11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • [NST]Cifu
    Ez egy kicsit olyan tipikus "akinek nem tetszik, menjen és játsszon mással" szintű válasz volt.

Nem, ez egy olyan válasz akart lenni, ahol arra próbálom felhívni a figyelmet, hogy figyelembe kellene venni a tényt, hogy ez egy MMO játék, és nem csak egy szűk játékosréteg játszik vele. Ezért lett sikeres, ezért van rá annyi pénz, hogy folyamatosan tartalommal töltsék fel.

Emellett azért egy 10 évnél idősebb embertől (meg a 40 éves vezérigazgatóktól) elvárna legalább annyit az ember, hogy ne egy kő mögött töltse kikapcsolódással a játékot, amikor a csapatát éppen ronggyá lövik. Értem én, hogy nem rutinos, de nekem se kellett rutinosnak lennem, hogy felfogjam, hogy ha nem segítek a csapatnak, akkor semmit nem ér az egész.

Hányszor, de hányszor láttam jó statú játékosokat hátul bújkálni a JSz-3/-7-esekben, ISzU-152-esekben, és hasonló (akkor) csúcs járművekben. Alapvetően nem volt rossz taktikájuk, csak mivel a csapat egy jó része nem olyan járműben ült, ami ilyen taktikához alkalmas (mert például a Ferdim világítótorony volt), akkor én vagyok a hibás, ha elvesztjük a csatát, a helyett, hogy kihasználva a tűzerejüket és mozgékonyságukat, segítették volna az előretörést. Ki a hibás ilyenkor? Az, hogy a játékosok nem azonos játékstílust képviselnek. Én nem hibáztatom őket sem, sok esetben az a taktika volt a nyerő, ezért volt jó statjuk...

Ez pedig teljesen érthető egy MMO játékban, ahol különféle emberek játszanak...