11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Jacek
    A probléma nem a sok retardal van, sokat nem lehet vele kezdeni(lehetne de nem akarnak/nem tudnak)...
    Hanem hogy a WG megbüntet azért mert agyhalott a csapatom akikkel ők sorsoltak össze(tudatosan/tudatlanul) ez a fő probléma...

Példa kevés xp-t és creditet kapok miközben annyit sebeztem mint a fél csapat együtt véve... mert a másik fele nem is sebzett! Ezen röhögtem a múltkor 7 ember nulla sebzéssel!!!! Egy 15 fős csapatból no comment...

Mért kell nekem creditet buknom a sok agyhalott miatt? Tudom próbálkoznak mostanában, persze csak mostanában amikor jön a konkurencia:)) Érdekes eddig leszarták...

Más volt itt példa hogyha már sokat költöttek a wotra nem hagyják ott.. ezt jó tudni a kocsimat se fogom majd eladni most már soha mert már sokat tankoltam bele:DDDD