War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
További plusz dolgok: már van magyar "klán" ott is, ahogy néztem ilyen egyedi tankokat lehet szerezni valamilyen pontok gyűjtögetésével a klánban (Bat.Chat, AMX 50 100, stb.)
Tegnap "szakaszoztunk" (nem tudom mi a neve a játékban) haverommal pár órát és azt vettük észre, hogy teljesen jól szórakozunk. 😄
Egyetlen dolog van ami zavaró. Gondolom valahol Oroszországban/Kínában vagy mittudomén hol van a szerver, emiatt konstans 200ms a ping.
Így meg nehéz mozgó célpontra lőni. 😊
Csak én attól tartok, amit már említettem, hogy a Wargaming jogi lépéseket fog tenni az eltávolításáért.
Na, de ez már tényleg elég OFF itt, kellene neki saját topic, ha még nincs. 😄
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Az eventet,hogy lehet játszani,vagyis,hogy működik?
Azt láttam légi harcban van,tank módban is van?
Elöre is kössz!
Üdv
Ui:Ez a Wot utánzat egyre jobban izgat,ahogy olvasom az újításokat valóban beindult a fantázia Kínában! :-)
Ennyire pofátlan nyúlást régen láttam, mondjuk nem tudom, hogy jogilag mennyire problémás.
Oroszoknál sok mindent másképp értelmeznek... 😊
Megcsináltam a tutorialt aztán mikor betett a garázsba és megláttam az MS1-et......
Egy leegyszerűsített WOT az egész.A WT mellé jó lesz. 😄
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Panzer IV/70 esetében a nagy távolságra lévő célokat is ki tudtam venni, pedig annak kisebb az űrmérete. (de hosszabb a csöve)
Eredmény:
Maradok a közepes Pz.Kpwf-nél.
Tigris

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

http://en.wikipedia.org/wiki/8.8_cm_KwK_36

Ne rohanj vele előre ,maradj távol a Tigrissel ,nehogy a hátadba kerüljenek .A Tigris PzGr40 -es Gránát ,2000 méter távolsából ,103 mm vastag páncélt képes átütni ,60° -os beesési szögnél.
Viszont ehhez a legénységet is fel kell tápolni rendese ,hogy biztos legyen a siker.
A többi pedig mese habbal.
(Van olyan történet miszerint a Tigris-tankot (Pzkpfw VI) körbevette nyolc ellenséges Tank és a Tigris mindet kilőte )
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.11.19. 09:52:22
Persze csak akkor ha olyan a tank, hogy át tudod ott ütni.😊
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2014.11.18. 10:39:14
Ennek pedig egyetlen oka van,az hogy egy csapatba toboroznak tagokat.A wotban egy nagyon jó csapatban játszottam,sokat századoztunk,klánháborúztunk. A ts-en nagyon jó volt a hangulat,ezért is szerettem ott játszani.Nekem nagyon nem mindegy hogy milyen csapatba lépek be és aki ilyen borzalmasan ír,arról bizony megvan a véleményem.Ahogy itt előttem is írták,ez egy fórum,ahol írásban kommunikálunk,tehát attól aki ide ír,elvárható lenne egy minimális magyar nyelvtudás.Engem ez a borzalmas helyesírás zavar és bizony ezt szóvá is teszem ha ilyennel találkozom.Nem remélem hogy ez bármilyen hatással is lenne az illető írására de ha elegen szóvá teszik,talán nem fog ide többet írni és nekem ez már megér annyit hogy szóvá tettem. 😊
Hiányozni pedig nem fogtok senkinek.Ez eddig is egy egész jó kis fórum volt és ezután is az marad ha nem írtok ide többet. 😊
Csak, hogy ne erről szóljon a topik. Másnak is csinál mostanában olyat, hogy mikor betölti a pályát dob egy fatal error-t a játék és visszadob garázsa? Persze 10 perc legalább mire újra csatába vihetem a járgányokat.
Értelmes válasz neked se ment csak a helyesírási kötözködés 😄 nyertél 😄 hőőőőúúúúúhaaa ki osztottál két embert 😊"pancser"......
valahogy nem éreztem ezt a fú de szarok lettek az oroszok dolgot vagy ez már lecsengett? 😄
kaptam mindenféle csilivili awardokat is.. de h csata közben folyamatosan ment a szövegelés az kicsit fura volt, vagyis a random hozzámcsapott "társam" nyomogatta a hülyeségeket folyamatosan
ez a találat animáció meg nem nekem való.. csak elvonja a figyelmem 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.11.17. 17:24:26
Bocsánat a trollkodásért de ha már nálam is kiveri a biztosítékot valakinek a helyesírása, akkor az tényleg katasztrofálisan rossz lehet. Egy klánnak a vezére (vagy toborzótiszt), erre igazán odafigyelhetne.
"SB és Rb ugyan az csak ugye ott nincs spotolás....SB ben"
Ez nem igaz, javaslom nézz utána jobban.
Utoljára szerkesztette: icemanjani, 2014.11.17. 16:45:00
és te hol is vagy ?
fel tudsz valamit mutatni esetleg valamit ?
Becsmérelt e téged valaki ?
Azért akkora feltétel mert nem tömeg klán,plusz itt a srácok nézik hogyan taktikázol hogyan játszanád ki a másikat sok sok olyan dolgot amit te információ meg kérdezése helyet csak az általad össze rakót okoskodós kis civódáson kívül másra talán nem is futja........
na már most kérlek szépen!
SB és Rb ugyan az csak ugye ott nincs spotolás....SB ben .....Az hogy van név semmit nem jelent mert ugye magát a tankot szúrod ki nem a nevét és magát az ellenséges tankot kell ismerned ahoz hogy tud milyen széles melyik modult akarod lönni milyen szögből stb,lönni mindegyikben tudni kell vagy talán te a név szerint célzó be az ellent ?ki méred mennyi betü xxxxyyy alatt aztmodnja 600 méter puf BH tornya ?.......próbálj ki egy eventet egy ellenséges klán ellen ahol sokszor az első pár helyezettel dob össze és azok bizony meglátnak és érzésre ellönnek,de te ezt nem tudhatod mert csak a civódás megy ennye bennye ugye 😊plusz ugye az F8f1 szórja rád a bombát ......poént félre téve, össze hangolt csapatban játszanak,egyébként voltak itt mások akik elmondták a véleményük és attól független sok sikert kívántak,szerintem így kellene lennie ....láttam őket live-ban ezek takarítanak,ami meg ugye nem mindegy hogy azon dolgoznak hogy a magyarok jó helyen legyenek és szerintem mindegy hogy sim vagy Rb ..
Remélem nem fog a válaszod orbitális bunkózásba és gyerekes szintű magyarázkodásba torkollani mert ez csak téged jellemez ,ha megfigyelted én sem tettem!
Utoljára szerkesztette: Videocreator, 2014.11.17. 16:31:18
Ami miatt nekem nagyon tetszik hogy itt észrevenni az ellent,aztán ki is lőni,sokszor nem kis feladat és ha sikerül,sokkal nagyobb a sikerélmény.
Oroszokkal BR 6 körül AB-t játszom mert a sorozatos vereségeket annyira nem szeretem,fejlesztésre meg az AB is jó de a játékélményt össze sem lehet hasonlítani a simmel.Persze ízlések és pofonok különbözőek......
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA