War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sherman0070
Nekem csak test drive-ban működött.<#idiota>
De ott 1200m-ről miliméterre pontosan oda ment a lövedék ahogy írta hogy hanyas csíkhoz vigyem fel a löveget.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

JethroHUN
"A 122 mm-es iszonyat pontos." Ezt viccnek szántad ugye?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

OMG. <#banplz> Borzasztó elfogult vagy.Értelmetlen veled vitatkozni.D-25t 122mm iszonyat pontos.D-10 100mm-es szintén.Tanulj meg célozni. 😉 Zis-53 ami nem az igazi.De aki egy t-44-el leáll 1000 méter felett lövöldözni meg is érdemli hogy kilőjék. 😊 Mellesleg 500 méter?Ezt komolyan mondod?Kt,jagdpanthert Tigris I-et simán átviszed szemből a fent említett 3 ágyúból kettővel. 1000 méteren túlról is. 😄

JethroHUN
Azért mert az orosz ágyúk szart sem érnek? A maximum távolságuk ahol még esetleg nagy szerencsével áttudja ütni a német tankokat az 500 méter. Illetve lassú a lövedék, lehetetlen messzire pontosan lőni velük, 1-2 mm és máris méterekkel lőttél mellé az ellenfél tankjának, német ágyúnak sokkal nagyon a hiba határa meg a biztos átütés távolsága is. De ugye ez nem volt elég erős kell még a csalás is...

ráadásul van egy ilyen közösségromboló hatása is, hogy innentől mindenki ferde szemmel nézhet minden távoli hitekkel operáló emberre. Mert egyébként simán lehet, hogy az illető tényleg pontosan megtanult célozni, és nagyon jó ebben. Ugyanakkor lehet éppen valami hülyegyerek is, aki csak lesi a telefonját és úgy puffogtat 2000 méterre....

És miért csak némettel?

JethroHUN
Maradjunk annyiban, hogy némettel garantál győzelmet jelent az a csalás. Tegnap be is telt a pohár amikor szintén Polanden 6 egység (ami több mint 2km) messziről telibe lőtte a max sebességgel száguldó T-44-em Tiger 2 P-vel. Volt vagy 8 killje végére, miközben a mező közepén állt. Nevetséges...

Mondom, kipróbáltam, és bizony nagyon könnyíti, hogy elsőre eltaláld a messzire lévő célpontot. Nem tesz senkit legyőzhetetlenné, nem lesz ettől senki op játékos, de ha valakivel távolról elkezdtek lövöldözni egymásra, és ő használja ezt a progit, neki jóval nagyobb esélye lesz arra hogy eltaláljon elsőre, mint neked. Ha valami miatt pedig nem látod hova csapódik be a lövedéked, és emaitt nehezebb belőni az ellent, akkor még sokkal nagyobb előnyt jelent. Nem minden pályán, de pl Kurskon, Mozdokon, Poland pályákon bizony sokat számíthat. Méterre pontosan megmutatja a távot...
Mentem néhány meccset, aztán leszedtem, nem vagyok híve a cheatelésnek.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2014.11.11. 11:13:07

Egyszerű, mivel legális, valaki próbálja ki és mondja el, hogy mennyivel jobb játékos lett tőle.
Szerintem nem kell ezt túldramatizálni.
Nekem is volt már olyan, hogy baszott messze lévő célt, első lövésre belőttem. Máskor meg köze sincs hozzá.
Én személy szerint nem vettem még észre, hogy lézerágyúval lövöldöznének. Már pedig, ha egy "csalás" nem észrevehető, akkor az szerintem elfér.
Most sokan lehurrognak, de, ha egy noob használja legalább hasznavehető lesz, főleg ugye, ha a te csapatodban van, másrészt meg, ha egy profi, akkor meg tök mind1..
Nem hinném.

baszki csak pislogok amit mondtok! akkor ezért volt az a rengeteg távolról 1 hit.... 😞
Trucker39
Ha létezne rá felmérés, hogy az aktív játékosok közül hány százalék használja (különösen az orosz szerveren) ezt az alkalmazást, vagy ezen az elven működő más csalást, szerintem sokan meglepődnének itt a fórumon.

