11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Zegi Norbi HUN
    Én szeretem az IS tankokat, mert egy lövéstől halnak és számomra free kill :D (nem a mellemet verem, csak tényleg nem tartom ellenfélnek egyiket sem, Királytigrissel meg pláne nem) Szóval még örülök is, mikor ilyenek jönnek szembe, mert hiába a Királytigris gyenge pontjai, nem tudnak csak úgy lazán kiszedni. Bár más Királytigriseket a tornyukon keresztül rengetegszer egy lövésbe kerül kilőni, meg nagy ritkán én is bekapok egy-egy ilyet. Az meg hogy lomha... oké, de ~67 tonnával versenyautó legyen vagy mi? Szerintem bőven mozgékony tank, az ágyúja kiváló, páncél szintén remek.

Most is kaptam 38 hitet, meg 9 kritikust 15 kilőtt tank és 4200 fölötti score mellett :D Pár napja meg beálltam egy házhoz a 2 utca végénél, aztán az enemy vérszemet kapott, de nem tudtak kilőni :D 3-4 IS-1,IS-2 biztos jött rám, Tigris , Panther meg volt KT is :D Nagy részét már roncsolódott ágyúval kellett kiszednem :D Szóval számomra a legjobb tank eddig, imádom :D Remélem a Jagdtiger még ennél is jobb lesz :P