Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Eisenberg: Ne haragudj de akkor Justin Bieber zenéi, a Gangnam style, és a tuc-tuc zenék is műremekek zeneileg?
Az, hogy sikeresek, azt jelenti, hogy megtalálták a nagyközönség zenei izlését. Például kétlem, hogy Mozart Die Zauberflote operáját hallotad már. Vagy hogy otthon, utazás közben, autóban Bach vagy Beethoven muzsikáit szoktad hallgatni. Megvallom én sem érzek vágyat rá, hogy ilyesmiket hallgassak. Zeneileg pedig remekművekről beszélünk, mégse a tömegek izlésének való. Amit PSY és a többi popzenész csinál, az egy igényt elégít ki. Ha rosszul csinálná, akkor a kutya nem lenne kiváncsi rá. Mivel viszont szinte az egész világ pár taktusból tudja már a Gangnam style-t, nehogy már azt mondjuk, hogy egy nyeretlen kétévesről van szó!
A WoT játékosok nagy részének nincs szüksége olyan dolgokra amiket majd a WT GF fog nyújtani,
Sokadszorra hangsúlyoznám, hogy lesz WT(G) Arcade Battle (AB), ami nagyságrendileg a WoT-hoz hasonlítható. A játékosok döntő többsége pedig ezt a játékmódot fogja csak játszani...
...de nekik is elegük van már szerintem jópár WoT-os betegségből...
És ismét: ne kezdjünk bele a csodavárásba. A WT-nek is megvannak, megvoltak a maga betegségei...
18 éves a srác, és a WoT játékosok nagy része ilyen max fiatalabb.
Mutatsz erre egy hivatalos forrást? Én ugyanis azt tapasztaltam, hogy rengeteg idősebb játékos van. A csúcs az volt, amikor egy 30 éves, kétgyermekes, két diplomás intézményvezető-helyettes hölgyről derült ki, hogy jó fél évig WoT-ozott. És élvezte, mert kikapcsolta, szórakoztatta. Ő egy tipikus "kazuál" játékos, és sok önjelölt HC játékos lenézi ezeket a tömegeket, mert nem rendelkezik olyan játékrutinnal, mint ők. Ők azok a "vérpistikék", akikre itt is annyian prüszkölnek...
Én meg nem értem miért...
Az Én szememben a WoT nem egy nagy durranás illetve a nagy játékosszámát a monopol helyzetének köszönhette, aminek mostmár vége úgy, hogy a konkurens egy jobb játékot tesz majd le az asztalra.
Nem nagy durranás? Ez tetszik. A WoT-nak voltak konkurensei, a Tank Ace, a Project Tank, és akkor még nem beszéltünk a különféle F2P lövöldözős alternatíváktól (Mechwarrior: Online, Hawken, Star Conflict, stb.). Kismillió konkurens játék van a piacon, és így sikerült abszolute az élre törniük.
Ezek után nehezen tudom elfogadni azt a boszorkányüldözést, amit sokan a WG-vel szemben folytatnak. Rossz játék lenne a WoT? Akkor miért játszottál / játszol vele annyit? Ha viszont annyit játszottál / játszol vele, akkor mégse lehet olyan rossz, nem igaz? Akkor miért is szapulod? Mert vannak hibái? Igen, minden játéknak vannak...
Viszont vannak akiket nem hat meg a WT mert egyszerűen ostobák mint az említett iskolatárs.
Megbocsáss, de miért gondolod úgy, hogy azért, mert más véleményen van, máris ostoba? Te jöttél a zenés hasonlattal, akkor mindenki, aki nem Mozartot, Bach-ot és hasonló zenét hallgat, az ostoba? Mert lefordítva most ezt mondtad...
Szerintem el kellene fogadni, hogy van olyan, akinek X játék, zene, film, (akármi) tetszik, van olyan, akinek Y. Ettől a változatosságtól szép a világ...
sulouos: A jobb játékosok felől is, amikor egyszerűen nem hagyja őket nyerni a csapat.
Akkor nem MMO játékkal kell játszani, hanem single playerrel. Én sose értettem ezt a dolgot, mindenkinek elvárásai vannak a játékostársai felé, de az isten szerelmére, ez egy MMO játék, pont arról szól, hogy emberekkel, emberek ellen játszol...