Ez a térkép csak a távolságot adja meg légvonalban, a magasság különbséggel szerintem nem foglalkozik, márpedig az eredméynes célzéshoz azt is figyelembe kell venni.
Pl. Kursk-on sem mindegy, hogy a völgyből lövöldözöl felfelé a gerincre, vagy onnan lefelé.
A másik, hogy közelre ennélkül a program nélkül is eltalálod a célt, nagy távolságnál meg van akkora szórás, hogy egyszerűen nem elég az tudni, hogy milyen messze van a cél, kis szerencse is kell, hogy éppen beadja a találatot.
Ha ez akkora tuti ász dolog lenne, már mindenki ezzel rohangálna.
sim-ben kell játszani nincs mese 😛 😄
amúgy is ott több a lehetőség a sunnyogásra ugye 😊
BooMiller
Ha lehetséges és ez már ennyire nyilvános akkor rég van ilyen progi😊)

A Gaijin csak a térképet szolgáltatja, a többi már csak egyszerű geometria.
Mivel ez külön eszközön fut, ezért semmilyen módszerrel nem lehet kiszűrni a használatát.
Az egyetlen megoldása az lenne a történetnek, ha lelőnék a webszervert.

Szerk.:
Vagy ahogy hivatalos fórumon is megemlítették páran, késleltetve jelenítené meg az adatokat.
Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.11.10. 21:12:17

Ráadásul maga a Gaijin nyitotta ennek a kaput, hisz az ismert ip címen keresztül ő szolgáltatja az adatokat, anélkül a cheatprogi sem tudna működni. Gyakorlatilag ennek segítségével meg lehetne írni egy automatikusan célzó és lövő alkalmazást is, csak a célpontot kéne kijelölni, hát grat 😄

kicsit utánanéztem ennek a távolságmegjelenítős proginak, sajnos tényleg működik. Ha a böngészőbe írja be az ember az ip címet, az semmi különös, ott csak egy térképet lehet látni. Viszont megírták ezt az androidos alkalmazást, mely a térkép alapján kiírja a célpont távolságát. Ez egyértelműen egy cheat, legalábbis minden normális játékcég annak nyilvánítaná, a Gaijin meg fórumot nyitott róla, hogy letiltsák e😄
Egyáltalán nem értem ezt a hozzáállást, ha meg akarnák jeleníteni a távolságot, ugyebár könnyedén megtehetnék ezt a játékon belül. De ez a külsős, ki tudja ki által megírt program egyértelműen cheat, jelentős előnyt biztosít, főleg nagy térképen nagy távnál. Nyilván az ember egy idő után ráérez a távolságra, meg be lehet lőni az ellent, de ugye itt csak rápillantasz a telefonra, és látod a pontos távot. Akkor is, ha amúgy szabad szemmel nem látnál rá a célpontra, mert takarja a füst, fa akármi. Ráadásul különböző tankoknál különböző lőszertípusoknál máshogy kell célozni, aki "érzésből" céloz, annak azért ez az átállás a kezdetekben gondot jelenthet.

Nehéz megoldani a balance-ot, mert nincs két olyan tank, ami pontosan ugyanazt tudja. Jelenlegi rendszer erre alkalmatlan. Nagyon nem mindegy pl hogy az ellenfélnél 8 t54 vagy 8 is4m van, és itt még két ugyanolyan br-rel rendelkező, ugyanolyan nemzetiségű tankról beszélünk, de lehet ugye +-1 BR szórás. És akkor ott van még a pálya, más-más pályán különbözőképpen érvényesülnek ugyanazok a tankok. Akkor ott van a játékmód, domination-nél nagyon fontos a gyorsasága a tanknak, battle-nél meg nem pl. Ráadásul még ha minden tökéletesen lenne balanceolva(ami szerintem szinte lehetetlen), akkor is ott van a játékosok minősége, ami kiszámíthatatlan előzetesen.
Szerintem nem lehet CSAK BR-rel megoldani a problémákat, Gaijin hiába próbálkozik ezzel. De nem irigylem ezt a problémát tőlük, hisz olyan helyen kellene megoldani a balance-ot, ahol a valóságban sohasem volt. Mert a hadi mérnökök nem a balance-re törekedtek, hanem az OPságra😄

Gottfried
Én is nyertem már orosszal kurszkon vagy mozdokon de az esély nagyon kicsi.Persze kimorgom magam,aztán azért minden nap megyek 1-2 csatát mert a játék feelingje nagyon tetszik.A wottal viszont mentem napi 20-30-at is.....
Egy jó balance és valami csapat játék(CW,ESL,stb.) nagyot lendítene a játékkedvemen itt is.Gondolom ezzel vagyunk így páran. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Trucker39
Szerintem így kellene.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.11.10. 11:00:35

Hali!
Haverommal szeretnénk szakaszba játszani,de valahogy nem találom,hogy is megy ez!
Lehet kiszurja a szemem!
Vlaki Please help!
Előre is kössz!
Üdv
Trucker39
Aki meg nem szeret várni, annak marad AB, 20 sec kb a behívás és még pontot is ad valamennyit. Esti kikapcsolódásnak jól esett pár csata.

Én meg két napja Kurskon duplázom az oroszokat, sima győzelmek voltak, pedig sokan azonnal kilépnek ha Kurskot kapják. Előbb néztem némettel jelentettem 5.0Br-en 30 másodpercen belül behívott és 15V17 volt. Kettővel többen voltak az oroszok, de sikerült lehozni, a vége necces volt, 228ticket nekünk nekik meg még volt 2-3k, de a random mellém sorsolt szakasztársammal nagyon jól összedolgoztunk, végig egymást támogatva mentünk, meg is lett az eredménye.

Hű nagyon durca ez az ostwind légvédelmi, alap lőszer és csak úgy hullanak a repcsik a földre mint az eső
Tegnap pont Mozdokon és a Kárpátokon nyertem RB-t oroszokkal, T-34-57/KV-2 összeállításban...
Oroszok.

Ha megnyugtat, a repülős rész is egy nagy szar. F8F-el jetekkel tesz össze, esélytelen a játék.
Német 30mm-es ágyú szikrázik mindenen, esélytelen bárkit lelőni vele. Bezzeg az orosz MG-k. Azok visznek mindent mint a Pesti gyors.

Sherman0070
Nincs. El lett kúrva megint az egész tankos részleg az unbalance-al. Fórumot hogy-hogy nem sírják tele? Már kellett volna minipatch hogy visszapártoljanak orosz oldalra is mert így pár hónap múlva játékos sem lesz orosz oldalon csak rank5-ben.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Nállam is épp ez. Gaijin kicsit sem tudja felfogni a balance jelentését. Még 1.41-ben is élvezhetőbb volt mert akkor igaz németeket szivatták de azok kicsit tudtak tenni ellene. Itt oroszoknak tényleg semmi esélyük.

Egy ideje nem játszatom, most akartam menni pár kört. Na ez nem jött össze, mert se RB, se SB csatába nem rakott be másfél percen belül. Orosz oldalon ilyen 4-5 tankok várakoznak minden szinten. Képzelem mennyit kel várni akkor egy 15 fős csapatra. Vagy berak ilyen 6v6-ra ami meg unalmas. Szóval van olyan napszak amikor nem kell perceket várni egy nyamvadt meccsre?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Gottfried
Hát én nem nagyon hiszek az összesküvés elméletekben de hogy hetek óta az megy hogy németekkel a kis pályákra tesz,az oroszokkal meg csak a nagyokra ahol azokkal a szarokkal nem lehet nyerni.Ennyi véletlen nem létezik.
Ez a mai termés:

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Igen, a bokrok mindig ott vannak, csak a füvet lehet kikapcsolni. Így aztán lényegében mindegy is, mivel a bokroktól pláne nem lehet látni semmit, még magasabb tankoknál is bezavarnak a célzásba...
Sherman0070
Választható belső nézet... na ne legyen már minden választható. Ha a kupolán vagy akkor meg belédlőhetnek azt meghaltál, nincs parancsnok ígyhát "mintha kilőttek volna" és léphetsz vissza a garázsba.

Az a grass. Én a bokrokról beszélek, amiket csak egy bizonyos távolságban rajzol ki a járműtől, viszont optikán keresztül mindig.

Utoljára szerkesztette: Rue East, 2014.11.09. 13:15:15

Irányzékon keresztül eltűnő növényzet egy választható opció, ha arra gondolsz.
Inkább azt oldanák meg, hogy parancsnoki nézetben is ugyanannyi növényzet látszódjon, mint az irányzékon keresztül.

legalább sb módból kivehetnék az ilyen kikapcsolási lehetőségeket. Egyébként nem hiszem hogy valami alacsony felbontású fűvel felhővel köddel stb nem lehet megoldani a dolgot. De ez a jelenlegi egy borzasztó megoldás, hogy grafikai opcióknál csökkentheti valaki a nehézséget, egyáltalán nem fair.

lényeg, hogy ha csak választható, akkor nincs értelme, akkor inkább hagyják a picsába az egészet.

