Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
RepeszElek #20451 Nah igen, de vajon valóban van értelme ennyire komoly realitásokat keresni ebben az online kis játékban?
Én anno úgy vettem észre vagy kinyírok mindenkit,sokszor még úgy is hogy nekem ég a pofám, vagy engem nyír ki mindenki:)
Ez az mikor az IS-2-vel szemben találjuk magunkat, és sokszor képtelenek vagyunk kilőni (pedig szinte mindegyikünk tudja a gyenge pontját), de amikor mi vagyunk vele akkor szintén sokszor egy találattól megyünk a levesbe effektus:)
Itt nem számít annyira szerintem milyen ügyesek vagyunk ha velünk szemben olyanok állnak akik erősebb tankkal vannak, vagy velük van az erő:)
....és hiába tudod a gyenge pontját ha azzal amivel vagy azt sem tudod átlőni, nem volt ez másképpen a háborúban sem, ott ilyenkor megfutamodott a gyengébb, kivéve az oroszokat azok többnyire mindennek neki mentek, jól sokan meg is haltak...
Szerintem inkább valami rést kellene találnunk a gaijin BR. pajzsán.
Mivel, mikor kell menni vagy valami ilyesmi:)
Én anno pl. azt észrevettem, hogy a panther-D úgy ahogy játszható.
Áhh.. nehéz ez én már fel is adtam,csak dumálok itt.:)
Egy biztos! Hiába tanultok meg akár 2 kilométerről eltalálni egy mozgó tankok, attól nem fogtok több csatát nyerni :)
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.04.10. 14:24:35