Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
sulouos #2045 Nem csak a gyengébbektől jön a sírás. A jobb játékosok felől is, amikor egyszerűen nem hagyja őket nyerni a csapat. Persze, akkor lehet azzal jönni, hogy "húúú de 3 tank szakaszba simán megnyeri a csatát" Persze, ha szemben is marhák vannak. Volt régebben egy csatám, ahol GW Tigerrel (kövezzetek meg, artista vagyok :D) 7200-at sebeztem, a mellettem álló Typ E 3800-at, és... Ennyi. A csapat többi tagja közül senki se érte el az 1k sebzést. És ez ugye egy T10-es csata volt.
Volt olyan is, hogy 2 nap alatt zsinórban 19 csatát buktam, és nem mindegyikben a saját hülyeségem miatt. Egyszerűen a szegény "kis" E-50-essel kivertem az ellenségből 3000 sebzést, de nem ért semmit, mert a csapat többi része semmit, ismétlem SEMMIT nem csinált. Ennek megfelelően az xp-nek csak a felét kaptam meg. A WT legalább annyiban előremutat, hogy itt megkapod a pontot, amit összelőttél magadnak, max. a mission rewardból nyesnek le valamennyit vereségnél (ahogy észrevettem).