Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Panlaj #20386 Ma gondoltam megyek is2-vel. Rosszul gondoltam. AB mód, hogy gyorsabban mennyen a fejlesztés. I2-vel 3 meccsből 3x Kárpátok. 1 kill összesen. Sima párducot meglövöm, annyit jelez, hogy a csövéről lepattan a lőszer, és kicsit megzöldül. Még a t34-85 is kilőtt nagy távolságból, hogy a testet találta el előröl. Is-2, ha ellenem van alig tudom kiszedni, csak ha az oldalát mutatja. Lőhetem én a cső mellet is. Ha én megyek vele, akkor olyan is kiszed, amiről nem is gondolnám. Átmentem németre és RB-mód. Itt már eredményesebb voltam, de tiszta oldallövéstől nem tudtam kivenni is2. Pedig Tiger2P, 300 méterről csak kiszedi. Másodikra sikerült azért. Következő meccs Poland Battle. A menet már 3 perce ment, már áldozatai is volta. Az éledést követően, jobbra fordultam és mentem összesen 5 métert. Egy Bulldog kb. 800-1000 méterről átlőtte a tornyom elejét és egyből robbantam.
Viszont tegnap volt egy nagyon jó menetem Su-100-al. Több nyertes csatával. Most meg még az induló körből se tudok kijutni. Van egy csomó wagerem. Ezeket nem lehet valahogy elajándékozni?