott a célpont és lövöm tovább ... már ha addig nem lőnek ki. Ez valami bug vagy szintén gyakorolnom kell ezt a fajta keresztbe lőjük egymást. hogy találjon is mozzanatot ? -
Fura is volt, mikor elég rossz véleményt írtál róla :D Én amit eddig láttam belőle, az alapján elég jónak tűnik :D
Egész jó kis kör lett, grat :DDD -
"Ő"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Azt hiszem eddigi legizgalmasabb csatám volt. Iszonyat túlerő jött ellenünk, szarabb pozícióban voltunk, és mégis nyertünk: lejárt az idő, de már csak egy Ferdit kellett volna levadásznunk. :) Visszaszopok minden rosszat az M103ról, amit valaha leírtam. Ha nincs random segítség az ellennél, mert valami hülye módosító miatt szopóágra kerülünk, akkor iszonyat mit tud. Ja, ez nem a repülős rész volt. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Két lőszerem maradt. :D
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.04.20. 22:18:10 -
Hibrid járműnek lett tervezve anno, könnyű tankelhárító és önjáró tüzérség (a teljesen nyitott kialakítása miatt) Gyalogságot kísérte. Játékban TD-ként (több mint valószínű) fog működni nem WoT féle műholdas tüzérségként. -
twi452 #20659 olyan lesz mint a mostani 105mm-es sherman, azzal is lehet "artyzni" a robbanó lőszerrel :D
valószínű csak egy féllánctalpas td lesz azt kész :) -
Igen, alul is lehet, viszont egy adott távolságon belül már nem :/ -
bazd ki és tényleg komoly :O -
2 lövés a hasába és bumm.. meg ha mozogsz, nemtudsz belőnni a ,,postaládán,, keresztül.. szemből szerintem az m103 (annak is belehet lőnni néha a kémlelőt felül), meg a t32 (ha nem látod a törzsét) -
Nem csoda, ez az IS-4 egy OP szartalicska. Külön öröm kilőni egy ilyen fost. Sokszor sikerült meglepnem őket a Vadászcicával a postaládán keresztül :D Azt hitték, csak kiállnak elém és én meg majd tolatok a pálya végéig, meg térdre borulok :D Hát a 128 milis PaK-kal átküldtem őket a temetőbe :P -
twi452 #20654 igen, meneküljetek :P ;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.04.20. 21:06:58 -
Jézus Krisztus.... -
Csiguszka84 #20652 In the upcoming "Weapons of Victory" update, will be able to get a variety of new vehicles. Fans of japanese aviation can try out the Ki-21-1ko first rank bomber. We have also prepared a half-track self-propelled artillery vehicle which will be located on the first rank in the US branch - The Diamond T (Autocar) M3 75 mm GMC.
Most ez komoly???? ide is gyünnek az artyk??? bllááááá -
kezdtem a t54 -el, 1951, stock.. asszem 300 valahány pontot szedtem össze vele, aztán behoztam az is 4 -et... vesztésre álltunk, az A ponttól kezdődően egészen a spawnjukon át, elmentem a C -ig.. és körbevertem mindenkit.. meg is nyertük
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
150%os rp on
A csata első percében 7 tankot vesztettünk, saját tankot, meg 6 ait. Egyet nem lőttünk ki, engem pedig egy-egy lövéssel szedtek ki úgy, hogy az ágyúmat se sütöttem el.
Thx GAYJIM! -
Szeparáltan van a legénység és/vagy nem robban be a lőszer? Talán.... -
Vagy beraksz valamilyen másik tankot, repülőt a helyére, vagy pihenteted a legénységet. (Send to Holiday) -
Azt valaki magyarázza el nekem: Akármilyen tankkal megyek (IS-4M, KV-2, Maus (nem én, szakasztársak)) a Kugelblitz -be nem elég 1 lövés, akárhol találod el min. 2 lövés kell neki?! Mi a fasz? 100-ból 1x tudod kilőnni 1 lövéssel.. holott Maus -okat, mert M103 -akat lövök ki 1 lövéssel.. (IS4) -
Nyiri #20646 Köszi!
