11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Panlaj
    Szintén.
    Az egyik körben berakott úgy, hogy csak nekem volt IS2 tankom. A csapattársaimnak T34-57, su-85 meg stb.. Az ellenfél USA+Német tankok. 5 perc alatt elhullott a csapat 80%-a. A csövemet egy Jumbo lőtte feketére, a kivégzést Párduc csinálta. Aztán német ágra mentem, kicsi sikerélménnyel. Aztán Kelet Európa. Mi Német+Orosz ellen meg csupa USA Jumbo. Bár Párducomat egy M6A1 vette ki, akit nem tudtam kiszedni, több találattal sem. Az ellentől csak alig haltak meg.
    Az IS2-vel lehetetlenség messzire célozni. Össze vissza lő. Félúton leesik, fölé, mellé. Ha meg sikerül eltalálni, akkor pattan. A vízszintes célzó vonal fölött kezdi meg pályafutását a lövedék. Így hogyan célozzak? Folyamatosan olyan helyen lőnek ki, amit én eddig hiába lőttem.
    Német tankoknál is elkezdett össze vissza lőni. Párduccal kitűnően céloztam. Most meg....