37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
sulyid #20588 Én játszottam már eleget szovjetekkel, németekkel és egy keveset amerikaiakkal. A régi RB-ben és Sim-ben toltam nagyon sokat csapatban és soha nem értettem hogy mi a halál faszáért rinyálnak a német playerek. Csak hogy egy példát mondjak: Stug IIIG lövege 140mm-t visz át br 4.7-en, az ugyanekkora BR-en lévő Szu-85-ös pedig 120mm nagyon-nagyon sok szerencsével. Ezzel nem lenne baj ha a Stug nem vinne át bármilyen távról bármilyen szovjet tankot, míg a Szu-85-ös képes lenne átvinni az ő BR-jében jellemző német páncélosokat (Tigris + Párduc)... A tigris és a párduc gyak kilőhetetlen szemből, csak akkor van esélye az embernek ha már megvan a legerősebb 85mm-es lőszer, ezzel csak az a baj ha sorozatban megbasszák az embert mert nem tudja kilőni az ellenséget akkor elég nehéz fejlődni....
Kicsit unalmas azt látni hogy szemben csak tigrisek és párducok vannak, nálunk 10 percen belül 10 player már kiesett, míg náluk alig 1-2 tank veszteség volt, s mégis a fórumok általában azzal vannak teli hogy rinyálnak hogy milyen szarul teljesítenek a német tankok hogy OP-k a szovjet páncélosok...
Annyit tudok csak mondani a sok divatnácinak (bocsának azoktól akik nem csak divatból játszanak németekkel, de a legtöbben csak divatból teszik, azért hogy menőzhessenek hogy milyen jól tudnak egy OP páncélossal játszani)* hogy nem ahhoz kell tudás hogy egy átlőhetetlen páncélú, mindent one-shotoló löveggel felszerelt páncélossal játszanak, hanem ahhoz hogy egy t-34-essel vagy egy shermannal kilőjenek egy ilyet! :)
*A csapattársammal miután elégszer játszottunk tigrisek és párducok ellen inkább úgy vagyunk vele hogy csak nagyon ritkán toljuk velük a játékot mert nem sok lényege van bemenni és simán mészárlást tartani... Sokkal nagyobb élvezet mikor az ember a 3. tigrist lövi ki egy meccs alatt a 85-ösével
-
kissssss #20587 ennyi rohadt bombát meg rakétát...... ez már beteges, így is éppen elég bujkálni a szaros p-47 elöl. -
Hányas BR 9.0? ...hogy a németboyoknak ne sírjon a szája... -
vajakos21 #20585 http://warthunder.com/en/devblog/current/763
Az új gépek...egyszer csak megelőzlek :) -
vajakos21 #20584 A németek mai napig nem kaptak rakétát az F8 ra Me410re stb..de ilyen postwar szarokkal kell 2.vh gépekkel küzdeni...de legalább lesz új yak9...nyád -
twi452 #20583 mert most az RB-t alakították át sim közelire
ugyanaz mint a régi sim csak nincs rögzítve a kamera illetve spawn pont rendszer van és repülőkkel lehet egérrel is menni de nekik sincs marker senkin
itt meg a következő ápdétből tier 4-be lesz a p-47nek méltó párja...tankgyilkos gép lesz ez is ennyi bombával és rakétával :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Skyraider
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.04.18. 20:09:21 -
Tauri #20582 Igen ezt észre vettem, de miért vették ki a normal Sim csatákat? :( -
kissssss #20581 mintha pont a felső páncélzat és a front páncél között hatolt volna be, kicsit röhejes. -
De ezeket hogy a fenébe??? -
Malarki #20579 Csak eventben van sim csata. -
Luciferkee #20578 2 hét kihagyás után játszottam egyet, kár volt:
Tiger I H vs Ferdi (én): kap kb 5 találatot, mindene fekete, mindenki meghalt benne, semmi eredmény erre megöl így:
Látom semmi nem változott ebben a szarban, végülis teljesen hihető, hogy a 85-89 fokban érkező töltény nem pattan le.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.04.18. 17:11:08 -
Tauri #20577 Hová tünt a tankoknál a Simulator battles???? 1-2 hónapja nem játszottam és most nincs ilyen lehetőségem :( -
Max_Andaxin #20576 Szia!
A pontos gép konfigurációt nem ismerem csak annyit, hogy "NVIDIA GFORCE 840M + windows 8 op. rendszer", de így hogy néztem a minimális rendszerkövetelményeket, a WIN8 nincs köztük. Én első körben arra gyanakszom, bár más fórumokon is írnak hasonló jelenségekről. Kíváncsi vagyok mi lesz a végén a jó megoldás! -
Malarki #20575 1. Make sure that your computer meets the minimal system requirements:
Operating system: Windows XP SP2, Windows Vista SP1, Windows 7
Processor: 2.2 GHz
Memory: 1 GB
Graphic Card: Nvidia GeForce series 6XXX and higher; AMD
Radeon series 1XXX and higher
Hard disk: 8 GB.
2. Update the video card driver;
3. Install the latest DirectX version;
4. Perform a clean boot;
5. Re-install the game client.
Más játéknak nincs baja?
-
Max_Andaxin #20574 Szóval!
1. Megtörténik a lövés, majd a becsapódást követően: A képernyő elkékül és néhány fehér vízszintes csík jelenik meg.
2. Kis szünet után: Critical error! The game will be closed [811100100] És látogasson el az "GAZSI" oldalára a további infókért!