Hogy lehet kivenni? :D -
Madi92 #20645 Nem tudom, hogyan csináltál 2db bt5-öt :D Bár az reserve lehet ketté lehet szedni valahogy. Több t-50-et nem tudsz berakni, inkább vedd ki, míg kifejlesztetsz több 2.7-es tankod. Persze célszerű lenne, ha előbb a 2.3-asokra mennél rá. -
Nyiri #20644 Lett egy T-50 tankom ami 2.7-s értékű de van 2 BT-5 és 1 BT-7 tankom. Mindkettő gagyi a T-50hez képest. Emiatt berak mindig erősebb csatákba ahol kiszednek mint a szart. Nem épp szórakoztató, hogy agyaggalamb vagyok. Hogy lehet megoldani, hogy a BT-5 helyett is T-50ek legyenek? Vagy egyáltalán lehet ilyet?
Köszi -
Igen szemből, de én egyrészt a torony oldalát lőttem ami 200, másrészt a 10.5 KT fejlesztett lőszerével kb 10 méterről ami meg ugye 245-t kellene, hogy átvigyen. -
Hogy a maus torony páncélja 220mm.
-
Ninju #20641 Nem, Rád gondoltam.
Természetesen a játék engedi, ergo semmi baj nincs vele. -
A camperkedés azt jelenti, hogy egy adott ponton táborozol és várod hogy a szádba repüljön a sültgalamb, szerintem.
1. Eljutottam az ellenfél pontjára
2. Kilőttem az ott campelő 3 tankot.
3. Mentem tovább.
Vagy az egerekre gondoltál? Na mert ők tényleg azt csinálták, meg is kapták a büntetésüket miatta. -
Tényleg, azt a csudálatos gépet el is felejtettem :D De nincs semmi pánik, mert van hozzá pzgr 40/42
(amit azután kapsz, hogy minimum 105k villanykörtét/xp-t beletoltál)
A torony egy icipicit jobb, mint az előzőek. Nem mintha pár tíz mm páncél osztana vagy szorozna a lób*szó ágyúk ellen :)
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.04.20. 13:51:58 -
Ezt mire érted? -
Ninju #20637 Spawn camperkedésért?
Mondjuk azt nem értem mit keresett ott az a két egér ennyivel a csata kezdete után.
-
De az alapból 220mm -
Kipróbáltam mindkettőt, azért a repülős SB részétől jóval elmarad, igaz amikor játszottam vele még FRB volt meg HB. Red orchestra tankos része lenne kurvajó szimulátormódnak. -
Na és a Panther F? :) Közröhej, hogy ötös tierben van azzal a 75-ös löveggel :D -
Francokat! Szemből a löveg tövétől jobb vagy bal oldalt lődd meg. Ugyan sárgán mutatja a célkereszt (ha arcade-ban tolod) de simán kikapod 1 lövésből. A 105-ös meg tényleg egy vicc ahogy lentebb írta Zegi Norbi. Mintha cukorból lenne a tornya. Pár napja engem még a G párduc is kiszedett pedig nem 100 méterre volt hanem kb másfél kilométerre. A 105-ös alap lőszer meg kész röhej, hogy ugyanazt tudja mint a 8.8-as csak még annál is rosszabb mert a lövedék sebessége rosszabb. A fejlesztett lőszer is hagy kívánnivalót maga után. Vicc, hogy szó szerint 5 méterről lövöm (East Europ mapon történt az eset) a Maus tornyát és nem viszi át. Pedig háromszor lőttem bele mind a 3 lepattant. Lenne mit javítani.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.04.20. 12:47:39 -
RB, látszanak a térképen a csapattársak. SB-n nem. Illetve SB-n a közvetlenül tank tornya fölötti nézet van.
Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2015.04.20. 12:32:04 -
Ez a simulator mód vagy mi? -
tutyimutyi2 #20630 itt is/vagy a wotban van az hogy lőszer nélkül is felrobbanhat a lőszerrekeszed? XD -
Stefan99 #20629 Nem viszel lőszert.:))