11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • bgabor
    Jól látszik hogy nincsen T32-es. Ahogy az is hogy hülye vagy mint a segg, és tájékozatlan.
    Néhány példa:
    "A T43 és T44 lövedékek erre képtelenek, nagy ritkán okoznak tüzet és nem robbantanak fel lőszert sem"
    Nem tudom ez az ökörség honnan jött. A valóság az, hogy ha az APCR lövedék lőszerrekeszt ér, az ellenséges tank azonnal felrobban. Jumbo 76-al legalább száz Tigris egyest és kettest küldtem pokolra úgy hogy oldalról a torony hátulja alatti lőszertárolót találtam el APCR-el. Azonnal robbantak. Egyik legviccesebb meccsemen E8 Shermannal robbantottam be négy Tigris II-est APCR-el, lőszerrekesszel. Hagyták hogy rálőjek az oldalukra, meghaltak. Tehát az APCR-el simán agyon lehet lőni bárkit, ha tudod hová kell lőni, ennyit a T44-ről.
    T43 ráadásul még repeszelődik is, nagyon szép károkat okozva az ellenséges tankban. Sokszor berobbantja egy lövéssel az ellenséges tankot az is, de ha nem, a repeszek szépen elintézik a legénységet odabent.
    "A tank alváza elég gyenge szóval folyton takarásba kell lennie amire azért a mapok nagy részén nincs lehetőség. A 380 mm-es HEATet még nem is említettem."
    T32 alváza annyira gyenge, hogy szemből 200mm effektív vastagságú, forgatva ki lehet hozni belőle 220mm-ert is. Tiger II sehol sincs hozzá képest.

Ennyit a tudásodról. De befejeztem veled, új poltiikám van: többé nem fogom magyarázni fogalmatlan idiótáknak hogy a fekete az fehér, mert ők nem látják. Az ő problémájuk.

Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.04.06. 18:06:06