3. Fatal error: dx11 error: CreateBuffer hr=0x887A0005 (Device_Removed DXGI-ERROR_DEVICE_HUNG) Call Stack (20 frames)
és felsorolás szerüen megjelneik 20 darab "aces!.?" végű hibajelzés
Na, ehez mit szóltok?
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.04.18. 14:51:15 -
Kapcsolj ki pár effektet, hátha megoldja. -
Max_Andaxin #20572 Szevasztok!
NVIDIA GFORCE 840M + windows 8 = Játék kifagyás a becsapódás animációkor (trening-nél az elején) De miért?
Erre tudna valaki valami okosat mondani?
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.04.18. 14:23:46 -
Droughert #20571 Azért vicces, hogy nemrég Bgabor még arról írt, hogy az IS4 egy használhatatlan tank T5-ben. Nem sokat mentem vele, gusztustalan tanknak tartottam, de kb.30 csata alatt 90% fölötti wr-t lehetett összehozni vele, még akkor is amikor már volt buff a németeknek T5-ben. Mondjuk az IS2 ugyan így egy jó tank, csak azt legalább könnyebb kilőni, de az is simán kilövi a KT-t is, elég ha tornyát szemből meglövi. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nerf "soon" jó lenne ;)
Ha nem is nerfelik azt az állat tankot akkor legalább németekhez tegyenek valami olyat ami T5-ben head on-ban helyt áll ellene. Pl. E75, E90. Nem tudom mi a helyzet T5-ben németeknél, de szerintem semmi esélyük.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.04.18. 13:48:08 -
zsinórban 15 win, ezzel együtt kereken 100 kill IS-4 -el.. (15 csata) amúgy meg 26 -ból 24 win a tegnapi nappal együtt.. :) :) jó kis hétvége lesz ez.. :) mindezt úgy, hogy csak a fele csatába voltam szakaszba..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Malarki #20568 Igen van ott a pálya szélén, ahova gyanítom már ki sem lehet menni:D
Pedig jó lett volna egy ilyen bazi nagy erdős pálya, igaz lenne kb. 10 FPS-em de akkor is jól nézne ki :D -
twi452 #20567 van ott fa azért az egyik dombos képen :)
a többin a lerombolt kis farm/falu van :) -
vajakos21 #20566 Egy br csökkentês ne tartson már egy évig mêg ha német is... -
Malarki #20565 Hát azért az ember azt gondolná, hogy a Hürtgen erdőben, nem is tudom, több a fa :D
Az amcsi td-ket meg én várom, lesz ott pár jó kis tank, M10, M18, M36, stb. -
Most azért az AF-el is rendezkedtek. Végre a létező Me262 Schwalbe nem Mig-ek és Sabrék ellen megy hanem vele egyszintű jetek, propelleresek ellen. -
vajakos21 #20563 Amiért AF en is fossák az új repülőket miközben van még dolog bőven a benntlévőkkel is.10 éves gyereknek nem tudod megmagyarázni hogy most x hónapig nem adunk ki újat mert a régieket javítjuk.1. Nekik mindig új kell de MOST! 2. Nem baj ha bugos mert ők az ilyeneket szeretik és azzal kompenzálják a bénaságukat és érzik magukat a játêk királyának.
Valszeg a tervezőknek volna igényük teljesen kész gépeket kiadni csak nem ők döntenek.
( a 10 éves persze idézőjeles mert az ilyen hozzállás megtalálható minden korosztálynál) -
újabb szellem tank amiken minden lövedék keresztül-kasul fog menni anélkül, hogy bármiben is kárt tenne.
Nem értem miért nem a már bent-lévő amcsikat bugmentesítik előbb, mielőtt behoznának még több bugosat. -
ahogy tiger h1 sem az, E2 sherman ellen menni:) -
M4A3 (76) W [br:5.7]; M4A3E2 (76) W [br:5.7]-vel sem igazán sztórakoztató menni Tigris II-ők és egyéb fincsiségek ellen. Ha valaki rám néz durr, ameddig nekem csak flankelve van esélyem sérülést bevinni. Ez így elég nehéz.
Ez nem sírás akar lenni mielőtt valaki félreérti, csak tény. -
kissssss #20559 először a Reichstag pályát dobják ki aztán keménykedjenek ezzel az új pályával... amitől nem nagyon dobtam el az agyam megnézve azt a néhány képet. -
twi452 #20558 aranyos :)
M18 hellcat devblog
jön új tankos térkép is Hürtgen Forest devblog
-
Na ez engem is érdekelne.. Meg az, hogy ennek a Tigris E-nek mi a sz*r értelme van? Egymás után 14 csata 6.7 és 7.0 BR ellen. Az a Pzgr-40 meg arra jó, hogy jobb szellőzést biztosítsak az ellenséges tankban ülőknek. Ha Ferdit sikerült végre jól belőniük, ezt sem ártott volna. -
gstup #20556 Danke. :) -
Ja persze. Itt van. 3:18-tól vagy a videóban :D
-
Madi92 #20554 Én azt nem szeretem, mikor be vagyok töltve, és kilövik a töltőt vagy valami kapcsolódó szerkentyűt, akkor javítás után újra kell tölteni, csak nem értem miért.. -
gstup #20553 :) Hehe.Küldesz egy linket a videóhoz?Köszönöm. :) -
Ha a tankom elakad, akkor miért nem tudok lőni meg mozgatni a tornyot? Azért csak nem ekkora sokk, hogy felakad egy sziklán. -
Tudtad hogy benne voltál PhlyDaily videójában? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
gstup #20550 Nem hangzik túl jól... -
Na, nyertem egyet a németekkel. Eszméletlen. :D