ximix
Én szerintem is a korlátozások hoznák meg az egyenlőséget.
Van egy "szép" játék napfelkelte, ködös reggel, hullámzó fűvel, csodálatos kis bárány felhőkkel, de mindez kikapcsolható és az "ellenségem" 1,5 kilométerről még az anyajegyemet is látja míg én a vegetációtól őt nem.
Ez a fő probléma a fejlesztőknél ha korlátozzák a grafikai beállításokat valószínűleg csökken a játékosok száma, cserébe egyenlő játék feltételek mellett indulna mindenki csatába.
Ezért is kezdik a játékfejlesztők átköltöztetni a játékaik egy részét konzolokra, mert egy konzol típus teljesítménye fixen behatárolható és arra fejlesztett játéknál szinte elhagyhatóak a grafikai beállítások menüpont, persze sok más indok is van,de ez most egy közülük.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.11.09. 12:04:24
Biztos, hogy nem érted az álláspontomat, mert akkor nem írtad volna ezt a hozzászólást.
Először is: az, hogy az egyik felet juttatja előnyhöz az nem igaz. Mindenki számára elérhető. Másodszor újra elismételem: én nem arról beszéltem, hogy mi értelme van. Kb annyi, mint a jelenleg a repülőknél a VC nézetnek AB és RB csatákban.
Azt írta, hogy nem lennének egyenlőek az esélyek. De azok lennének. Pont. Nem olyan nehéz ezt megérteni szerintem...

Félek megint beleszólni, de szerinted egyenlőek lennének az esélyek, ha af-sb csatában csak választható lenne a belső nézet? Ha valaki szeretne minnél realisztikusabb játékot az bekapcsolja a belső nézetet, majd jön Ödönke, aki csak alázni akar, és szépen kikapcsolja. Egy sb csatában egy olyan opció, ami jelentős előnyhöz juttatja az egyik felet ne legyen választható. Értem az álláspontodat, hogy mindenki választhatja, tehát akkor egyenlőek az esélyek, de akkor minek belerakni, mert az aki nem akar szívni az úgy is kikapcsolja?
Én nem arról beszéltem, hogy mi értelme van...
Nem tűnik fel a logikai bukfenc abban, hogy valami választható mindenkinek és nem indul mindenki egyenlő esélyekkel?
Most is van AB meg RB csatákban választható nézetként VC. A lehetőség adott, de nem kötelező. Ez kimeríti a egyenlő esélyek fogalmát...

DasIsFuck
Ott a HP csak nem látod.
Ha nem árkád mapokra dobálna be, máris min 3-4-5 lövés amíg belövöd az ellent, aztán akkora távolságokból hogy mit hol ütsz be már más kérdés.

pl nagyon sokszor volt tigrissel olyan, hogy én próbáltam rendeltetészerűen tartani a távolságot köztem és az ellenség között amíg a társak rohamoztak előre, vagy az történ hogy átszaladtak a ruszkikon vagy kihaltak és foglalással veszítettünk.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
Sok-sok patch óta 1 normális pályára nem futotta.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Szerinted van az ilyen megoldásoknak értelme? Akkor ezzel az erővel miért van külön ab,rb,sb mód szerinted? Vagy te szeretnél ab beállításokkal menni sb-sek ellen? mindezt az egyenlő esélyek jegyében?😄

Ha valami választható, az miért is nem egyenlő esély mindenkinek?

Azok a fene OP németek. Gyakorlatilag az első bekapott találat MINDIG vagy toronyforgatás vagy ágyú! MINDIG!!!!!! A "szar szemét orosz oldal" bezzeg pattog, érdekes. Próbálkoztam RB-n párat, 2 orosz győzelem, ebből az egyikben KV2-vel 2 ellenfelet is kiszedtem, a T-34-57 kigyulladt, égés közben még kilőttem vele egy Stugot mire robbantam. Némettel nulla győzelem árkádban és RB-n is, egy kis T-50et nem bírtam kilőni 4 lövésből PzIII M-el, már az első tankomat szétszedték (toronyforgatásos első találatok...), másodikkal esélyem nem volt bemenni (R😎, hagytam is a francba, nem szenvedek a szorzóért... Szóval továbbra sem értem mi a gond az oroszokkal (leszámítva hogy az autista csapattársak belőlük álltak a full cirill chatot látva...). Vagy tier 4-től változik a helyzet a németek javára? Ott még nem tartok, általában a "csapatom" miatt nincs idegem napi pár körnél többre...
OMG ez dedurva!
ximix
Van egy lövéses szituáció is, de lövedék, tudás és szerencse függő.
Van hogy már az 5. lyukat lövöm az enemibe, mert pont úgy áll és bent nem ér modult vagy keveset sebez.
A hagyományos lövedékek átmérője és a páncélátütés után maradt energiája határozza meg a modul sérülését kisebb lövedék van hogy 3-4 lövés mire eldurran ugyan az a modul egy nagyobb kaliber meg one shoot.
Az hogy 3 tankkal is mehetsz + repülővel az én idegrendszeremnek sokkal jobb 😊 mert ha valamit eltolok akkor visszamehetek próbálkozni és nem marad bennem egy tüske, hogy hu ha nem pattan le elkentem volna az orcáját.