Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
sulyid #20588 Én játszottam már eleget szovjetekkel, németekkel és egy keveset amerikaiakkal. A régi RB-ben és Sim-ben toltam nagyon sokat csapatban és soha nem értettem hogy mi a halál faszáért rinyálnak a német playerek. Csak hogy egy példát mondjak: Stug IIIG lövege 140mm-t visz át br 4.7-en, az ugyanekkora BR-en lévő Szu-85-ös pedig 120mm nagyon-nagyon sok szerencsével. Ezzel nem lenne baj ha a Stug nem vinne át bármilyen távról bármilyen szovjet tankot, míg a Szu-85-ös képes lenne átvinni az ő BR-jében jellemző német páncélosokat (Tigris + Párduc)... A tigris és a párduc gyak kilőhetetlen szemből, csak akkor van esélye az embernek ha már megvan a legerősebb 85mm-es lőszer, ezzel csak az a baj ha sorozatban megbasszák az embert mert nem tudja kilőni az ellenséget akkor elég nehéz fejlődni....
Kicsit unalmas azt látni hogy szemben csak tigrisek és párducok vannak, nálunk 10 percen belül 10 player már kiesett, míg náluk alig 1-2 tank veszteség volt, s mégis a fórumok általában azzal vannak teli hogy rinyálnak hogy milyen szarul teljesítenek a német tankok hogy OP-k a szovjet páncélosok...
Annyit tudok csak mondani a sok divatnácinak (bocsának azoktól akik nem csak divatból játszanak németekkel, de a legtöbben csak divatból teszik, azért hogy menőzhessenek hogy milyen jól tudnak egy OP páncélossal játszani)* hogy nem ahhoz kell tudás hogy egy átlőhetetlen páncélú, mindent one-shotoló löveggel felszerelt páncélossal játszanak, hanem ahhoz hogy egy t-34-essel vagy egy shermannal kilőjenek egy ilyet! :)
*A csapattársammal miután elégszer játszottunk tigrisek és párducok ellen inkább úgy vagyunk vele hogy csak nagyon ritkán toljuk velük a játékot mert nem sok lényege van bemenni és simán mészárlást tartani... Sokkal nagyobb élvezet mikor az ember a 3. tigrist lövi ki egy meccs alatt a 85-ösével