Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
sulouos #2049 Ez egy kicsit olyan tipikus "akinek nem tetszik, menjen és játsszon mással" szintű válasz volt. Emellett azért egy 10 évnél idősebb embertől (meg a 40 éves vezérigazgatóktól) elvárna legalább annyit az ember, hogy ne egy kő mögött töltse kikapcsolódással a játékot, amikor a csapatát éppen ronggyá lövik. Értem én, hogy nem rutinos, de nekem se kellett rutinosnak lennem, hogy felfogjam, hogy ha nem segítek a csapatnak, akkor semmit nem ér az egész.
WoT konkurensei? Project Tank? Tank Ace? Ezekhez hasonlítani egy dollármilliós bevételű játékot kissé túlzás. A többi meg ugye nem tankos, engem nem nagyon érdekelnek a mechek, max a tényleg funkcionális kialakításúak, és nem a Transformersre hajazó ólomkatonák. Olyanból meg összesen 1-et találtam benne. A Star Conflicthoz meg simán láma voltam :D