War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ott 1200m-ről miliméterre pontosan oda ment a lövedék ahogy írta hogy hanyas csíkhoz vigyem fel a löveget.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Mentem néhány meccset, aztán leszedtem, nem vagyok híve a cheatelésnek.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2014.11.11. 11:13:07
Nekem is volt már olyan, hogy baszott messze lévő célt, első lövésre belőttem. Máskor meg köze sincs hozzá.
Én személy szerint nem vettem még észre, hogy lézerágyúval lövöldöznének. Már pedig, ha egy "csalás" nem észrevehető, akkor az szerintem elfér.
Most sokan lehurrognak, de, ha egy noob használja legalább hasznavehető lesz, főleg ugye, ha a te csapatodban van, másrészt meg, ha egy profi, akkor meg tök mind1..
Pl. Kursk-on sem mindegy, hogy a völgyből lövöldözöl felfelé a gerincre, vagy onnan lefelé.
A másik, hogy közelre ennélkül a program nélkül is eltalálod a célt, nagy távolságnál meg van akkora szórás, hogy egyszerűen nem elég az tudni, hogy milyen messze van a cél, kis szerencse is kell, hogy éppen beadja a találatot.
Ha ez akkora tuti ász dolog lenne, már mindenki ezzel rohangálna.
amúgy is ott több a lehetőség a sunnyogásra ugye 😊
Mivel ez külön eszközön fut, ezért semmilyen módszerrel nem lehet kiszűrni a használatát.
Az egyetlen megoldása az lenne a történetnek, ha lelőnék a webszervert.
Szerk.:
Vagy ahogy hivatalos fórumon is megemlítették páran, késleltetve jelenítené meg az adatokat.
Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.11.10. 21:12:17
Egyáltalán nem értem ezt a hozzáállást, ha meg akarnák jeleníteni a távolságot, ugyebár könnyedén megtehetnék ezt a játékon belül. De ez a külsős, ki tudja ki által megírt program egyértelműen cheat, jelentős előnyt biztosít, főleg nagy térképen nagy távnál. Nyilván az ember egy idő után ráérez a távolságra, meg be lehet lőni az ellent, de ugye itt csak rápillantasz a telefonra, és látod a pontos távot. Akkor is, ha amúgy szabad szemmel nem látnál rá a célpontra, mert takarja a füst, fa akármi. Ráadásul különböző tankoknál különböző lőszertípusoknál máshogy kell célozni, aki "érzésből" céloz, annak azért ez az átállás a kezdetekben gondot jelenthet.
Szerintem nem lehet CSAK BR-rel megoldani a problémákat, Gaijin hiába próbálkozik ezzel. De nem irigylem ezt a problémát tőlük, hisz olyan helyen kellene megoldani a balance-ot, ahol a valóságban sohasem volt. Mert a hadi mérnökök nem a balance-re törekedtek, hanem az OPságra😄
Egy jó balance és valami csapat játék(CW,ESL,stb.) nagyot lendítene a játékkedvemen itt is.Gondolom ezzel vagyunk így páran. 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.11.10. 11:00:35
Haverommal szeretnénk szakaszba játszani,de valahogy nem találom,hogy is megy ez!
Lehet kiszurja a szemem!
Vlaki Please help!
Előre is kössz!
Üdv
Ha megnyugtat, a repülős rész is egy nagy szar. F8F-el jetekkel tesz össze, esélytelen a játék.
Német 30mm-es ágyú szikrázik mindenen, esélytelen bárkit lelőni vele. Bezzeg az orosz MG-k. Azok visznek mindent mint a Pesti gyors.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ez a mai termés:

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Utoljára szerkesztette: Rue East, 2014.11.09. 13:15:15
Van egy "szép" játék napfelkelte, ködös reggel, hullámzó fűvel, csodálatos kis bárány felhőkkel, de mindez kikapcsolható és az "ellenségem" 1,5 kilométerről még az anyajegyemet is látja míg én a vegetációtól őt nem.
Ez a fő probléma a fejlesztőknél ha korlátozzák a grafikai beállításokat valószínűleg csökken a játékosok száma, cserébe egyenlő játék feltételek mellett indulna mindenki csatába.
Ezért is kezdik a játékfejlesztők átköltöztetni a játékaik egy részét konzolokra, mert egy konzol típus teljesítménye fixen behatárolható és arra fejlesztett játéknál szinte elhagyhatóak a grafikai beállítások menüpont, persze sok más indok is van,de ez most egy közülük.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.11.09. 12:04:24
Először is: az, hogy az egyik felet juttatja előnyhöz az nem igaz. Mindenki számára elérhető. Másodszor újra elismételem: én nem arról beszéltem, hogy mi értelme van. Kb annyi, mint a jelenleg a repülőknél a VC nézetnek AB és RB csatákban.
Azt írta, hogy nem lennének egyenlőek az esélyek. De azok lennének. Pont. Nem olyan nehéz ezt megérteni szerintem...
Nem tűnik fel a logikai bukfenc abban, hogy valami választható mindenkinek és nem indul mindenki egyenlő esélyekkel?
Most is van AB meg RB csatákban választható nézetként VC. A lehetőség adott, de nem kötelező. Ez kimeríti a egyenlő esélyek fogalmát...
Ha nem árkád mapokra dobálna be, máris min 3-4-5 lövés amíg belövöd az ellent, aztán akkora távolságokból hogy mit hol ütsz be már más kérdés.
pl nagyon sokszor volt tigrissel olyan, hogy én próbáltam rendeltetészerűen tartani a távolságot köztem és az ellenség között amíg a társak rohamoztak előre, vagy az történ hogy átszaladtak a ruszkikon vagy kihaltak és foglalással veszítettünk.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Van hogy már az 5. lyukat lövöm az enemibe, mert pont úgy áll és bent nem ér modult vagy keveset sebez.
A hagyományos lövedékek átmérője és a páncélátütés után maradt energiája határozza meg a modul sérülését kisebb lövedék van hogy 3-4 lövés mire eldurran ugyan az a modul egy nagyobb kaliber meg one shoot.
Az hogy 3 tankkal is mehetsz + repülővel az én idegrendszeremnek sokkal jobb 😊 mert ha valamit eltolok akkor visszamehetek próbálkozni és nem marad bennem egy tüske, hogy hu ha nem pattan le elkentem volna az orcáját.