Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Eisenberg #2032 Cifu: Ne haragudj de akkor Justin Bieber zenéi, a Gangnam style, és a tuc-tuc zenék is műremekek zeneileg? Ha az, hogy mennyien kedvelnk egy adott előadót, megmutatná azt, hogy a zenéje milyen minőségű illetve Ő maga milyen tehetséges akkor Mozart helyett PSY-ról fog tanulni az elkövetkezendő generáció általánosban. A lócitrom is jó mert több millió légy nem tévedhet? A WoT játékosok nagy részének nincs szüksége olyan dolgokra amiket majd a WT GF fog nyújtani, de nekik is elegük van már szerintem jópár WoT-os betegségből, illetve van pár aktív WoT-os iskolatársam, egyik kijelentette, hogy mivel a GF-nek jobb lesz a grafikája áttér arra. Mondtam neki, hogy fizika meg normális arty meg HB. Szted érdekelte? 18 éves a srác, és a WoT játékosok nagy része ilyen max fiatalabb. Aki nem ilyen, és magyar, és nem elvakult rajongó az jelenleg itt van még ha nem is kommentel, vagy azimplán tűkön ülve várja a játékot. Az Én szememben a WoT nem egy nagy durranás illetve a nagy játékosszámát a monopol helyzetének köszönhette, aminek mostmár vége úgy, hogy a konkurens egy jobb játékot tesz majd le az asztalra. Egy hozzáértő videós srác is ki fogja próbálni pedig Ő is több tízezer csatát beletett, rengeteg videója van, voice packokat csinált stb. De elismeri a WoT hibáit, és vágyik a jobbra. Legalábbis így látom. Viszont vannak akiket nem hat meg a WT mert egyszerűen ostobák mint az említett iskolatárs.