11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Zegi Norbi HUN
    Csatlakozom hozzád. Engem egy pz IV lőtt ki toronyfronton keresztül, meg kv-2. Te is éppen a rossz oldalon voltál, mert ilyen messziről én is lőttem már ki tornyon keresztül tankot, nem rég egy M103 is horogra akadt :D Vannak ebben is WoT féle anomáliák az tuti.

Ezek szintén ilyen WTF pillanatok:
    1, Eastern Europe-n megyek a folyó melletti kerítéseknél, döntöm őket szépen sorjában, erre ugrik előre meg hátra egyet, aztán oldalra beleugrik a vízbe a tank. Tudom, hogy a Tigrisek szeretnek úszni, szóval ezért mindenképpen plusz pont a fejlesztőknek.

2, Helyszín Karelia, kirak minket, Maus és én gurulunk előre, erre a Maus elpukkan alig hogy kiér a sziklák mögül. Egy !!!!!KV-2!!!! kicsapta....

Van még pár ilyen, de az összeset nem írom le. Szóval VAN még mit javítani ezen a játékon, a tankok és a talaj kapcsolatáról már nem is beszélve (mintha sziklákon mennék, nem is földön, borzalom :D) , na meg a tankok összeakadása, mikor elkezdenek táncot járni.
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.04.11. 16:04:40