Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Droughert #2042 Ezt most nem igazán értem. Hogy jön ez ide? Ha a nagy lánokra gondolsz (pl HUNS vagy az ESL-ben és egyéb ligákban sikeres Team WD) akkor a többség kitermeli tiszta játékkal a prémtankok és a prém.fiók árát 0ft ráfordítással. Nem azért sikeresek mert 100k-t költöttek a játékra,egyszerűen megtanulták mi és hogyan működik és alkalmazzák a tanultakat. Pl én is sokat költöttem a WOT-ra, nem bántam meg mert jól szórakoztam, de ha a GF jobb lesz akkor simán játszom vele, ebből nem csinálok nagy ügyet. Viszont az tény, hogy sok sírást a sikertelenség szült a WOT-al kapcsolatban,Elég csak megemlíteni a híres WG belenyúl a csaták kimenetelébe szappanoperát, vagy ha prémed van akkor a WG neked kedvez, ergo többet nyersz, aztán jött az, hogy ha nincs prémed akkor nyersz többet, majd következett az újabb teória, hogy csak azért nyersz, mert van prém tank a garázsodban...